صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

موضوع: کسب مقام سوم (3rd) در مسابقات داخلی هک و امنیت در دانشگاه اصفهان

عضو انجمن secure_host آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    1,382
    تشکر شده در
    508 پست

Post کسب مقام سوم (3rd) در مسابقات داخلی هک و امنیت در دانشگاه اصفهان

با سلام
    بعد از ایجاد این تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f41/59403/ تصمیم گرفته بودم که دیگر این موضوعات به دوستان اطلاع رسانی نشود. ولی برخی از همکاران در این فروم نمی دونم این موضوع جدید رو از کجا متوجه شدند که منو وادار کردن که تاپیک جدید ایجاد کنم.
    راستش نمی دونم همکاران و دوستان بنده در مورد این تاپیک و انگیزه من چه برداشتی خواهند داشت؟. ولی خدا میدونه من اصلا راضی به بازکردن تاپیک در این مورد نبودم و نیستم ولی به دلیل اسرار همکاران در دنیای واقعی وی برخی از همکاران در دنیای مجازی در همین فروم تصمیم گرفتم که این پست را ایجاد کنم.
    همان طوری که مطلع هستید رشته کاری و تخصصی که بنده علاقه مندبودم و هستم و انشاا... خواهم بود. رشته امنیت اطلاعات است. لذا در زمان فراغت از کار و مطالعه هر فرصتی که ایجاد شود سعی می کنم در مسابقات هک و امنیت داخلی و خارجی شرکت کنم.

امسال در مسابقات داخلی دانشگاه صنعتی اصفهان هم شرکت کردم که بحمدا.... مقام سوم را کسب کردیم.
    جشنواره امنیت در فضای تبادل اطلاعات
    مسابقات که در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد با توجه به این که تجربه اول این دانشگاه بود ولی به مراتب از دانشگاه شریف که تجربه ۴ دوره مسابقات را داشته بهتر و قوی تر بود و به استانداردهای مسابقات جهانی نزدیک تر بود.

حالا بماند که براحتی میتونستیم اول بشیم ولی بخت با ما یار نبود و کمی هم حق ما رو خوردند ولی در کل از این مسابقه راضی بودم و از همین جا از تک تک عزیران که دربرگزاری این مسابقه سهیم بودن. کمال تشکر را دارم

یکی از انگیزه ها ایجاد این تاپیک :‌این بود که سوالات دوستان را در این مورد پاسخ بدم تا اگر قصد شرکت داشتن بتوانند از مسایل فنی که در این مسابقات مطرح میشود استفاده کنند و بتواند در کارها و تجارتشان از آن استفاده کنند. و همچنین نکات امنیتی که ما در مسابقات لحاظ کردیم چه بوده است.؟

لینک خبر :

پایان اولین جشنواره امنیت در فضای تبادل اطلاعات – جشنواره امنیت در فضای تبادل اطلاعات

جدول امتیازات روز اول :
    http://festival.nsec.ir/wp-content/u...9%88%D9%85.png
    جدول امتیازات روز دوم :
    http://festival.nsec.ir/wp-content/u...scrorelist.jpg

سوالی در این مورد بود در خدمتم.

*‌پاورقی :‌تیم ما در زمینه Defense که زمینه بسیار پیچیده ای بود مقام اول رو آورد که در مجموع مقام سوم کسب شد که حق ما مقام دوم بود که حق خوری کردند و مقام اول هم میتونستیم کسب کنیم ولی متاسفانه روز اول بنده اصلا اینترنت نداشتم.

با تشکر
    ویرایش توسط secure_host : October 26th, 2013 در ساعت 01:17
    ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
    My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First

The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir

جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host

2. تعداد تشکر ها ازsecure_host به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن vp_server آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    585
    تشکر تشکر شده 
    1,457
    تشکر شده در
    697 پست

پیش فرض پاسخ : کسب مقام سوم (3rd) در مسابقات داخلی هک و امنیت در دانشگاه اصفهان

صمیمانه بهتون تبریک میگم
    طی یک همکاری کوتاه مدت که با جناب مسافر داشتیم از توانایی های بالا ایشون استفاده کردیم و واقعا راضی بودیم
    █ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr

5. تعداد تشکر ها ازvp_server به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    277
    تشکر تشکر شده 
    287
    تشکر شده در
    204 پست

آیا اسم واقعی شما مسافر هست

7. تعداد تشکر ها از DUST به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    267
    تشکر تشکر شده 
    375
    تشکر شده در
    252 پست

با آرزوی موفقیت روز افزون
    افتخار آشنایی با ایشان از سال 2010 نصیب بنده شد
    دانش و تخصصی ایشان نیازی به تایید نداره و به همگان ثابت شده

9. تعداد تشکر ها از_AF_ به دلیل پست مفید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط secure_host نمایش پست ها
    با سلام
    بعد از ایجاد این تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f41/59403/ تصمیم گرفته بودم که دیگر این موضوعات به دوستان اطلاع رسانی نشود. ولی برخی از همکاران در این فروم نمی دونم این موضوع جدید رو از کجا متوجه شدند که منو وادار کردن که تاپیک جدید ایجاد کنم.
    راستش نمی دونم همکاران و دوستان بنده در مورد این تاپیک و انگیزه من چه برداشتی خواهند داشت؟. ولی خدا میدونه من اصلا راضی به بازکردن تاپیک در این مورد نبودم و نیستم ولی به دلیل اسرار همکاران در دنیای واقعی وی برخی از همکاران در دنیای مجازی در همین فروم تصمیم گرفتم که این پست را ایجاد کنم.
    همان طوری که مطلع هستید رشته کاری و تخصصی که بنده علاقه مندبودم و هستم و انشاا... خواهم بود. رشته امنیت اطلاعات است. لذا در زمان فراغت از کار و مطالعه هر فرصتی که ایجاد شود سعی می کنم در مسابقات هک و امنیت داخلی و خارجی شرکت کنم.

امسال در مسابقات داخلی دانشگاه صنعتی اصفهان هم شرکت کردم که بحمدا.... مقام سوم را کسب کردیم.
    جشنواره امنیت در فضای تبادل اطلاعات
    مسابقات که در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد با توجه به این که تجربه اول این دانشگاه بود ولی به مراتب از دانشگاه شریف که تجربه ۴ دوره مسابقات را داشته بهتر و قوی تر بود و به استانداردهای مسابقات جهانی نزدیک تر بود.

حالا بماند که براحتی میتونستیم اول بشیم ولی بخت با ما یار نبود و کمی هم حق ما رو خوردند ولی در کل از این مسابقه راضی بودم و از همین جا از تک تک عزیران که دربرگزاری این مسابقه سهیم بودن. کمال تشکر را دارم

یکی از انگیزه ها ایجاد این تاپیک :‌این بود که سوالات دوستان را در این مورد پاسخ بدم تا اگر قصد شرکت داشتن بتوانند از مسایل فنی که در این مسابقات مطرح میشود استفاده کنند و بتواند در کارها و تجارتشان از آن استفاده کنند. و همچنین نکات امنیتی که ما در مسابقات لحاظ کردیم چه بوده است.؟

لینک خبر :

پایان اولین جشنواره امنیت در فضای تبادل اطلاعات – جشنواره امنیت در فضای تبادل اطلاعات

جدول امتیازات روز اول :
    http://festival.nsec.ir/wp-content/u...9%88%D9%85.png
    جدول امتیازات روز دوم :
    http://festival.nsec.ir/wp-content/u...scrorelist.jpg

سوالی در این مورد بود در خدمتم.

*‌پاورقی :‌تیم ما در زمینه Defense که زمینه بسیار پیچیده ای بود مقام اول رو آورد که در مجموع مقام سوم کسب شد که حق ما مقام دوم بود که حق خوری کردند و مقام اول هم میتونستیم کسب کنیم ولی متاسفانه روز اول بنده اصلا اینترنت نداشتم.

با تشکر
    یک مورد :

در مورد رشتتون توضیح بدید به نظرم و بفرمائید زیر شاخه چه رشته ای هست و کل توضیحات

همچین رشته ای نیست به نظرم که همه جا پخش شده باشه.

یا حق
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

11. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    3,378
    تشکر شده در
    2,203 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    یک مورد :

در مورد رشتتون توضیح بدید به نظرم و بفرمائید زیر شاخه چه رشته ای هست و کل توضیحات

همچین رشته ای نیست به نظرم که همه جا پخش شده باشه.

یا حق
    اقای سکیور هاست مدتهاست در سایت امنیتی شبگرد فعالیت میکنن و همین سایت
    علاقه مندی ورشته ای دوست دارن دنبال کننن مربوط به مسایلی است که به امنیت اطلاعات مربوط است
    در ضمن یعنی رشته ی امنیت اطلاعات ! وجود ندارد با این طرز برخودت و گفتن ون!!!
    گرایش امنیت شبکه در بعضی از دانشگاها خدا خود شاخه ی اصلی است و دربرخی دیگر گرایشی از کامپیوتر .کاش دیدتون بازتر شه و پشتیبانی سایتتون قوی تر
    و با این طرز برخورد با یوزرهای با سابقه ترازخودتون برخورد نکنید با بچه ی 17 ساله که طرف نیستید!!!
    درضمن دانشگاه ی ایرونی از کارشناسی ارشد تا دکترا این گرایش رو دارن و در بسیاری از دانشگاه ی مطرح خارجی حتی از مقطع لیسانس
    ویرایش توسط ULTRAWEB : October 26th, 2013 در ساعت 03:08

13. تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید

عضو انجمن zigma4000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    270
    تشکر تشکر شده 
    332
    تشکر شده در
    251 پست

با تبریک فراوان و آرزوی موفقیت روز افزون
    گـــُزگـــا هاستینگ
    هاست دانلود اختصاصی حجیم (دو ترابایت به بالا) - هاست پربازدید اختصاصی - کانفیگ اختصاصی و... برای هرگونه سوال پیش از خرید با ما تماس بگیرید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ULTRAWEB نمایش پست ها
    اقای سکیور هاست مدتهاست در سایت امنیتی شبگرد فعالیت میکنن و همین سایت
    علاقه مندی ورشته ای دوست دارن دنبال کننن مربوط به مسایلی است که به امنیت اطلاعات مربوط است
    در ضمن یعنی رشته ی امنیت اطلاعات ! وجود ندارد با این طرز برخودت و گفتن ون!!!
    گرایش امنیت شبکه در بعضی از دانشگاها خدا خود شاخه ی اصلی است و دربرخی دیگر گرایشی از کامپیوتر .کاش دیدتون بازتر شه و پشتیبانی سایتتون قوی تر
    و با این طرز برخورد با یوزرهای با سابقه ترازخودتون برخورد نکنید با بچه ی 17 ساله که طرف نیستید!!!
    درضمن دانشگاه ی ایرونی از کارشناسی ارشد تا دکترا این گرایش رو دارن و در بسیاری از دانشگاه ی مطرح خارجی حتی از مقطع لیسانس
    لطفا احترام خودتون را نگه دارید و درست صحبت نمائید و این عینک بدبینی را از چشمتون بردارید و درست بخوانید پست ها را

بنده سوال کردم که رشته ای که ایشون ذکر کردند چیست و در چه گرایشی و تمام جزئیات را خواستم نه برای اثبات چیزی بلکه برای دانستن خودم رشته خود بنده نرم افزار هست و چنین موردی را نشنیده بودم شاید هم شنیده بودم و بی تفاوت بودم اما الان برام جالب شده و میخواهم بیشتر بدونم و فکر نکنم نیازی باشه به شما چیزی را توضیح بدم.!

دقیقه بهتره همین صحبت خودتان را خودتان رعایت فرمائید :

و با این طرز برخورد با یوزرهای با سابقه ترازخودتون برخورد نکنید با بچه ی 17 ساله که طرف نیستید!!

بهتره شما پاسخ گو نباشید چون تاپیک شما نیست و خود جناب مسافر پاسخگوی بنده باشند.

یا حق
    ویرایش توسط RoobinaServer : October 26th, 2013 در ساعت 03:20
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

16. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    662
    تشکر شده در
    426 پست

استاتر، شما با محمد مسافر با نام مستعار C0llect0r از گروه Black Devil's B0ys نسبتی دارید؟!

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    3,378
    تشکر شده در
    2,203 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    لطفا احترام خودتون را نگه دارید و درست صحبت نمائید و این عینک بدبینی را از چشمتون بردارید و درست بخوانید پست ها را

بنده سوال کردم که رشته ای که ایشون ذکر کردند چیست و در چه گرایشی و تمام جزئیات را خواستم نه برای اثبات چیزی بلکه برای دانستن خودم رشته خود بنده نرم افزار هست و چنین موردی را نشنیده بودم شاید هم شنیده بودم و بی تفاوت بودم اما الان برام جالب شده و میخواهم بیشتر بدونم و فکر نکنم نیازی باشه به شما چیزی را توضیح بدم.!

دقیقه بهتره همین صحبت خودتان را خودتان رعایت فرمائید :

بهتره شما پاسخ گو نباشید چون تاپیک شما نیست و خود جناب مسافر پاسخگوی بنده باشند.

یا حق
    بصورت دقیق بهتون پاسخ دادم و فرقی نمیکنه چه کسی پاسخ میده ایشون زیاد وقت نمیکنن به این سایت بیان زیاد
    در ضمن فکر نمیکنم به بی احترامی با شما صحبت کرده باشم که امدی و نوشتین احترام خودم رو نگه دارم من توی سایت
    احترام همه رو نگه میدارم و شما موظف به تذکر نیستی اینجا خودش ادمین داره شما گزارش کن آنها رسیدگی میکنند بی ادبی من رو به شما
    درضمن چون تاپیک شماهم نیست پس شماهم حق نداری چیزی به من بگی خود صاحب تاپیک لازم دونست به من تذکر میده در این زمینه
    همین جمله ای رو هم که جداکردین رو هم چون شماهنوز دانشجویی بقیه رو مثل خودتون می بینید واگر نه من سن و سالی زیادتر از اون دارم که دانشجو باشم

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)