-
November 1st, 2013, 09:44
طراحی یک صفحه HTML با استفاده از Jquery و Css3
سلام دوستان
من یک برنامه تحت وب نوشتم که اساتید دانشگاه و دروس آنها رو کلاسبندی میکنه.
نیاز به یک صفحه HTML دارم، که با طرح و شکلی که در تصویر پیوست شده است، برام نتیجه کلاسبندی ها رو نمایش بده.
لطفا اگر نمونه مشابهی برای دانلود رایگان سراغ دارید ممنون میشم اگه لینکش رو بهم بدید، یا اگر میتوانید طراحی کنید لطفا هزینه اون رو برام پیام خصوصی کنید.
طراحی شده با Jquery و Css3
با تشکر
01.jpg
-
-
November 1st, 2013 09:44
# ADS
-
November 1st, 2013, 17:01
عضو دائم
پاسخ : طراحی یک صفحه HTML با استفاده از Jquery و Css3
از یک ادیتور آنلاین تحت وب استفاده کنید . جداول را رسم کنید.
-
-
November 1st, 2013, 17:53
سلام دوست من
برنامه ای که من تحت وب نوشتم، به اینصورته که: تعداد کلاس ها و ظرفیت اونها، و همینطور برنامه ای از روزها و ساعاتی که اساتید میتونند بیاند داشگاه رو میگیره، و با زدن یک دکمه اساتید و دروس آنها رو کلاس بندی میکنه و نتیجه رو نشون میده.
حالا میخوام برای صفحه ای که برنامه من نتیجه پردازش کلاسبندی اساتید رو نشون میده همچین قالبی با HTML و Jquery و css3 طراحی کنید و با هر بار انجام عملیات کلاسبندی در یه همچین قالبی نتیجه رو نشون بده.
نتایج متغیرند و فکر نکنم بشه با ادیتور آنلاین دستی این جداول را طراحی کرد.
انشاالله تونسته باشم درست منظورم رو رسونده باشم.
-
-
November 1st, 2013, 22:12
-
تعداد تشکر ها از mohammad50 به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2013, 00:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
welcome-2-hell
سلام دوست من
برنامه ای که من تحت وب نوشتم، به اینصورته که: تعداد کلاس ها و ظرفیت اونها، و همینطور برنامه ای از روزها و ساعاتی که اساتید میتونند بیاند داشگاه رو میگیره، و با زدن یک دکمه اساتید و دروس آنها رو کلاس بندی میکنه و نتیجه رو نشون میده.
حالا میخوام برای صفحه ای که برنامه من نتیجه پردازش کلاسبندی اساتید رو نشون میده همچین قالبی با HTML و Jquery و css3 طراحی کنید و با هر بار انجام عملیات کلاسبندی در یه همچین قالبی نتیجه رو نشون بده.
نتایج متغیرند و فکر نکنم بشه با ادیتور آنلاین دستی این جداول را طراحی کرد.
انشاالله تونسته باشم درست منظورم رو رسونده باشم.
به احتمال 99 درصدی باید از php استفاده کنید. و یا اسکریپت های تحت php
میتونید از سایت آسیا دیزاین استفاده کنید
در پست اول منظورتون رو درست نفهمیدم شرمنده عزیز
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2013, 16:48
عضو انجمن
سلام طراحی این با اچ تی ام ال و سی اس اس کار زیاد سختی نباشه شاید ولی بخش عمده این کار اینه که شما با چ تی ام ال تیبل درست کنین اینقابلیتو نداره که جای کلا 4 ساعته با 2ساعته رو تغییر بده
اگه تایم کلاس ها برابر باشه یا تونین طوری بگیرین که کلاس 4ساعته رو 2تا حساب کنه میشه با یک جدول ساده حل کرد
-