نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: ارائه سرور های اختصاصی دیتاسنتر OVH کانادا - ارائه سرور های Sold out شده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    201
    تشکر شده در
    128 پست

پیش فرض پاسخ : ارائه سرور های اختصاصی دیتاسنتر OVH کانادا - ارائه سرور های Sold out شده

نقل قول نوشته اصلی توسط Yas-Host نمایش پست ها
    طی قوانین سرور اختصاصی و بازگشت وجه رو میتونید راحت در سایت مطالعه فرمایید و در ضمن هیچ هزینه ای برگشت داده نمیشه ....
    همچنین سرور به شما تحویل داده شده بصورت همون کانفیگی که عرض کرده بودید.

لطفا طرز صبحت کردنتون رو درست بفرمایید.

بله بنده همچین اس ام اسی به شما دادم و باید بگم بعضی وقتا امکان جواب دادن بصورت تلفنی نیست... و همچنین باید عرض کنم که شما فقط بلد هستید تهدید تلفنی کنید...
    ما به دیتاسنتر درخواست بازگشت وجه رو ارسال کردیم ولی دیتاسنتر تایید نکرده است و متن ارسالی از سمت دیتاسنتر برای شما در تیکت ها ارسال شده است...
    همچنین ما هرگز نباید درخواست بازگشت وجه را ارسال میکردیم چون طبق بند 10 قوانین یاس آی تی برگشت وجه به شما تعلق نمیگیرید.

لطفا از ادامه دادن این مبحث خودداری فرمایید و میتوانید با سرور خود کار کنید .... سرور روشن می باشد و کانفیگ شما هم انجام داده شده است.

موفق باشید.
    دوست عزیز با مدارک دارم خدمتتون عرض می کنم به شما گفتم اگر کنسل نمی شه کنسل نکنید شما فرموید کنسل شد رفت بعد ار 5 دقیقه که بنده تکیت دارم بنده گفتم این کارو نمی کردین 7 روز برگشت وجه دیر هستش شما گفتید کنسل شده و هزینه برگشت می خوره الان هم زدین زیر حرفتون و در اس ام اس و تیکت ها ذکر شده که سرور کنسل شده و هزینه بنده برگشت داده می شود

به هیچ وجه حرفتون قابل قبول نیست زیرا ما سرور نیاز نداریم چون شما گفتید طی زمان اعلامی هزینه برگشت داده خواهد شد

الان هم طی زمان اعلامی بنده منتظر برگشت وجه می باشد در غیر این صورت هزینه 174 هزار تومان بنده به راحتی خورده شده است

و البته شما پشت هم می فرمایید بحث رو ادامه ندم بنده هزینه کردم و چواب پشتیبانی شما این هستش به بنده !!!! تیکیت های بالا گویای همه موارد هستند

تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط parsavps.ir : October 27th, 2013 در ساعت 01:27

2. تعداد تشکر ها ازparsavps.ir به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)