متاسفانه همه isp ]ا اینطورین هرکدوم بدتر از اون یکی،شما هم الکی خودتو خسته نکن کاری نمیکنن برات
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
وضع از این هم بدتر خواهد شد :دی
زیر ساخت به مخابرات پهنای باند بیشتر نمیده و مخابرات هم فروش رو متوقف نمی کنه در نتیجه مردم اینترنت بی کیفیت تر و کندتر رو باید تحمل کنند و به همون قیمت قبل شارژ کنند!
راه حل های موجود برای جوانان ایرانی :
1- اینترنت ماهواره ای
2- خودکشی
3- فرار به کشور های دیگر از جمله افغانستان برای کار و داشتن اینترنتی سریع و ارزان
4- دعا برای ظهور امام زمان
صرف نداره لامصب OPENSKY: high-speed Internet access
ویرایش توسط p8mlx : November 2nd, 2013 در ساعت 11:29
ماشالاه پارس آنلاین ! پینگ تایم عالی ! شاید ماهی 10 تا تایم اوت بده!
2 مگ داشتم زنگ زدم گفتم ببندید رو گیم ! گذاشت رو 4 مگ پینگ تامم رو هم بهتر کردند ( پروفایلمو تغییر داد) ! به ای پی های ایران قبلا 80 بودم ! بعد شد 23 :دی هزینه هم نمیگیرند!
بعد گفتند ما به هر کاربر تا 8 مگ هم می تونیم بدیم اما مخابرات همکاری نمیکنه و پهنای باند هارو دیر میده ! شهرستان هستیم ( تنکابن ).
البته من میرم گیم بعضی از مخابرات نت دارند پینگشون شدید عالیه! بسته به شهره دیگه!!!!
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
ادیت دی- ها
ویرایش توسط elmizina : November 3rd, 2013 در ساعت 01:58
دی ها !!!!؟ من نتونستم بخونمش!
استفاده از کلماتی مثل شورش، با توجه به برادرمون در همین بالا اگه نگاه میکردی l-)! میتونه برات مشکل ساز بشه. آشوب نه! اعتراض خیابان که قانونی هم هست.
این اواخر که مشکل زیرساخت داشتیم و اطلاع رسانی هم نشده بود معلوم نبود مشکل چیه و کی برطرف میشه کسی اعتراض نکرد حال که همه چیزی به قبل برگشته. راستی چی بود جریان؟
تنها جایی که می تونید شکایت کنید درگاه خداوند متعال هستس و بس. چون کس دیگه ای جوابگو نیست
سایت بایک! دروازه ورود به دنیای مجازی
ابزار طراحی سایت ، نرم افزار ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی ||| واکاو » سنجش سرعت سایت از سرور ایران - http://www.wakav.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)