با سلام
موقعی که میخوام روی پوشه های هاستم با استفاده از Password Protect Directories رمز دوم بزارم .
وقتی روی پوشه رمز میزارم دیگه اون لینک باز نمیشه و حتما باید پسورد رو کلا بردارم از این پوشه، که اون لینک باز بشه.
ممنون میشم دوستان کمکم کنند.
با سلام
موقعی که میخوام روی پوشه های هاستم با استفاده از Password Protect Directories رمز دوم بزارم .
وقتی روی پوشه رمز میزارم دیگه اون لینک باز نمیشه و حتما باید پسورد رو کلا بردارم از این پوشه، که اون لینک باز بشه.
ممنون میشم دوستان کمکم کنند.
شما وقتی روی پوشه یا دایرکتوری ای رمز بزارید برای ورود باید یوزر و پسوردی که روی دایرکتوریتون ذخیره کردین رو بزنید تا محتوا رو ببینید.اگر رمز یا یوزر رو درست وارد نکنید که چیزی نشون نمیده.
اگر خارج از پاسخ من هست مشخصات هاست رو ارسال کنید براتون چک کنم
خیر. اصلا هیچ یوزر و پسوردی نمیخواد که من وارد کنم. دوستان ممنون میشم کمکم کنن
شاید مشکل ار browser شما باشه !
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
نه داداش با یه مرور گر دیگه هم رفتم . اصلا سیستمم عوض کردم. ولی بازم مشکل پا برجا بود
یعنی هیچکس نمیتونه کمکمون کنه؟![]()
دوست عزیز لینک بدید تا چک کنم.
- مشاوره ، طراحی و ساخت نرم افزار تحت ویندوز و موبایل
- طراحی و ساخت و دیباگ گیری اسکریپت های تحت وب
- طراحی ، تغییرات ، فارسی سازی قالب ها
- انجام پروژه های گرافیکی با قیمت مصوب انجمن گرافیک ایران
و ...
همه در :
÷÷اعلام همکاری (مرتبط با تمامی فیلد های اعلام شده در تاپیک) ÷÷
St0rm_leader :ID
هیچ کس اینجا تو این تایپیک نمیتونه کمکمون کنه؟
اگه پسورد میزارید ولی بازم محتوای لینک رو نشون میده نشان دهنده باگه که پارسال فهمیدم که به سی پنل هم گزارش شد.
شما میخواید رو هوا مشکلتونو حل کنیم؟
معجزه بلد نیستیم عزیز بنده گفتم مشخصات بدید چک کنیم براتون ندادید.حاظر نیستید حتی به دوستان لینک بدید چک کنن.
خواستید مشکلتون حل بشه پیغام خصوصی کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)