سلام. اساتید عزیز یکی از سرور مجازی های لینوکس سرورم کرش کرده و از طریق puty نمیتونم به ssh دسترسی پیدا کنم . از طریق wmvare راهی هست بتونم متصل بشم و دستور زیر رو بزنم ؟
/etc/init.d/auditd stop
سلام. اساتید عزیز یکی از سرور مجازی های لینوکس سرورم کرش کرده و از طریق puty نمیتونم به ssh دسترسی پیدا کنم . از طریق wmvare راهی هست بتونم متصل بشم و دستور زیر رو بزنم ؟
/etc/init.d/auditd stop
شما می توانید سرورتون را طریق VMware ریستارت نمایید ، یا از طریق کنسولی که VMware در اختیارتون قرار می دهد وارد سرور خود شده و دستورات مورد نظر را وارد نمایید
ممنون از پاسختون . چندین بار ریست دادم ولی تغیری نکرد . وارد سرور هم که میشم کد ها رو میزنم اصلا عملی انجام نمیشه !
میشه دسترسی بدین تا براتون اوکی کنیم اگر کار فوری و عجله ای دارین
منظور شما دسترسی به wmvare هست ؟ نمیشه همین جا کمکم کنین خودم درست کنم تا تجربه ای هم واسم بشه ؟
نه عزیز هرکسی رو بحر کاری ساختن بعدشم کافیه شما یک کتاب لینوکس ست بگیری و بخونی خودت میتونی مشکل خودت رو حل کنی
توضیح دادن هر مسله ای سخت هست ولی انجامش کار یکی دو دقیقه هست و به همین علت شما یا باید از قبل میخوندی بعدش سرور میگرفتی یا هزینه کنی کسی درست کنه یا بدی یک داوطلب برات درست کنه حالا انتخاب با خودتونه عزیزجان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)