-
November 7th, 2013, 13:30
عضو جدید
درخواست سرور برای میزبانی!
سلام
دوستان من میزبانیم از میهن وب هاست بود که گفت منابع زیاد مصرف میکنم برای همین باید انتقال بدم
پهنای باند هم 500 باشه حد اقل
به نظر شما چه سروری بگیرم؟از کجا؟
-
-
November 7th, 2013 13:30
# ADS
-
November 7th, 2013, 13:40
عضو جدید
پاسخ : درخواست سرور برای میزبانی!
سلام از امریکا فرانسه و ترکیه در خدمتیم
سبد خرید - Payhost
-
-
November 7th, 2013, 13:46
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Payhost
نماد اعتماد دارید؟
-
-
November 7th, 2013, 13:47
عضو انجمن
شما هاست لینوکس میزبانی داشتید ؟ در این صورت اگر بخواهید سرورمجازی بگیرید آیا بلدید کارهای کانفیگ و مسائل امنیتی را انجام دهید ؟
اگر بلد نیستید من پیشنهاد می کنم برای تست به سرور هاستینگ ما بیایید اگر مشکلی بود براتون vps manage شده ارائه کنیم . اما اول کار هزینه vps و manage رو فکر نمی کنم کلا نیاز داشته باشید . یک هاست از سرور قویتر بگیرید احتمالا مشکل برطرف خواهد شد .
انفورماتیک رویای پارسیان - سبد خرید
-
-
November 7th, 2013, 13:48
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ACGE
نماد اعتماد دارید؟
ن دوست عزیز مزیت دیگری که هست میتونی سرور های بالای بیست هزار تومن رو قسطی بدیم
ویرایش توسط Payhost : November 7th, 2013 در ساعت 13:50
-
-
November 7th, 2013, 13:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
PDhost.net
شما هاست لینوکس میزبانی داشتید ؟ در این صورت اگر بخواهید سرورمجازی بگیرید آیا بلدید کارهای کانفیگ و مسائل امنیتی را انجام دهید ؟
اگر بلد نیستید من پیشنهاد می کنم برای تست به سرور هاستینگ ما بیایید اگر مشکلی بود براتون vps manage شده ارائه کنیم . اما اول کار هزینه vps و manage رو فکر نمی کنم کلا نیاز داشته باشید . یک هاست از سرور قویتر بگیرید احتمالا مشکل برطرف خواهد شد .
من لینوکس داشتم
برام فرقی نداره چی باشه مهم اینه که بتونه پهنای باند 300-500 گیگ رو پشتیبانی کنه از هر نظر
-
-
November 7th, 2013, 13:52
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
PDhost.net
مشخصات هاست حرفه ای شما خوبه فقط باید واقعی باشه!
برای همین اگه میشه یکی دوتا سایتی که میزبانی میکنید رو پ.خ کنید برای اطمینان
-
-
November 7th, 2013, 13:52
عضو انجمن
پهنای باند نامحدود هست روی میزبانی لینوکس ما . فشاری که میاورده به خاطر ترافیک زیاد بوده ؟ یا حمله ای چیزی به سایتتون میشده ؟ فایل لینک مستقیم می گذارید یا دیتابیس بهینه نوشته نشده ؟ به هرحال میگم اگر بخواهید می توانم رایگان هاستتون رو منتقل کنم 3 4 روز تست کنیم اگر ببینم مشکل ایجاد میکنه که بعید هست براتون سرور مجازی کانفیگ کنم .
300 400 گیگابایت ترافیک چندان زیاد نیست . اسکریپت سایتتون چی هست ؟ شاید یک پلاگینی چیزی نصب کردید و مشکل ساز بوده ؟ لینک سایت رو بدید بهتر میتوانم کمک کنم
-
تعداد تشکر ها از PDhost.net به دلیل پست مفید
-
November 7th, 2013, 13:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
PDhost.net
پهنای باند نامحدود هست روی میزبانی لینوکس ما . فشاری که میاورده به خاطر ترافیک زیاد بوده ؟ یا حمله ای چیزی به سایتتون میشده ؟ فایل لینک مستقیم می گذارید یا دیتابیس بهینه نوشته نشده ؟ به هرحال میگم اگر بخواهید می توانم رایگان هاستتون رو منتقل کنم 3 4 روز تست کنیم اگر ببینم مشکل ایجاد میکنه که بعید هست براتون سرور مجازی کانفیگ کنم .
300 400 گیگابایت ترافیک چندان زیاد نیست . اسکریپت سایتتون چی هست ؟ شاید یک پلاگینی چیزی نصب کردید و مشکل ساز بوده ؟ لینک سایت رو بدید بهتر میتوانم کمک کنم
برای ترافیک بالا نبوده و از وردپرس استفاده میکنم و لینک ها هم از سرور مجازی هستش که کاملا جداست
اینم متن پیامی که برام اومده
متاسفانه مصرف رم و سی پی یو سایت شما بسیار افزایش داشته است
به نحوی که باعث اختلال روی سرور و ایجاد مشکل برای سایر کاربران شده است
music-dl3.ir
من ترافیک بالایی ندارم هنوز و نمیدونم چرا مشکل پیدا کردن
-
-
November 7th, 2013, 14:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Payhost
سلام دوست عزیز
سرور مجازی ترکیه فکر میکنم با ایران ping time مطلوبی داشته بشه ( موجود دارین ؟ )
محدودیتی بروی سرورها وجود نداره ؟
در کل بنده تمایل به تهیه 2 سرور مجازی از 2 کشور مختلف دارم ( خارج از ایران ) و پینگ باید در پایین سطح ممکن باشه
-