من هیچی نمی گم :دی
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من چندبار ازشون سرویس گرفتم راضی بودم انصافا ... حالا هرکسی هر کاری از دستش برمیاد باید کمک کنه ... ایشون یه همکار ماست که حالا بنا به دلایل نامعلوم شرایطش بحرانی شده ... دنبال مقصر نگردین ...
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
بنده هم درخواست دادم بهشون که برای من هم معنی کنن....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
دوستان اگر کمکی از دستتون برمیاد انجام بدید
ثواب داره
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
واسه هرکسی ممکنه در مقطعی مشکل پیش بیاد و ایشون هم بی تقصیر نبودن و با بعضیها رفتار درستی نداشتن، ولی اینو مطمئن هستم که هیچکس بی مشکل نیست و الان که به مشکل خورده باید دستش رو بگیریم
شاید فردا نوبت یکی دیگه از ما باشه ، بیابد این فرهنگ رو درست کنیم
بنده شخصا 100 هزار تومن به عنوان قرض بهشون میدم هر موقش داشت بهم برگردونه ، اگر هم نداشت از شیر مادرش حلال تر باشه
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
واقعا متاسف شدم.
یکی میتونه بگه ایشون چه قدر کم آورده ؟ جناب عیسی لو خبری گرفتید اینجا قرار بدید اگر اندک باشه فکر کنم با همین 100 و 50 همه دوستان بشه حلش کرد .
یاحق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)