-
October 29th, 2013, 18:21
عضو انجمن
پاسخ : کی میاد سایت راه بندازیم؟

نوشته اصلی توسط
nightman
کامران جان من برنامه ای نوشتم که هرکس در پیام خصوصی بم یک شارژ ۵۰۰۰ تومانی ایرانسل میفرسته به طور اوتوماتیک یک شارژ ۲۰۰۰۰ تومانی ایرانسل براش ارسال میشه
این سیستم خیلی حرفه ای ساخته شده اگه خواستی تست کنی یک شارژ ۵۰۰۰ تومانی ایرانسل به من پیام خصوصی کن تا خودت ببینی
بعد تست اگه خوشت اومد بیا تا خودم بت آموزش بدم چطور این سیستم رو نوشتم
دیگه قرار نشد این کارا رو با این بنده خدا بکنید ها!
ولی جدا حاظرم شرط ببدنم نصف کسایی که الان به این html5 میخندن، خودشون نمی دونن چی هست! ( منظورم شخص خاصی نیست )
-
تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2013 18:21
# ADS
-
October 29th, 2013, 18:22
عضو جدید
دوستان امروز صبح که از خواب بیدارشدم تصمیم گرفتم.یه ispتاسیس کنم.میخاستم بدونم.من باید توچه زمینه هایی دانش داشته باشم.چه مدارک بین المللی به دردم میخوره بگیرم.چقدر سرمایه باید داشته باشم.درامد این کار چقدر هست.دوستانی که تجربه ispدارند من را راهنمایی کنند.
-
تعداد تشکر ها از کامران غلامی به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2013, 18:26

نوشته اصلی توسط
کامران غلامی;906269[B
]دوستان امروز صبح که از خواب بیدارشدم[/B] تصمیم گرفتم.یه ispتاسیس کنم.میخاستم بدونم.من باید توچه زمینه هایی دانش داشته باشم.چه مدارک بین المللی به دردم میخوره بگیرم.چقدر سرمایه باید داشته باشم.درامد این کار چقدر هست.دوستانی که تجربه ispدارند من را راهنمایی کنند.
ای خدا :|
-
تعداد تشکر ها از persianmagic به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2013, 18:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hamedmj
ولی جدا حاظرم شرط ببدنم نصف کسایی که الان به این html5 میخندن، خودشون نمی دونن چی هست! ( منظورم شخص خاصی نیست )
دوست عزیز یعنی اینا داشتن من را مسخره میکردند.؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
-
-
October 29th, 2013, 18:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
دوستان امروز صبح که از خواب بیدارشدم تصمیم گرفتم.یه ispتاسیس کنم.میخاستم بدونم.من باید توچه زمینه هایی دانش داشته باشم.چه مدارک بین المللی به دردم میخوره بگیرم.چقدر سرمایه باید داشته باشم.درامد این کار چقدر هست.دوستانی که تجربه ispدارند من را راهنمایی کنند.
کارت حرف نداره
هرروز که از خواب پا میشی یه فکر جدید داری !؟
برو یه فلافلی بزن خدارو شکر کن isp هزینه میخاد حداقل 10 میلیارد واسه شروع - داری ؟
Amin | Graphic █
me [@] amin dot pw █
-
تعداد تشکر ها از SniTomb به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2013, 18:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hamedmj
عزیز بحث رو دونستن یا ندونستن نیست
بحث رو اینه آقا کامران ما همش میخواد دیگران بهش بگن
خب بابا گوگل رو برای چی ساختن ؟اصلا کار موتورهای جستوجو چیه ؟
خب جای این همه سوال یکم سرچ کنه
از اول تمام صفحات رو بخونید متوجه منظور دوستان میشید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2013, 18:39
عضو دائم
کامران یه سوال میکنم خدا وکیلی جواب بده :
اصلا میدونی ISP یعنی چی ؟
بابا فکر کردی به همین سادگیاست
هزینه میلیاردی میخواد
بابا تو برو از html شروع کن و زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیر بیشتر به کارت میاد
هی از این شاخه به اون شاخه نپر
-
تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2013, 18:43
عضو دائم
من چندتا سوال ساده از ایشون پرسیدم
به هیچ کدام نتونستن جواب بدن
سوال ها خیلی مبتدی بود - دوستان دیدن
واقعا برای خودم و همه دوستان تاسف می خورم که بازیچه یک بچه 13 ساله شدیم که حتی آشنایی با جستجو و موتور های جستجو نداره
این حرکت آخر ایشون که می گن از خواب بیدار شدم....
من این و توهین می دونم چون چندبار هم این چنین موضوعاتی و مطرح کردن و الان هم دارن غیر مستقیم همه ما را مسخره میکنن
بنده دیگه به هیچ عنوان وارد این تاپیک نخواهم شد به دوستان هم پیشنهاد میکنم وقت و شخصیت خودشون و در معرض خطر قرار ندن
سپاس
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2013, 18:46
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
viasky
من چندتا سوال ساده از ایشون پرسیدم
به هیچ کدام نتونستن جواب بدن
سوال ها خیلی مبتدی بود - دوستان دیدن
واقعا برای خودم و همه دوستان تاسف می خورم که بازیچه یک بچه 13 ساله شدیم که حتی آشنایی با جستجو و موتور های جستجو نداره
این حرکت آخر ایشون که می گن از خواب بیدار شدم....
من این و توهین می دونم چون چندبار هم این چنین موضوعاتی و مطرح کردن و الان هم دارن غیر مستقیم همه ما را مسخره میکنن
بنده دیگه به هیچ عنوان وارد این تاپیک نخواهم شد به دوستان هم پیشنهاد میکنم وقت و شخصیت خودشون و در معرض خطر قرار ندن
سپاس
دوست عزیز چراناراحت میشی من دانشجوی رشته کامپیوترم.میخام توهمه زمینه ها اطلاعات داشته باشم.ازدوستان سوال میپرسم.دوستان هم جواب میدن هیچ هزینه ای هم نداره.
-
-
October 29th, 2013, 18:48
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
vahab00
کامران یه سوال میکنم خدا وکیلی جواب بده :
اصلا میدونی ISP یعنی چی ؟
بابا فکر کردی به همین سادگیاست
هزینه میلیاردی میخواد
بابا تو برو از html شروع کن و زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیر بیشتر به کارت میاد
هی از این شاخه به اون شاخه نپر
دوست عزیز حالا یه راهنمایی کن .بگو در چه زمینه هایی باید سواد داشته باشم.
-