سلام. چطور میشود یک فول بک آپ را از فضای ftp که مخصوص نگهداری بک آپ ها هست را منتقل کرد به سرور یا دایرکت ادمین جهت ریستور؟ مرسی
سلام. چطور میشود یک فول بک آپ را از فضای ftp که مخصوص نگهداری بک آپ ها هست را منتقل کرد به سرور یا دایرکت ادمین جهت ریستور؟ مرسی
up
دسترسی روت دارید؟ بکآپ شما مخصوص دایرکت ادمین هست؟
بله
بله
خوب کافیه با دستور WGETو دادن ادرس اف تی پی و اسم فایل بک اپ رو بیاری رو سرور خودت
wget ftp:/me/usr/tar.gz
مثال بود همین
وارد پوشه بکآپ در سرور قدیمی بشید و بشکل زیر عمل کنید:
filename.tar.gz: نام فایل بکآپ در سرور قدیمی شماکد:scp filename.tar.gz root@IPADDRESS:/home/admin/user_backups
IPADDRESS: آی پی آدرس سرور جدید شما
بعد از اجرا تایید میکنید و پسورد روت را وارد میکنید.
بعد از انتقال دایرکت ادمینِ سرور جدید را باز و در قسمت بکآپ restore کنید.
سلام. مرسی . در ssh وارد روت سرور جدید میشوم. حالا چطور (با چه دستوری) باید وارد فضای ftp که برای نگهداری بک آپ ها هست بشم و بعد دستور زیر رو اجرا کنم؟
scp filename.tar.gz root@IPADDRESS:/home/admin/user_backups
دایرکت ادمین را تنظیم کردیم تا هر روز از تمامی اکانت ها بطور اتوماتیک بک آپ تهیه کرده و در فضای ftp جداگانه ای که تهیه کردیم ذخیره کند. حال اکانتی نیاز به فول بک آپ دارد برای ریستور و میخواهم فول بک آپ این اکانت را از اون فضای ftp بیارم روی سرور دایرکت ادمین تا ریستور کنم(سرور فضای ftp با سرور دایرکت ادمین از هم جدا هستند)
نگرفتی چی میگم آآآآ اگر دسترسی به اف تی پی برای همه ازاد باشه
باهمون دستور میتونی به راحتی فایل های بک اپ رو از سرور قدیم بیاری روی سروری که
میخوای ریستور کنی بعدش میزنی ریستور میشه دیگه بعدشم شما تشکر نمیخواد بکنی
چون متوجه نمیشی من دارم چی میگم بعدش باز یک هویی فکر میکنی من دارم اشتباه راهنماییت میکنم
و دستتت می اندازم باز تشکرت رو پاک میکنی مثل پست بالایی
ویرایش توسط ULTRAWEB : October 30th, 2013 در ساعت 02:57
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)