نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 58

موضوع: فروش دلار پی پال/پرداخت با ویزا کارت / ارسال حواله وسترن یونیون/ ارسال حواله بانکی/ ارسال پول به ایران/صدور انواع گیفت کارت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    125
    تشکر شده در
    84 پست

پیش فرض پاسخ : فروش دلار پی پال/پرداخت با ویزا کارت / ارسال حواله وسترن یونیون/ ارسال حواله بانکی/ ارسال پول به ایران/صدور انواع گیفت کارت

نقل قول نوشته اصلی توسط paya.transfer نمایش پست ها
    با سلام

پایا ترانسفر با ارائه ی خدمات متنوع و پاسخگویی سریع ، سعی در برطرف نمودن نیازهای ارزی هموطنان کرده است .

منجمله این خدمات عبارتاند از :
    فروش دلار پی پال ، پرداخت با ویزا کارت و مستر کارت ، ارسال حواله وسترن یونیون ، ارسال حواله بانکی ، ارسال حواله مانی گرم واکسپرس مانی ، ارسال پول به ایران ، صدور انواع گیفت کارت ، انجام کلیه ی پراخت های آنلاین .

برای مشاهده ی خدمات ما میتوانید به وب سایت ما مراجعه فرمایید:www.payatransfer.com

برای سهولت در امر پرداخت درگاه پرداخت بانک سینا موجود میباشد

با امید اینکه بتوانیم موجب رضایت شما عزیزان باشیم .

با تشکر
    پایا ترانسفر
    yahoo! id1: paya.transfer .... yahoo! id2: paya_transfer
    tell : 09396560015 ............ tell : 09165000659

ایشون کاملا تایید میشن بیش از یک سال است که با ایشون در حجم بسیار بالا تبادل داریم دوستان با خیال راحت سفارش بدن و پرداخت بزنن . در ضمن این نکته رو هم مدنظر داشته باشید که اخلاق کاری ایشون جدای تمام فروشندگان در این صنف است و همیشه با دیدگاه منصفانه خودشون به کار نگاه میکنن و صرفا مثل بعضی از فروشندگان ارز کاسب معابانه به رابطه کاری نگاه نمیکنن
    شاید ذکر یک نکته در اینجا جایز باشه البته میدونم ایشون راضی نیست اینجا ازشون تعریف بشه تا این حد ولی باید خوبی ها ذکر بشه تا دوستان بدونن :
    زمانی که ارز بالا و پایین میشد من با ایشون کار میکردم حتی قبل از اون ایشون خوشبختانه همیشه پایین ترین نرخ رو به ما میداد و وقتی من با ایشون نرخ رو مثلا روی 3200 میبستم و دلار لحظه ای تغییر میکرد حتی گاها با فاصله یک روز ایشون نرخی که با من بسته بود رو از من میگرفت.
    صداقت کاری که امروز کمتر کسی در کارش رعایت میکنه رو ایشون باید عرض کنم مشی خودش میدونه این یعنی اخلاق درست کاری چیزی همه ما نیاز به اون داریم
    موفق و پیروز باشید

2. تعداد تشکر ها از damashi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)