نقل قول نوشته اصلی توسط derakhti نمایش پست ها
ممنونم دوست عزیز به خاطر راهنمایی و وقتی که صرف کار بنده کردید
بله درسته بنده اطلاع زیادی در این زمینه ندارم و وقتی هم که سرور رو تحویل گرفتم انتظار داشتم این تنظیمات رو خود پشتیبانی که قرار بود کارهاش رو بکنه و سرور رو بهم تحویل بده انجام بده که بعد از خاموشی سرور و تیکت هایی که به پشتیبانی وبسایت طرف دادم و جواب هایی که شنیدم دیگه مجبور شدم خودم یک کاری بکنم و با حرف هایی که شما زدید معلومه بدتر کردم
من از این دیگه رنج کشیدم که پشتیبانی پشتم نبود دیگه از این بدتر داریم مگه
بازم ممنونم از زحمات شما دوستان
موفق باشید ...
شما خودتان این تنظیمات را به هم زدید و بر اساس باور غلط اومدید درست بکنید که به هم زدید
شک نکنید اگر سرور فروشی یک فایلش ایراد داشته باشد برای همه سرور هاش مشکل ایجاد میشه چرا که معمولا تمپلیت گرفته میشه و دیپلوی میشه هر بار نصب نمیشه
این موارد به پشتیانی ارتباطی ندارد شما باید به خاطر اطلاعات کمتان یک کارمند استخدام بکنید بیاد شما خراب بکنید اونها درست بکنند طبیعتا عاقلانه نیست به همین منظور بندی در قوانین اضافه میشه که مشخض میکنه مدیریت سرور ها به عهده کاربران است
پس شما درک درستی از موضوع ندارید و این مورد را وظیفه پشتیبانی میدونید در صورتی که سرور های مجازی و اختصاصی به صورت self managed یا Unmanaged هستند
حتی شما سرور اختصاصی که ماهی یک میلیون دارید هزینه میدهید دیتاسنتر به سرور شما لاگین نمیکنه و میگه مشکل خودته و حق هم دارد اگر مشکل سخت افزاری داری حل بکنیم شبکه مشکل از دیتاسنتری باشد حل بکنیم سرورت داون است ؟ خوب به ما چه تنظیمات را به هم نمیزدی این KVM بردار درستش کن اگر میتونی بکن نمیتونی به من ربط نداره بهترین حالت تغییر سیستم عامل است که اونوقت به ذهنتون میرسه یا اینکه درستش بکنید پش شما در ابتدا تحقیق بکنید در ارتباط با وظیفه ها تا متوجه بشین که چی وظیفه شماست و چی وظیفه پشتیبانی!

با سپاس
عیسی لو