ex6s فوق العاده هست، فقط همین....
ex6s فوق العاده هست، فقط همین....
من زیاد با hetzner کار کردم و انواع سرورهاش هم داریم.
مشکل برای Hard ها تو هتزنر بیشتر پیش میاد و البته نه همیشه اما تا حالا 4-5 مورد پیش اومده. در بدترین شرایط هم دیتا قابل بازیابی بود.
قوانین abuse هتزنر سخت گیرانه است اما قابل کنترل می باشد.
اما کارکردش بد نیست و قابل قبوله، قیمتش هم خوبه چون دولت پشت سر دیتاسنتر قرار داره.
البته من بالیزوب کار نکردم و نمی دونم چی جوری هست شاید اون هم خوب باشه.
دوستان بنده با خود مدیر فروش لیزوب صحبتی داشتم و گفتن ممکن که بعضی از سرور ها و سخت افزار ها قبلا استفاده شده باشه...
در مورد هتزنر هم چون میخوام چند سرور بگیرم مثلا با هزینه سروری که میخوام بدم به لیزوب میتونم 3 تا سرور بگیرم از هتزنر که روی یک سرور فشار نیارم...
البته همین سرور خیلی سرور فوق العاده ای هست از نظر رم و سی پی یو...مشکل همین هارد هست بیشتر..
یه مشکل کوچیک با لیزوب پیدا کردم که عدم نصب لینوکس مورد نیاز بنده بود...به همین دلیل دیگه از لیزوب نمیتونم بگیرم...kvm هم هر 24 ساعت 50 یورو هست..
سیستم عامل که لینوکس هست..ولی ورژن متفاوت هست.
سیستم مورد نظر بنده :
centos linux 5.8 64 bit
دوست عزیز اینجوری که من دیدم روی ovh هم نمیشه نصب کردم خودشون 5.9 نصب میکنن،درسته؟
اگر از مای لوک خواستید با ترافیک نامحدود در خدمتیم هتزنر 10 گیگ اوت داره
هتزنر سخت افزارش ، پورتش خیلی به نسبت قبل پیشرفت داشته
ولی مشکل ابیوز در این دیتاسنتر جدی هست
دوستانی که می گن مدیریت سرور بلد نبودید و ... باید کمی تجدید نظر کنند !
ابیوز های متعددی برای ما اومده که سرور شما زیر حمله است و توی لیست ای پی هایی که دادن ، آی پی search engine هست![]()
برای مجازی نیست دوست عزیز و سرور دانلود خواهد بود.
از کجا گفتید؟
اینکه هنزنر جزء بهترین دیتاسنتر ها بوده و هست هیچ گونه شکی نیست
سرعت پورت و قیمت اصلا قابل مقایسه با دیتاسنترهای فرقونی دیگر هم نیست
من حاضرم اینترنت نامحدود 128 مخابرات رو سرور کنم و استفاده کنم اما از myloc و ovh و رداستیشن و این جور جاهای دره پیت استفاده نکنم
استارتر عزیز اینجا هر کی از هر دیتاسنتری سرور می فروشه میگه اون بهتره اما من برای کار تحقیق بیش از 26 دیتاسنتر رو روش کار کردم که هتزنر جزء رده های عالی بوده برای همین من هتزنر رو بهت پیشنهاد میدم چون همه جا تعریفش رو شنیدم فقط کافیه سرچ کنید و از فروشندگان با سواد سوال کنید
ویرایش توسط mohammad73 : October 28th, 2013 در ساعت 22:50
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)