ببینید من یه آموزش از سیستم این آدرس میگم که هرچیزی من میگم ببینید کجا قرار داره
1- به آدرس زیر برید
vip.3an3or.ir
خب میبینید که از این اسکریپت برای فروش کد vip سایت سانسور استفاده شده است
به پنل خود بروید با آدرس yourwebsite.com/back
1/5 در قسمت دسته بر روی دسته جدید کلیک کنید و در قسمت عنوان بنویسید مثلا خرید یا تمدید کد کاربر VIP که میبینید در آدرس vip.3an3or.ir کجا هست
2- در قسمت محصولات بر روی محصول جدید کلیک کنید و بنویسید شارژ 1000 تومنی -2000 تومنی و... که من توی آدرس بالا نوشتم 1 ماهه - 2 ماهه و...
در فیلد اول بنویسید [کد شارژ شما :] که من نوشتم [نام کاربری :] و در قسمت فیلد دو هم نوشتم [رمز عبور :] که شما همون اولی برای شما بسه البته بستگی به شما داره
قیمت رو بنویسید مثلا شارژ هزار تومنی خب هزار تومن و در قسمت دسته ها هم بزنید زیرمجموعه شارژ ایرانسل یا همراه اول که من نوشتم زیرمجموعه خرید و تمدید کد کاربر vip و در نهایت بر روی ذخیره کلیک کنید
3- در قسمت کارت ها هم اول رمز رو وارد کنید که د رهنگام نصب بهتون داده
بر روی کارت جدید کلیک کنید در فیلد اول که باید جلوی [کد شارژ شما :] قرار بگیره باید رمز کارت رو وارد کنید و نوع محصول هم یعنی مثلا کدی که شما وارد کردید 1000 تومنی هست یا 2000 تومنی و در نهایت بر روی ذخیره کلیک کنید
تا اینجا تمومه از لحاظ ظاهر اسکریپت و کارایی و....
4 -بر روی افزونه ها کلیک کنید ایمیل محصول را فعال کنید بعد از فعال سازی بر روی تنظیمات آن کلیک کنید در قسمت ایمیل . ایمیل خودتون رو وارد کنید
از اینجا میخوام عین اون عکسی که براتون ارسال کردم بگم
ایمیل که ایمیل خودتونه این که هیچی
نام فرستنده : وبسایت سانسور (توی عکس ببینید )
عنوان ایمیل : اطلاعات اکانت ویژه شما
امضا : وبسایت سانسور وبسایتی برای تمامی خانواده های ایرانی
تمام فقط کافیه افزونه مورد نظرتون رو از شرکت نمایندگیتون دریافت کنید مثل payline.ir و نصب کنید و تست کنید همین
خب من با این آموزش با یک تیر دو نشون زدم هم به کسایی که میخوان سایت شارژ بزنن کمک کردم و هم اونایی که میخوام وی آی پی راه اندازی کنند .
موفق باشید ....