کاری به خوب بودن و یا بد بودن این دیتا سنتر اصلا ندارم
یک سوال از کجا مشه مطمن شد که این عکسها واقعا مال این دیتا سنتر هست اگر اینطوره خوب فردا هم یکی دیگه یکسری عکس میزاه میگه این مال فلان دیتا سنتره باید سندیتی باشه که بشه تایید کرد
کاری به خوب بودن و یا بد بودن این دیتا سنتر اصلا ندارم
یک سوال از کجا مشه مطمن شد که این عکسها واقعا مال این دیتا سنتر هست اگر اینطوره خوب فردا هم یکی دیگه یکسری عکس میزاه میگه این مال فلان دیتا سنتره باید سندیتی باشه که بشه تایید کرد
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
صفحه اول سایت رو باز کنید متوجه میشید که متنی که بالای سایت نوشته چی هست
واقعا این یک تاپیک بچگانه و به دور از عقل و منطق بود .
فقط میشه تاسف خورد
**** you steven
steven کی هست و چرا تو این سایت باید عکس های این دیتا سنتر نمایش داده بشه .
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
نیازی به پاسخ نیست یه نگاهی به سایت بندازید . متاسفانه استارتر تاپیک زیاد توجهی به مطالب گفته شده ندارند و هر مطلبی را بدون مدرک و دلیل بیان کردند .
مطمعنا این یه بازی هست که داره شروع میشه و ......
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
عجب !
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
مسله کاملا مشخص هست . نمیخوایم موضوع را باز کنیم و دلیل این کارها رو بیان کنیم چون فردا روزی هم میان و عکس هایی از دیتا سنتری که ما باهاش فعالیت داریم رو اینگونه میزارن تو فروم و ...................
اگر اینها روش های کار کردن و فروش بیشتر هست ما هم از این روش ها خوب بلدیم البته با دلیل و مدرک و هر چی که نیاز هست . میاییم و دلایل خودمون رو برای استفاده نکردن از یک دیتا سنتر را به دقت نشون میدیم .
http://www.webhostingtalk.ir/f50/%D9...AF%D8%B1-8326/
اینجا هم میشد اسم هر دیتا سنتری را گذاشت و مشتریان را دچار سر درگمی کرد . ولی .....
البته عکس هایی که تو خود fdc گذاشته دست کمی از این نداره
البته
![]()
اکبر جان شما خودتو زیاد ناراحت نکن عزیزم. اگر قرار به اشتباه بودن این عکسها بود مطمئن باشید که تا امروز جاشون توی wht.com نبود، و حتما مسئولینش با این موضوع برخورد میکردند. در ضمن بنده هم که لینک wht.com رو دادم، برید اونجا که جهانی هست از این دیتا سنتر دفاع کنید. چون اینجا هیچ فیدی برای دل سوزوندن ندارد.
اوهوم
باز هم خرید این سرور ها خیلی بهتر از خرید دست چندم سرور هست . شما مثل اینکه خیلی دوست دارید حرفهایی ناگفته ovh را اینجا بزنیم . شما دوست عزیز و اقا سامان .
اگر اطلاعات بیشتری از شرکت ما نیاز دارید لطف کنید اقا سامان رو بفرستید تشریف بیارن و تعداد پرسنل و کارمند ها و مدارک و مجوز های شرکت را از نزدیک ببینند ..
اکبر جان، با این حرفت باعث میشی که این تاپیک هم بسته بشه مثل همون تاپیکهای قبلی که هی به ما پرید ( البته ببخشید اینجوری گفتم ) من به شما هم اصلا جسارتی نکردم که شما خدای نکرده شرکت نیستین، اگر هم کردم عذر میخوام. شما بزرگترین شرکت توی تهران هستید، به همه اینترنت میدید و ... خدا براتون زیادش کنه کسی هم از پشت به این کارها خنجر نمیزنه و ذیربط زنی نمیکنه برادر من، که بگم الان بچهها برید از فعلا جا اینترنت مودم بگیرید کیفیتش بهتره. ولی در کلّ یه تاپیک جدا باز کن، هرچی که از ما و ovhها میدونی توش بنویس. این چند تا فید داره.
۱. دیگه هر تاپیکی رو خراب نمیکنید با گفتهای گوهر برتون ؛)
۲. مشتریان میتونن بهتر تصمیم بگیرند و راحت تارند که کجا را چجوری انتخاب کنند.
۳. هم چنین با ovh و ما hugeserver هم بیشتر آشنا میشوند.
پس لطفا همین الان تاپیک باز کنید، و هرچی که میدونید بنویسید، هم خودم میخوام بدونم که چه چیزهای از ovh میدونی و هم اینکه اکبر گل من چه چیزهای از hugeserver میدون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)