خوبه که شما هم این قسمت را رعایت کنید.
احترام همه رو نگه میدارم و شما موظف به تذکر نیستی اینجا خودش ادمین داره شما گزارش کن آنها رسیدگی میکنند بی ادبی من رو به شما
پست های شما به ادمین ارسال شد بهتره شما هم از همان اول رعایت میکردید و اگر مشکلی داشتید ارسال میکردید من از استارتر سوال کردم شما مثل تمام تاپیک های دیگر اومدی خودت وسط کلا نفهمیدیم چی شد ،دیگه صحبتی ندارم با شما و وقت هم ندارم دم صبحی ،موفق باشید
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : October 26th, 2013 در ساعت 04:36
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
تبریگ می گم![]()
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
اول از همه تبریک میگم بهتون جناب مسافر..
دوستان عزیز سوالات شخصی زیاد نپرسید. تو دنیای ایشون امنیت حرف اول رو میزنه.از همچین کسانی توقع نداشته باشید اطلاعات خاصی بتونید بیرون بکشید!!بهتره سوالاتتون در ضمینه های عمومی تر و تجربی باشه!!
سلام
تبریک میگم
انشالله موفق باشید
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
از صمیم قلبم ارزوی موفقیت میکنم
مثل همیشه گل کاشتی مهندس
واقعا افتخار میکنم یکی از اعضا این فروم که در همین فروم نیز خدمات قابل توجهی ارائه میدن، اینچنین افتخار اور هستند
انشالله در تمامی مسابقات زندگی برنده باشید.
((از دوستان خواهش میکنم تاپیک را منحرف نکنند، متاسفانه اخیرا این موارد خیلی تو تاپیک ها مشاهده میشه و به نظرم این موارد دور از انتظار اعضا فروم هست))
پس از خوندن این تاپیک واقعا از صمیم قلب خوشحال شدم
براتون بهترین ها رو آرزو میکنم و امیدوارم هر جا هستید موفق و سربلند باشید
پ.ن : متاسفانه بنده آشنایی خواصی با جناب مسافر عزیز ندارم فقط برخی از تاپیک هاشون رو دنبال کردم اما با شنیدن این خبر بسیار خوشحال شدم که یکی از اعضای همین انجمن ک تاپیک های زیادی هم داره در مورد امنیت و... مقام سوم رو آوردن و واقعا جای تبریک و آرزوی موفقیت دارند
امیدوارم هرجا هستید موفق و سربلند باشید
یا حق
سلام
منم به همکار عزیزم تبریک میگم.انشاا... هرجا هستید موفق و پیروز باشید.
دوستان سعی کنند احترام به یکدیگر بذارند.
من مدت زیادی است که ایشون و میشناسم ولی حدود ۶ ماهی هست که باهاشون همکار شدم و کارهای فروش را برای ایشان پیگیری میکنم. در این مدت کم از افتادگی و تواضع ایشون خیلی لذت بردم با این که در کارشون خیلی متخصص هستند و همیشه دنبال مفاهیم ریشه ای و عمقی در حوزه کاری خودشون هستند. واقعا چنین افراد باسوادی خیلی کم پیدا میشن توی ایران .
مثلا در صحبت های مختلف در حوزه امنیت که گاها سرکلاس هایشان حاضر میشدم. افرادی که قصد به چالش کشیدن استاد را داشتن. به خاطر داشتن دانش عمقی که در موارد مربوطه داشتن به سوال کننده پاسخ میدادن که من واقعا لذت می بردم. و سوال کننده هم پشیمان میشد از سوال چالشی که ایجاد کرده بود.
در یک کلام براتون بگم که تا ریشه یک موضوع را متوجه نشود ول کن قضیه نیست . این طوری نیست که بخواهنداسم ایمن سازی را یدک بکشند و امنیت را فقط در بستن چند تا فانکشن php ببینند. در هر موضوعی همیشه راه های ابتکاری و تجربی خودشان را دارند.
به دوستان توصیه میکنند در مورد مسابقات و یا مسایل امنیتی اگر سوال دارند بپرسند. با تبریک چیزی درست نمیشه .
تبریک میگم به شما جناب Secure_host اینشالله موفقیت های شما همیشه ادامه داشته باشه
ویرایش توسط tizparvaz : October 26th, 2013 در ساعت 12:31
با سلام
بنده هم به دوست عزیز و شفیق و جون جونی خودم استارتر محترم تبریک ویژه می گم.
انشالا در تمام مراحل زندگی موفق باشید.
دست ما رو هم بگیرید.
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)