-
November 3rd, 2013, 19:28
عضو انجمن
برای نحستین بارسرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود | KVM Virtualizor VPS=VDS | فروش ویژه بدون محدودیت
رضایت شما افتخار ماست ....! آریاســنتر
ویرایش توسط hosinaa : April 27th, 2015 در ساعت 21:44
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
تعداد تشکر ها ازhosinaa به دلیل پست مفید
-
November 3rd, 2013 19:28
# ADS
-
November 4th, 2013, 15:08
پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت
بعد از تست يكروزه كاملا راضي هستم
پينگ time < 30ms و ttl = 51 واقعا عاليه !
-
تعداد تشکر ها ازmehrzad-golpesar به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2013, 15:33
عضو جدید
پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت
با سلام لطفا ای پی برای تست لطف میکنید
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
-
تعداد تشکر ها از host-net به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2013, 22:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
host-net
با سلام لطفا ای پی برای تست لطف میکنید
سلام
ارسال شد!
لطفا پیغام خصوصی بررسی نمایید!
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
تعداد تشکر ها از hosinaa به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2013, 11:50
با شرکت شاتل بخش راهکارهای خاصص تماس گرفتم گفتن ترافیک نامحدودی وجود نداره!21230726121
بعدش شما چه جوری داری سرویس نامحدود ارایه میکنی موندم .....یک چیزی بگین با عقل جور در بیاد!!!
بعدشم من بهشون گفتم یک ی از همکارا سرویس با ترافیک نامحدود اارایه میکنه مثل ای پی فلان گفتن
اقا وقتی سرویس نامحدود نداریم همکارتونم سرویس نامحدود نداره!!!شما میشه متن قراردادت رو بیای بزاری اینجا
هرچی هم پرسیدم راجبه پهنای باند نگفت ولی به وضوع گفت ترافیک نامحدود موجود نداره و شما دارین دروغ می گین
من قصد درگیری با شما رو ندارم میخوام برای سرورهای خودم یک جا جور کنم شما بیا بگو اینا چرت می گن و هست!بازم و مشکلی نداره
ویرایش توسط ULTRAWEB : November 5th, 2013 در ساعت 11:52
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2013, 14:29
عضو انجمن
تا اونجا که من اطلاع دارم ترافیک نا محدود وجود نداره و نخواهد داشت اما بعضی از فروشندگان محترم زمانی سرور رو تهیه میکنن بطور مثال با 800 گیگ ترافیک و بر اساس سنجنش میزان مصرف مشتری و سرعت سرور محدودیت هایی اعمال میکنن که در نهایت و در بهترین حالت بطور مثال کاربر شماره 10 در طول 30 روز نتونه بیشتر از 50 گیگ مصرف کنه ( کمتر یا بیشتر ) اگه توجه داشته باشید اکثراً سایتها و سرویس های پر مصرف رو کمتر کسی بروی سرورهای داخلی میزبانی میکنه مگر با قیمت های خیلی بالاتر نسبت به سرورهای خارجی ( دلیلشم واضحه ) ، سیاست کاری از اجزاء اصلی کسب و کاره که اصولاً میزان تقاضا و نوع تقاضا باعث ایجاد این سیاست میشه .
-
تعداد تشکر ها ازali0000 به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2013, 16:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
با شرکت شاتل بخش راهکارهای خاصص تماس گرفتم گفتن ترافیک نامحدودی وجود نداره!21230726121
بعدش شما چه جوری داری سرویس نامحدود ارایه میکنی موندم .....یک چیزی بگین با عقل جور در بیاد!!!
بعدشم من بهشون گفتم یک ی از همکارا سرویس با ترافیک نامحدود اارایه میکنه مثل ای پی فلان گفتن
اقا وقتی سرویس نامحدود نداریم همکارتونم سرویس نامحدود نداره!!!شما میشه متن قراردادت رو بیای بزاری اینجا
هرچی هم پرسیدم راجبه پهنای باند نگفت ولی به وضوع گفت ترافیک نامحدود موجود نداره و شما دارین دروغ می گین
من قصد درگیری با شما رو ندارم میخوام برای سرورهای خودم یک جا جور کنم شما بیا بگو اینا چرت می گن و هست!بازم و مشکلی نداره
سلام
ترافیک مصرف کنونی: 68 ترابایت
ارزانترین پهنای باند در ایران چقدر هست؟ 1ترابایت جایی10تومان میده؟
شما فرض کن 1ترابایت ماهی 10تومان مثلا ما داریم میگیریم و میگیم نامحدود هست
شما از ما سرویس میگرید و حالا هر استفاده ای که میکنید در پایان ماه x ترافیک مصرف کردید آیا هزینه ای که پرداخت می کنید برای این مقدار ترافیک هست؟ اگر غیر از این باشه که ضرر میشه برای ما
با عقل جور در میاد در صورت حساب کردن 2.2 هست
خدمت شما عرض شد که متن قرارداد یا فاکتور پرداختی یا مبلغ یا هر گونه چیزی که بخواد حاشیه ساز بشه یا هرچیزی ما شرمنده شما هستیم ! شما آزاد هستید هر طور فکر کنید!
ما این سرویس گرفتیم ! و نامحدود سرویس میدیم! کلیه کاربرانی که خریداری کردن در صورت مشکل با پهنای باند در همین پست اعلام کنند و این ادبیات ( دروغ و چرت ) که شما در تاپیک ما عنوان کردید ما از شما می پذیرم !
ضمن اینکه من سرچ کردم در همین انجمن ظاهرا دوستان دیگه هم پست نامحدود زدن ! ولی شما رو ندیدم ما بین تاپیک ها
اگر هدف خاصی دنبال می کنید اطلاع بدید شاید بتونیم کمکتون کنیم! 
ali0000
تا اونجا که من اطلاع دارم ترافیک نا محدود وجود نداره و نخواهد داشت اما بعضی از فروشندگان محترم زمانی سرور رو تهیه میکنن بطور مثال با 800 گیگ ترافیک و بر اساس سنجنش میزان مصرف مشتری و سرعت سرور محدودیت هایی اعمال میکنن که در نهایت و در بهترین حالت بطور مثال کاربر شماره 10 در طول 30 روز نتونه بیشتر از 50 گیگ مصرف کنه ( کمتر یا بیشتر ) اگه توجه داشته باشید اکثراً سایتها و سرویس های پر مصرف رو کمتر کسی بروی سرورهای داخلی میزبانی میکنه مگر با قیمت های خیلی بالاتر نسبت به سرورهای خارجی ( دلیلشم واضحه ) ، سیاست کاری از اجزاء اصلی کسب و کاره که اصولاً میزان تقاضا و نوع تقاضا باعث ایجاد این سیاست میشه .
سلام
جناب ... شما خریداری کردید ؟که اعلام نظر می کنید و سیاست فروش اینگونه تعیین میکنید؟ پورت و میزان محدودیت شما بررسی کردید؟ مستند بزارید لطفا
از دوستان اگر مستند دارید ادامه بحث بدید و ما صادقانه شرکت میکنیم . در غیر اینصورت مجبور به شکایت از شما هستیم! ( شاید دوستان دیگه باشن بدشان نیاد تاپیکشون پر از این صحبت ها باشه تا بالا بیاد و.. ) شخصا دور از حاشیه سرویس میدم و اگر کسی بخواد صحبتی کنه که واقعیت نداشته باشه به صورت قانونی برای وی گران تمام خواهد شد !!!!!
آرزوی موفقیت و سربلندی
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
-
November 5th, 2013, 23:30

نوشته اصلی توسط
ss_movies
انتقال اطلاعات روی هار موجود هست
حتی شما هم اجازه برداشتن فایل ندارید یا تعویض هارد ؟
دوستان این یک سیاست شاتل هست دقت کنید الان می گه هر چی مصرف بیشتر قیمت کمتر این داره بازار یابی می کنه + جا افتادن اسم شاتل .
بعد چند ماه تغیر می کنه هیچ خودش هم مستقیم وارد بازار فروش سرور مجاری با سرور اختصاصی می شه .
-
تعداد تشکر ها از diges به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2013, 23:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
diges
حتی شما هم اجازه برداشتن فایل ندارید یا تعویض هارد ؟
دوستان این یک سیاست شاتل هست دقت کنید الان می گه هر چی مصرف بیشتر قیمت کمتر این داره بازار یابی می کنه + جا افتادن اسم شاتل .
بعد چند ماه تغیر می کنه هیچ خودش هم مستقیم وارد بازار فروش سرور مجاری با سرور اختصاصی می شه .
اجازه دسترسی فیزیکی به سرور نیست ! من یکبار از یکی از دوستان شنیدم دیتاسنتر ایکس اکسترنال میگیره و..
سوال کردم برای زمان... بود الان تا جایی که اطلاع دارم این امکان میسر نیست!
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
-
November 6th, 2013, 00:03
عضو انجمن
بزرگوار خیلی دارید تند روی میکنید
بنده ناچار شدم بگم اینجا تا بیشتر از این شما به این کارا ادامه ندید
شرمنده
ولی شما به اسم سایت top2download از شاتل سرویس گرفتید
و سرور ها رو هم برای هاست دانلود گرفتید برای استفاده از سایتتون
و همچنین مسئولین شاتل نیز به شدت از این قضیه شاکی هستند
و سرویس شما به احتمال زیاد در حال terminate هست
بگزریم در مورد سرورهاتون و نحوه پرداخت هاتون هم اینجا صحبتی نکنم بهتر هست
بازهم شرمنده که این موضوع رو مطرح کردم
قصدم خراب کردن شما نبود
ولی قصدم اینه که دوستان مطلع بشوند که شما دارید سوء استفاده میکنید
و اگر چند روز دیگر سرورهاشون termniate شد ناراحت نشوند
-
تعداد تشکر ها ازfanous_m به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2013, 00:16

نوشته اصلی توسط
fanous_m
بزرگوار خیلی دارید تند روی میکنید
بنده ناچار شدم بگم اینجا تا بیشتر از این شما به این کارا ادامه ندید
شرمنده
ولی شما به اسم سایت top2download از شاتل سرویس گرفتید
و سرور ها رو هم برای هاست دانلود گرفتید برای استفاده از سایتتون
و همچنین مسئولین شاتل نیز به شدت از این قضیه شاکی هستند
و سرویس شما به احتمال زیاد در حال terminate هست
بگزریم در مورد سرورهاتون و نحوه پرداخت هاتون هم اینجا صحبتی نکنم بهتر هست
بازهم شرمنده که این موضوع رو مطرح کردم
قصدم خراب کردن شما نبود