-
October 23rd, 2013, 14:35
پاسخ : نیازمند یک وی پی اس که بشه از سایتهایی که آی پی های خارجی رو مسدود کردن دانلود داشته باشم
-
تعداد تشکر ها از ParsDown به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2013 14:35
# ADS
-
October 24th, 2013, 17:06
پاسخ : نیازمند یک وی پی اس که بشه از سایتهایی که آی پی های خارجی رو مسدود کردن دانلود داشته باشم
-
-
October 25th, 2013, 11:57
عضو جدید
با سلام
با افرهای ویژه از امریکا و یمت اثتسنایی در خدمت هستم
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
-
تعداد تشکر ها از vpsgroups به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2013, 07:43

نوشته اصلی توسط
vpsgroups
با سلام
با افرهای ویژه از امریکا و یمت اثتسنایی در خدمت هستم
داداش اصلا پست اول رو خوندی
-
-
October 26th, 2013, 09:38
ویرایش توسط persianmagic : October 26th, 2013 در ساعت 09:54
-
تعداد تشکر ها ازpersianmagic به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2013, 09:49
عضو دائم
بنده امتحان کردم
اینکه از داخل سرور های مجازی ما بتونید از سایت های مثل soft98.ir دانلود بفرمایید امکان پذیر هست
بدون مشکل دانلود صورت گرفت
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
October 30th, 2013, 19:04

نوشته اصلی توسط
viasky
بنده امتحان کردم
اینکه از داخل سرور های مجازی ما بتونید از سایت های مثل soft98.ir دانلود بفرمایید امکان پذیر هست
بدون مشکل دانلود صورت گرفت
اسم سایتی که من میخوام ازش دانلود کنم ولی دانلودشو به روی ای پی های خارجی بسته رو براتون ارسال کردم
ممنون میشم چکش کنید و اگه اوکی بود بهم بگید تا سرور رو ازتون تهیه کنم
با تشکر
-
-
October 30th, 2013, 19:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ParsDown
اسم سایتی که من میخوام ازش دانلود کنم ولی دانلودشو به روی ای پی های خارجی بسته رو براتون ارسال کردم
ممنون میشم چکش کنید و اگه اوکی بود بهم بگید تا سرور رو ازتون تهیه کنم
با تشکر
سلام
پاسخ داده شد
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
October 30th, 2013, 19:33
عضو جدید
سلام از امریکا فرانسه و ترکیه در خدمتیم
پردازنده تک هسته ای -
رم 1 گیگابایت -
پورت 1 گیگابیت -
پهنای باند نامحدود -
os دلخواه کاربر -
فضا: 25 گیگ -
پشتیبانی 24 ساعته -
ماهانه 25 تومن
|
-
تعداد تشکر ها از Payhost به دلیل پست مفید