-
September 10th, 2013, 15:56
عضو انجمن
ویرایش توسط novinvps.com : January 22nd, 2014 در ساعت 20:42
دلیل: اصلاح قیمت ها
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2013 15:56
# ADS
-
October 25th, 2013, 13:16
عضو جدید
پاسخ : █ کارجدیدی از NOVINVPS █تحویل آنی و خودکار █منابع اختصاصی █ دیتاسنترLeaseweb █پهنای باند نامحدود █ هاردپرسرعت RAID 10 █
با سلام
من چندین ماه هست که دارم از سرویس های Novin VPS استفاده می کنم.
همیشه مهمترین مشکلم این بود که افرادی که پشتیبانی می کردند از VPS در سطح حرفه ای نبودن که بتونن مشکلات بوجود اومده در VPS های Unmanage شده رو درک کنند که امکاناتی در اختیار بگذارند که مشکل رفع بشه.
توی این مدت، واقعا راضی هستم از همه نظر. شرایط ، امکانات و سرعت پاسخ گویی و ... .
صد در صد توصیه می کنم.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازVAHID216 به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2013, 19:19
عضو انجمن
پاسخ : █ کارجدیدی از NOVINVPS █تحویل آنی و خودکار █منابع اختصاصی █ دیتاسنترLeaseweb █پهنای باند نامحدود █ هاردپرسرعت RAID 10 █

نوشته اصلی توسط
ali0000
سرور وارز هلند بیش از 7 ماهه ار
novinvps.com تهیه کردیم ، واقعاً کارشون رو بلدن شاید تو این مدت تعداد تیکتهام به 7 نرسیده باشه که اکثریتشونم مربوط به ماه اول بودن و درخواستهای خودم ، اگه از قطع شدن پیاپی ، از عدم توجه به درخواستها و مشکلاتی که بوجود میاد ، از بی کیفیتی سرورها خسته شدید مطمئن باشید
novinvps گزینه مناسبیه اینارو برای تبلیغ و بازاریابی نمیگم ! من خودم مصرف کنندم ( یوزرم ) اما به جرأت میگم بهترین گزینه بعد از خرید از دهها شرکت و خدمات دهنده برای من
novinvps بود.

نوشته اصلی توسط
vahid216
با سلام
من چندین ماه هست که دارم از سرویس های novin vps استفاده می کنم.
همیشه مهمترین مشکلم این بود که افرادی که پشتیبانی می کردند از vps در سطح حرفه ای نبودن که بتونن مشکلات بوجود اومده در vps های unmanage شده رو درک کنند که امکاناتی در اختیار بگذارند که مشکل رفع بشه.
توی این مدت، واقعا راضی هستم از همه نظر. شرایط ، امکانات و سرعت پاسخ گویی و ... .
صد در صد توصیه می کنم.
موفق باشید
سلام
ممنون انشالله همیشه راضی باشید
خبر خوبی دارم اینکه ،
مشترکین عزیز در صورت نیاز به ارتقا سرویسهاشون مثل : Ram + cpu + hard disk دیگر نیازی نیست منتظر باشند که دستی واحد مربوطه انجام بدند ، به طور آنی و خودکار میتونند سرویسشون رو ارتقا بدند
-
-
October 27th, 2013, 02:40
عضو انجمن
سلام
خبر خوبی که خیل وقت پیش در موردش بین برخی مشترکین صحبت کردیم
به زودی سرویس های بر روی هارد های پرسرعت : 15,000rpm sas همراه با raid 10 ! با اضافه کردن لوکیشن جدید آماده سرویس دهی خواهیم کرد
ویرایش توسط novinvps.com : October 27th, 2013 در ساعت 02:55
-
-
October 28th, 2013, 18:05
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2013, 18:38
عضو انجمن
سلام
نمونه سرعت هارد دیسک یکی از سرویس ها که کامل پر می باشد:
-
-
October 30th, 2013, 22:21
عضو انجمن
سلام
بر طبق عکس زیر ، فقط 3 عدد سرویس دیگر قابل سرویس دهی می باشد و بدان معنی است که ظرفیت سرور تکمیل می باشد ، سرور جدید سفارش داده خواهد شد و فاز جدید با سیستمی جدید سرویس دهی آغاز خواهد شد
ویرایش توسط novinvps.com : October 30th, 2013 در ساعت 22:23
-
-
October 31st, 2013, 13:51
عضو انجمن
بر طبق عکس زیر ،
فقط 3 عدد سرویس دیگر قابل سرویس دهی می باشد و بدان معنی است که ظرفیت سرور تکمیل می باشد ، سرور جدید سفارش داده خواهد شد و
فاز جدید با سیستمی جدید سرویس دهی آغاز خواهد شد
پیروی اطلاعیه قبلی ظرفیت این سرور تکمیل شد .
سرور جدید با سیستمی جدید در حال آماده سازی می باشد
مطمئنیم مورد توجهتون قرار خواهد گرفت
نمونه عکس سرعت پورت :
-
-
October 31st, 2013, 21:56
با سلام
سایتتون الان در دسترس نیست . مشکلی هست ؟
سرور دان شده - تیکت هم که نمیشه داد
واستون تو یاهو پی ام دادم - نیستین
چیکار باید بکنم ؟
-
-
October 31st, 2013, 22:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hacker2004
با سلام
سایتتون الان در دسترس نیست . مشکلی هست ؟
سرور دان شده - تیکت هم که نمیشه داد
واستون تو یاهو پی ام دادم - نیستین
چیکار باید بکنم ؟
بله به خاطر دیداس شدید روی شبکمون هست متاسفانه
سایت رو ایپیش null route کردیم.
تا بقیه VPS ها بیان بالا و سرورها مشکلی نداشته باشند.
و فقط سایت ما حال حاضر داون می باشد و باقی سرویسها مشکلی ندارند
به زودی سایت میاد بالا
-
-
October 31st, 2013, 22:35
عزیز کجا مابقی سرویس ها مشکل ندارن ؟
پس چرا سرویس بنده ( هلند ) در حال حاضر بالا نمیاد ؟
-