-
October 19th, 2013, 01:20
عضو انجمن
آغار فروش وبژه وی پی اس ایران با پهنای باند نامحدود ویژه سایتهای دانلود
وی پی اس ایران با پهنای باند نامحدود
برای الاعات بیشتر پ خ ارسال فرمایید و یا باhttp://www.hivps.ir/contact.php در ارتباط باشید
ویرایش توسط redhat10 : April 19th, 2014 در ساعت 18:50
-
تعداد تشکر ها ازredhat10 به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013 01:20
# ADS
-
November 6th, 2013, 23:02
پاسخ : آغار فروش وبژه وی پی اس ایران با پهنای باند نامحدود ویژه سایتهای دانلود
خوشت میات کارو کاسب خراب کنی نه ؟
-
-
November 6th, 2013, 23:20
عضو انجمن
عجب آدمهای بخیلی پیدا میشن.
-
-
November 6th, 2013, 23:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fanous_m
دوست عزیز آقای پیله وری توی صحبتی که امروز با بنده داشتند تشکر کردند فرمودند از طریق پلیس فتا شرکت شاتل شکایتی تنظیم کرده است مبنی بر سوء استفاده از نام شاتل
درضمن متن ایمیل ارسالی ایشان را هم پیوست می کنم

دوست عزیز من نمیدونم شما با چه قصد و هدفی دارید زیراب استارتر تاپیک رو میزنید ، من اصلا ایشون رو هم نمیشناسم ولی کارتون اصلا درست نیست
فقط واسه اینکه بعضی چیزا روشن بشه یکم توضیح میدم شاید 2زاری بعضیها بیفته
سیاست جدید وزارت ارتباطات اینه که ترافیک سایت های بزرگ رو بیاره داخل کشور و از اینترانت داخلی استفاده بشه و ترافیک بین الملل افزایش پیدا کنه مثل همه کشورهای دنیا !
حتی آمار دارم که دولت داره به سایت های بزرگ پول هم میده که فقط سرورای دانلودشون رو بیارن داخل کشور و هرچی هم بیشتر پهنای باند مصرف کنند بیشتر بهشون پول میدن و خوشحالتر میشن !
یه حساب کتاب خیلی سادست ! مثلا حساب کنید پهنای باند اینترنت برای 100 ترابایت که مردم دارن ماهیانه ازش دانلود میکنن چقد میشه ! اینترانت چقد میشه ؟ دارن مابه تفاوت رو میدن به صاحبان سایت ها و سرورها تا ترافیک بیاد روی اینترانت و اینفد هزینه ها میاد پایین که بابت اینکار به صاحب سایت پول هم میدن !
-
-
November 6th, 2013, 23:51

نوشته اصلی توسط
p30speed
عجب آدمهای بخیلی پیدا میشن.
والا با این نون هاشنو
-
-
November 7th, 2013, 00:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
da6276
دوست عزیز من نمیدونم شما با چه قصد و هدفی دارید زیراب استارتر تاپیک رو میزنید ، من اصلا ایشون رو هم نمیشناسم ولی کارتون اصلا درست نیست
سیاست جدید وزارت ارتباطات اینه که ترافیک سایت های بزرگ رو بیاره داخل کشور و از اینترانت داخلی استفاده بشه و ترافیک بین الملل افزایش پیدا کنه مثل همه کشورهای دنیا !
حتی آمار دارم که دولت داره به سایت های بزرگ پول هم میده که فقط سرورای دانلودشون رو بیارن داخل کشور و هرچی هم بیشتر پهنای باند مصرف کنند بیشتر بهشون پول میدن و خوشحالتر میشن !
یه حساب کتاب خیلی سادست ! مثلا حساب کنید پهنای باند اینترنت برای 100 ترابایت که مردم دارن ماهیانه ازش دانلود میکنن چقد میشه ! اینترانت چقد میشه ؟ دارن مابه تفاوت رو میدن به صاحبان سایت ها و سرورها تا ترافیک بیاد روی اینترانت و اینفد هزینه ها میاد پایین که بابت اینکار به صاحب سایت پول هم میدن !
کار قانونی که زیر آب زدن ندارد
دوست عزیز
-
-
November 7th, 2013, 00:03
عضو انجمن
جالب رفته زیر آب الکی زده گفته به اسم شاتل میفروشه. کجا این بنده خدا گفته من شاتلم.گفته سرویسم از شاتل.
داداش این همه سرور فروش میگن از رد استیشن از سرور هتزنر میگیریم این میشه سو استفاده .
بچه پرسیدن ازکجا سرویس میگیری گفته شاتل. این میشه سو استفاده؟
-
-
November 7th, 2013, 00:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
p30speed
جالب رفته زیر آب الکی زده گفته به اسم شاتل میفروشه. کجا این بنده خدا گفته من شاتلم.گفته سرویسم از شاتل.
داداش این همه سرور فروش میگن از رد استیشن از سرور هتزنر میگیریم این میشه سو استفاده .
بچه پرسیدن ازکجا سرویس میگیری گفته شاتل. این میشه سو استفاده؟
دوست عزیز من زیرآب کسی را نزدم
این شرکت نیز بچه نیست که با حرف بنده تحریک بشود
در مورد ادعای نامربوط این شرکت درحال شکایت هستند
و اینکه در محصولاتشون ادعا کرده بودند که سرویس دهنده این امر شاتل هست
که شاتل بابت این موضوع شاکی هست
-
-
November 7th, 2013, 00:11

نوشته اصلی توسط
fanous_m
کار قانونی که زیر آب زدن ندارد
دوست عزیز
واقعا کارت زشت بود . فقط بفکر منافه خودت هستی . مثلا میفرفخت سرویس وی پی اس چه مشکلی ایجاد میکرد واسه شما ؟ کاسبی شما بهم میریخت؟
-
-
November 7th, 2013, 00:25

نوشته اصلی توسط
da6276
قبل خوندن چیزی فقط از خبر ها بهتر هست تحقیق کنید کل ترافیک رایگان در ایران 16 گیگابایت هست که در اختیار شرکت های دولتی هست
اگه قرار برای پهنای باند رایگان هست در اختیار شرکت های دولتی قرار می گیره نه من و شما آپارات رو ببنید داهر هزینه سنگین می کنه اگه قرار به رایگان بودن بود به این سایت ها می دادن .
سازمان تنظمیم مقررات برای هر گیگ اینترانت 450 تومان هزینه مشخص کرده اینترانت هم هزینه بر هست برای پیش رفت زیر ساخت اینطوری نیست می گید .
ترافیک رایگان برای سایت های دولتی و سایت های پر تافیک در نظر گرفته می شه نه برای فروش سرور مجازی شاتل اعلام کرده چیزی به این اسم نداره .
-
تعداد تشکر ها از diges به دلیل پست مفید
-
November 7th, 2013, 00:29

نوشته اصلی توسط
viasky
واقعا معذرت می خوام که رک عرض میکنم
قصد جسارت اصلا ندارم ولی نظر خودم و خیلی رک عرض میکنم
از شخصت شما واقعا بدم اومد
پشت این رفتار شما خیلی موارد و میشه مشاهده کردم
برای تمام کاسانی که به هر نوعی با شما در ارتباط هستند بنده متاسفم
به خود شیرینی خود ادامه بدید
موفق باشید
دوست من چرا در نمی کنید شما ؟ ایشون رفته از شاتل سرور بگیره برای فروش سرور مجازی با پهنای باند نامحدود شاتل اعلام کرده همچین سرویسی نداره ایشون مثال زده فلان شخص داره می فروشه .
ایشون به قصد زیر آب زنی نرفته قصد دادن همچین سرویسی داشته این باعث شده شاتل بدونه این طرف برای سایت سرویس گرفته ولی داره استفاده دیگه ای می کنه .
-
تعداد تشکر ها از diges به دلیل پست مفید