سلام عرض میکنم خدمت دوست عزیز و کم طاقت
کاش این موارد رو در خصوصی حل و فصل کنیم و چون شما علنی مطرح کردید مجبورم پاسخ شما رو همین جا بدم
اول یک چیزی رو مشخص کنم من هیچ موقع هیچ سروری ، اکانتی ، رو نه به کسی فروختم نه قصد این کارو دارم چون اینقدری در آمد دارم و اینقدر وقتم پر هست که به فکره این کار ها نمی افتم (خدارو هم شکر میکنم ، به همینی هم که بهم داده قانع هستم)
در خصوص مواردی که شما فرمودید مایلم ذهنیت شما رو روشن کنم
توضیحات صفحه اول من ایتم های زیادی رو در بر میگیره دقیقا نمی دونم با کدام مشکل دارید اما چیزی که مهمه سوالاتیه که شخص خوده بنده از کسی میخواهم سرور تهیه کنم پرسیده ام و جناب استارتر هم با متانت
جوابگو بودند پست دومم هم با توجه سرعت تستی که ایشون از سرویسشون گذاشتن و با مشخصات پورت 1 گیگ دد نمیخورد (البته گفتم اگر دد باشد) یکسری توضیحات فنی خدمتشان ارائه کردم که ایشان هم محبت کردن و بابته توضیحاتم از من تشکر هم کردند
چیزی که مهمه اینه که یک خریداری از یک فروشنده ای یکسری سوالات (هر چند بی دلیل و اشتباه) پرسیده ، و فروشنده در کمال احترام هم توضیحات لازمه رو ارائه فرمودند هیچ مشکلی هم بین ما بوجود نیومده حالا شما ناراحتی که من سوال از ایشون کردم ؟ به نظر شما ، وقتی ایشون مشکلی نداشتن ، شما باید ایجاد مشکل کنید و تاپیک رو خراب کنید ؟ مشکل شخصی با بنده دارید بفرمایید خصوصی من در کمال خونسردی خدمت همه عزیزان هستم
در مورد پست مجتبی عزیز فقط قصدم کمک به یک فردی بود که به سیستم آشنا نبود هر چند که قوانین در این زمینه گذاشته شده و ... اما ایجاد چنین پست هایی دور از انتظار نیست و چقدر خوبه که ما ها که آشنا تر هستیم دوستان جدیدمون رو کمک کنیم ، نه وظیفه ای من دارم و نه قصدم مطرح کردنه خودمه بلکه قصد کمک هست
بعد از جواب من به پست مجتبی استارتر هم پست زدند و از بابت کمک بنده ابراز ناراحتی ای نداشتند
در مورد کیفیت هم خدمتان عرض کنم همه جای دنیا خدمات و کالا های با کیفیت و بی کیفیت به مراتبی دارند و نمیشه گفت که هر خریدی که از انگلستان و یا آمریکا میشه بهترین نوع خود هست و قطعا با کیفیت خواهد بود
شما تجربتون شاید میگه سرویس انگلستان همیشه با کیفیت هست ولی برای بنده کشور و یا شخص مهم نیست مهم اینه که چی داره ارائه میده و با چه ویژگی هایی (ایتمهای کیفیت و کمیت هارو میگم)
هیچ ادعایی هم در هیچ زمینه ای ندارم کلا هر چی بیشتر مطالعه میکنم متوجه میشم بی سواد ترم ، هر چی هم که دارم میگم مثل همه دوستان از دانش ای که کسب کردم هست و خوب طبعا دور از اشکال نیست و بسیار خوشحال خواهم شد که از دوستان، بنده رو متوجه دانش اشتباه بنده بکند تا آپدیت تر شوم (همگان همه چیز را دانند و همگان هم هنوز دنیا نیامده اند) خیلی دیدم که طرف در مقام استاد تمامی دانشگاه بوده و اشتباه داشته و اشکالی هم نمیبینه که کسی بهش بگه استاد ایجا رو اشتباه کردید ، دیگه چه برسه به ما که عددی نیستیم
ارادتمند همه دوستان هم هستیم