پلیس فتا هم دل نبندید من چند بار گزارش سایت های متخلف را دادم آدم هم حساب نکردن یعنی دریغ از یک کلمه جواب حتی اقدامی هم ندیدم.
بیشتر مراکز دولتی سایتتشون الکیه شما باید حضوری مراجعه کنید تا حداقل یکم به مشکلتون پیگیری کنن تازه حضوری هم برید یه جوری محترمانه می پیچوننتون که اصلاً نفهمید چطوری پیچ خوردید.
من رفتم مخابرات را قطع کنم خیلی مسالمت آمیز قطع کردن اما گفتن باید تعهد بدم که دیگه از مخابرات نمیگیرم منم دادم اما وقتی رفتم شرکت خصوصی بگیرم دیدم فیبر نوری کردن خط را بعد رفتم مخابرات میگم چرا خط ما فیبر نوری شده میگه کلاً نمیشه یعنی جایی که شما زندگی میکنید فقط فیبر نوری است بعد من میگم چرا چند تا کوچه بالاتر شاتل داره میگه خب حتماً برای ایشون مسی است بعد گفتم خب پول بدم چی مسی میکنید میگه نه نمیشه آخرشم هم هر چی گفتم گفت نه اما وقتی گفتم اگر خط جدید بگیرم چی گفت باید بپرسم که تا پرسید گفت آره میشه مسی میشه الان هم 50 هزار تومان دادم تا خط جدید مسی وصل کنن اما از این حسرت می خورم که خود ماموری که آمده بود خط جدید وصل کنه گفت برای چی می خواین گفتم برای اینترنت گفت مگه خط ندارید گفتم داریم اما فیبر نوریه و مخابرات میگه نمیشه مسی کرد بعد ایشون گفتند کی گفته نمیشه براحتی میشه مسی کرد فقط باید در سیستم بزنن منم میگم پس چرا من دو دفعه رفتم مخابرات میگن نمیشه بعد اون بازم میگه میشه.این حرف را از دو مامور مخابرات در دو روز متفاوت شنیدم اما حیف کاش این مامور های صادق جای اون مسئولین در مخابرات بودن.
الان هم برای این راضی شدند که حتی اگر من از خط جدید استفاده تلفنی نداشته باشم باید آبونمان که بدم به همین دلیل از خداشون هم هست که من خط جدید مسی بزنم.
اگه واقعاً به جای نظارت روی کیفیت چرت و پرت هایی که تلویزیون صبح تا شب تبلیغ میکنه یکم روی کار مخابرات نظارت داشتند خیلی خوب میشد.