-
November 2nd, 2013, 20:46
درخواست کمک برای نحوه تغییر سیستم عامل سرور مجازی
با سلام
من رو سرور مجازی ام سنت او اس نصب هست و بنا به دلایلی می خواهم این سنت او اس رو دوباره نصب کنم، خواهشا مراحل کار رو بگید.
با تشکر
-
-
November 2nd, 2013 20:46
# ADS
-
November 2nd, 2013, 20:50
پاسخ : درخواست کمک برای نحوه تغییر سیستم عامل سرور مجازی
1 . وارد سایتی بشید که ازش وی پی اس گرفتید
2. وارد اکانتتون بشید
3. ارسال درخواست جدید
4. :دی در درخواست بنویسد که نیاز به سیستم عامل جدید دارید
براتون انجام میدن
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
-
November 2nd, 2013, 20:53
اگرم دسترسی به مجازی ساز بهتون دادن امکانش هست که خودتون انجام بدین
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2013, 20:56

نوشته اصلی توسط
downloaddl
1 . وارد سایتی بشید که ازش وی پی اس گرفتید
2. وارد اکانتتون بشید
3. ارسال درخواست جدید
4. :دی در درخواست بنویسد که نیاز به سیستم عامل جدید دارید
براتون انجام میدن
دوست عزیز راستش رو بخواهد می خواهم خودم یاد بگیرم اصلا دلیل خرید سرور ام فعلا همین یاد گیری است تا وقتی کار هاستینگ رو یک سال دیگه شروع می کنم کاملا مسلط باشم
-
-
November 2nd, 2013, 20:58

نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
دوست عزیز راستش رو بخواهد می خواهم خودم یاد بگیرم اصلا دلیل خرید سرور ام فعلا همین یاد گیری است تا وقتی کار هاستینگ رو یک سال دیگه شروع می کنم کاملا مسلط باشم
خوب یک مجازی ساز نصب کنید رو کامپیوترتون رویه مجازی ساز لینوکس نصب کنید اگر هم دست رسی به vmware یا هر مجازی سازی که هست رو به شما دادند می تونید سیستم عامل رو نصب کنید اگه هم ندادن
از تیکت بهشون بگید که در اختیارتون بزارند
-
تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2013, 20:59

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
اگرم دسترسی به مجازی ساز بهتون دادن امکانش هست که خودتون انجام بدین
نه دوست عزیز ندادن چطور میشه گرفت منطورتون این است که به وی ام ویر یا مجازی ساز دیگه ای که سرور رو ساختن به من دسترسی ورود به اون رو بدن؟ خب در این صورت که باید اول وارد سرور اختصاصی هاستینگ بشم درست نیست؟
راستی ماجرای کنسول چیه این وسط یه جایی دیده ام نوشته بودن همون vnc است ولی فکر کنم واسه اینکه وی ان سی رو بتونیم باهاش کار کینم باید رو سیستم عامل نصب باشه دیگه نه؟ رو هوا که نمیشه نصب باشه؟
ممنون
-
-
November 2nd, 2013, 21:04

نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
نه دوست عزیز ندادن چطور میشه گرفت منطورتون این است که به وی ام ویر یا مجازی ساز دیگه ای که سرور رو ساختن به من دسترسی ورود به اون رو بدن؟ خب در این صورت که باید اول وارد سرور اختصاصی هاستینگ بشم درست نیست؟
راستی ماجرای کنسول چیه این وسط یه جایی دیده ام نوشته بودن همون vnc است ولی فکر کنم واسه اینکه وی ان سی رو بتونیم باهاش کار کینم باید رو سیستم عامل نصب باشه دیگه نه؟ رو هوا که نمیشه نصب باشه؟
ممنون
در مجازی سازشون برای شما یک اکانت درست می کنند و به شما یوزر پَس میدن که شما می تونید به کمک اون این کار رو انجام بدی
و vnc بر رویه لینوکس نصب میشه همانند ریموت دسکتاپ می تونید از لینوکس استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2013, 21:23
دوست عزیز این در مورد سرور اختصاصی چطوری است درست مشکل من در حال حاظر سرور مجازی هیت ولی کنجکاو شدم اون رو هم بدونم؟
با تشکر
-
-
November 2nd, 2013, 22:46
عضو دائم
برای نصب مجدد سیستم عامل اولا باید به شما باید دسترسی وی ام ویر بدند ( اگر از مجازی ساز wm ware باشد ) بعد باید درخواست بدید ایزو سیتم عامل مورد نظتون رو مونت کنند و مراحا نصب رو طی کنید.
-
تعداد تشکر ها از Mr.Te0 به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2013, 23:12

نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
برای نصب مجدد سیستم عامل اولا باید به شما باید دسترسی وی ام ویر بدند ( اگر از مجازی ساز wm ware باشد ) بعد باید درخواست بدید ایزو سیتم عامل مورد نظتون رو مونت کنند و مراحا نصب رو طی کنید.
دوست عزیز اونو فهمیدم در سرور اختصاصی تغییر سیستم عامل به چه صورت هست؟
با تشکر
-