ببخشید که دخالت میکنم ولی چرا اینقدر دنباله ی این تاپیکو میگیرین؟من یه تاپیک میزنم 1 قرن ازش میگذره 5 تا پاسخ به زور میدن اونوقت...
انشالله این دوست عزیز کسی رو اگه میخواد به عنوان شریک پیدا کنه اگه هم نمیخواد که هیچ.در ضمن این مدیرا واقعا دیگه به وب هاستینگ تاک نمیرسن.قبلا بیشتر میومدن توی این انجمن.این آقا چندین یوزر داره خودش هم داره میگه من یوزر قبلیم مسدود شده دوباره ساختم اگه من اینکارو کرده بودم که 120 تا اخطار داده بودین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از مدیرا هم خواهش میکنم تاپیکو ببندن هم داره به بیراهه میره و هم...
چرا شما اینطوری صحبت میکنی!!!!عین بچه دبستانیا ک قهر میکنن![]()
بازم هم از دوستان و استاید و همچنین از استارتر عذر خواهی میکنم که در این تاپیک دخالت کردم![]()
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
بنده فکر میکنم این تایپیک صرفا جهت سر کار گذاشتن افراد انجمن ساخته شده
و این یوزر کامران غلامیاست که در پشت پرده همه را مورد تمسخر قرار میدهد نه شما !
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
دوستان شب جمعه که گذشت! در شب جمعه آینده کامران جونمون رو دعا کنید! با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد.
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
دوستان یه سوال فنی .نمیشه نرمافزاری نوشت که فایل pdfانگلیسی بهش بدیم.ترجمه کنه به فارسی؟تاحالا کسی رواین جورنرم افزار ها کارنکرده؟
در علم کامپیوتر هیچ چیز محال نیست!!! یه برنامه تو این انجمن دیدم واقعاً زندگیم متحول شد الگوریتم شارژهای ایرانسل بود ، طرف واقعاً مخ بوده نشسته میلیون ها ساعت کد نویسی کرده شما یه کلیک ساده میزنی کد شارژ تولید میکنه حالا کاری ندارم که کدها عمل میکنن یا نه اما هنوز تو این فکرم چطوری میشه با یه کلیک کد شارژ تولید کرد !!؟؟!؟!؟!؟!؟
الان تو گوگل بزن همین چیزی که گفتی شاید باشه سعی کن به فارسی سرچ کنی
یادمه یه زمانی یه نرم افزار نوشته بودن خودش سرچ میکرد نیاز نبود سرچ کنی فقط کلیک میکردی ، تمام . معلوم بود نویسندش خیلی وارد بوده
برنامه ای که میگین رو ندیدم
ولی شارژ یه عدد هست و تولیدش ساده است!!!
اگه هم عددی که تولید میکرده بعضی هاش درست در میومده به احتمال زیاد از شبکه عصبی استفاده کرده.
راهش هم ساده است. یه عالمه شارژ واقعی رو میدی به شبکه و شبکه یه ماتریس میده. اون ماتریس رو تبدیل به کد میکنی.
یه بردار وردی بهش میده و خروجی عدد احتمالی شارژ رو میده.
بازم میگم اون کدی رو که میگین ندیدم ولی حدسم همینه.
برای ترجمه هم عملی است منتهی خیلی خیلی زیاد داده لازم داریم.
باید مثلاً چندین میلیارد جمله انگلیسی رو که با ترجمه فارسی مچ شده درست کنیم
بدیم شبکه آموزش ببینه.
بعداً جمله ورودی رو بدیم برامون ترجمه کنه. مشکل اون چندین هزار میلیارد جمله 2 طرفه صحیح است.
مطمعنن اگر تاپیک یک تاپیک آموزشی یا واقعن مفید بود حتی به 5 صفحه هم نمیرسید .....
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)