-
October 25th, 2013, 23:26
درخواست سرور مجازی

درود
من نیاز به یه سرور مجازی نسبتاً قوی با قیمت مناسب دارم. خودم مد نظرم رم 4 گیگ و cpuی 4 هسته ای با قدرت فرکانس بالاست(مثلا هر هسته 3 گیگاهرتز). استفاده خیلی زیادی از اینترنتش نداریم ولی پورت قوی(حداقل یه گیگ اشتراکی و یا 100 مگ اختصاصی) و بندویت نامحدود مورد نیازه.
فضای مورد نیاز هم فعلا 250 گیگابایته(و طبیعتاً 50 گیگ هم برای ویندوز و برنامه هاش).
چیزی که در حال حاضر داریم، سرور با ویندوز 2008 رم 2 گیگ، سی پی یو 2 هسته ای 3.4 گیگاهرتز و پورت 1 گیگ اشتراکیه. تو دیتا سنتر رداستیشن و با 300 گیگ فضا ماهی حدود 65 تومن داریم براش صرف میکنیم.
-
تعداد تشکر ها ازDr.XJ به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2013 23:26
# ADS
-
October 25th, 2013, 23:47
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور مجازی
مراجعه به امضا این افر فعلا موجود میباشد
-
تعداد تشکر ها ازsarwhost به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2013, 23:50
عضو انجمن
با سلام خدمتِ شما دوستِ عزیز
در خدمت هستیم
دیتا سنتر OVH فرانسه با پینگ بسیار عالی
سرور خلوت میباشد.
پشتبانی به صورت 24 ساعته و از طریق تیکت ، تلفن و یاهو انجام میشود
هارد بسیار پر سرعت به همراه رید 1 که باعث سرعت بیشتر و همچنین جلوگیری از عوامل ناگهانی همچون سوختن و خرابی هارد میشود
منابع 100% اختصاصی و تضمینی میباشد و این امر قابل رویت از طریق پنل VMWARE میباشد.
رم 4گیگ ، سی پی یو 2.8( به صورت اختصاص داده شده ) روی 2کور ، پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1گیگ اختصاصی + 300 گیگ هارد با قیمت 120 تومان با تخفیف 15 % ماه اول = 100 تومان
رم 2گیگ،سی پی یو 1500 mhz( به صورت اختصاص داده شده)روی یک کور،پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1گیگ اختصاصی+300گیگ هارد با قیمت 70 تومان با تخفیف 15 % ماه اول = 59 تومان
آخرین آفر ما ( لینک موجود در امضا )
برای سوالات قبل از خرید میتوانید با آیدی : Sainaserver در ارتباط باشید.
کیفیت حرف اول و آخر ماست.
-
تعداد تشکر ها ازSainaServer به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2013, 23:51
عضو انجمن
سلام
با ایدی بنده تماس بگیرید
-
تعداد تشکر ها از reeza به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2013, 23:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Dr.XJ
درود
من نیاز به یه سرور مجازی نسبتاً قوی با قیمت مناسب دارم. خودم مد نظرم رم 4 گیگ و cpuی 4 هسته ای با قدرت فرکانس بالاست(مثلا هر هسته 3 گیگاهرتز). استفاده خیلی زیادی از اینترنتش نداریم ولی پورت قوی(حداقل یه گیگ اشتراکی و یا 100 مگ اختصاصی) و بندویت نامحدود مورد نیازه.
فضای مورد نیاز هم فعلا 250 گیگابایته(و طبیعتاً 50 گیگ هم برای ویندوز و برنامه هاش).
چیزی که در حال حاضر داریم، سرور با ویندوز 2008 رم 2 گیگ، سی پی یو 2 هسته ای 3.4 گیگاهرتز و پورت 1 گیگ اشتراکیه. تو دیتا سنتر رداستیشن و با 300 گیگ فضا ماهی حدود 65 تومن داریم براش صرف میکنیم.
با سلام
منابع شیر یعنی میخواهید ؟
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2013, 00:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Dr.XJ
درود
با سلام در خدمتیم
با مشخصات درخواستی شما ماهیانه 90.000 تومان
شرکت سرور پردازان برتر شمال * سرور استار | سرور مجازی | سرور اختصاصی | میزبانی وب | ثبت دامنه | اینترنت پرسرعت ADSL | شبکه | تعمیرات انواع کامپیو�
ویرایش توسط serverstar.ir : October 26th, 2013 در ساعت 00:23
-
تعداد تشکر ها ازserverstar.ir به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2013, 00:32
عضو انجمن
با سلام
به شما این 2 پیشنهاد رو میدم
دیتاسنتر کلوکراسینگ هست که همه کیفیتش رو تایید میکنند
مقدار رم و پردازنده هنگام ایجاد سرور به صورت 100% اختصاصی ادد میشود و با کنسول vmware که به شما داده میشود میتونید این رو ببینید و از لحظه روشن شدن سرور شما منابع چه استفاده کنید چه نه در اختیار ماشین مجازی شماست! کیفیت پورت سرور رو در تاپیک اصلیمون اسکرین شات هست اینجا ببینید
رم : 4 گیگابایت ( DDR3 ECC )
آی پی اختصاصی: 1 عدد
مقدار پردازنده : 3Core 1.2Ghz
هارد : 250 گیگابایت ( SATA-3 )
پهنای باند : نامحدود
پورت : گیگابیت / 1Gbps
مدل پردازنده : Intel Xeon E3-1240v2 Quad Core
سیستم عامل : کلیه سیستم عاملهای موجود
مجازی ساز: Vmware ESXI 5
موقعیت سرور: امریکا ، ColoCrossing
رم : 6 گیگابایت ( DDR3 ECC )
آی پی اختصاصی: 1 عدد
مقدار پردازنده : 4Core 1.8Ghz
هارد : 360 گیگابایت ( SATA-3 )
پهنای باند : نامحدود
پورت : گیگابیت / 1Gbps
مدل پردازنده : Intel Xeon E3-1240v2 Quad Core
سیستم عامل : کلیه سیستم عاملهای موجود
مجازی ساز: Vmware ESXI 5
موقعیت سرور: امریکا ، ColoCrossing
-
تعداد تشکر ها ازParsWebIT به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2013, 00:33

نوشته اصلی توسط
SainaServer
با سلام خدمتِ شما دوستِ عزیز
در خدمت هستیم
دیتا سنتر OVH فرانسه با پینگ بسیار عالی
سرور خلوت میباشد.
پشتبانی به صورت 24 ساعته و از طریق تیکت ، تلفن و یاهو انجام میشود
هارد بسیار پر سرعت به همراه رید 1 که باعث سرعت بیشتر و همچنین جلوگیری از عوامل ناگهانی همچون سوختن و خرابی هارد میشود
منابع 100% اختصاصی و تضمینی میباشد و این امر قابل رویت از طریق پنل VMWARE میباشد.
رم 4گیگ ، سی پی یو 2.8( به صورت اختصاص داده شده ) روی 2کور ، پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1گیگ اختصاصی + 300 گیگ هارد با قیمت 120 تومان با تخفیف 15 % ماه اول = 100 تومان
رم 2گیگ،سی پی یو 1500 mhz( به صورت اختصاص داده شده)روی یک کور،پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1گیگ اختصاصی+300گیگ هارد با قیمت 70 تومان با تخفیف 15 % ماه اول = 59 تومان
آخرین آفر ما ( لینک موجود در امضا )
برای سوالات قبل از خرید میتوانید با آیدی : Sainaserver در ارتباط باشید.
کیفیت حرف اول و آخر ماست.

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
منابع شیر یعنی میخواهید ؟
یا حق
طبیعتاً منابع اختصاصی باشه بهتره. اما سعی ما اینه یه بالانس معقولانه بین قیمت و مشخصات برقرار کنیم. چون این سرور، سرور اصلی دانلود ما نخواهد بود، پورت 1 گیگابیت اختصاصی برای ما زیاده.
استفاده ما از این سرور، دانلود فایل از لینک یا تورنت، Repack و فشرده سازی قوی و بعد انتقال به سرور های دیگه جهت دانلوده.
برای همین CPU با چهار Core درخواست دادیم که موقع فشرده سازی کم نیاره.

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با سلام.
ممنون میشم مشخصات کامل و جزئیات رو ارائه بفرمایید.(محل سرور، پورت، مشخصات نهایی سخت افزاری و غیره).
-
تعداد تشکر ها ازDr.XJ به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2013, 00:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Dr.XJ
درود
این افر توپ موجود هستش اگر مایل بودین
رم 6 گیگ
هارد 110 گیگ اختصاصی از نوع اس اس دی (هادر اس اس دی دیگه نیاز به تعریف نداره سرعت و کیفیتش ) کل هارد دراختیار خودتون هست و وی پی اس دیگری روی اون ساخته نمیشه کاملا اختصاصی
4 کور هر کور 2000
ایپی هم از هلند المان فرانسه موجود هست و قابل انتخاب
ماهیانه 160 تومن
اگر نیاز هست هارد دوم با ظرفیت200 گیگ هم روی هارد ساتا 3 میتونم به عنوان هارد دوم بارتون اضافه کنم هرچند این مدلی توصیه نمیشود
پورت هم 1 گیگی
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2013, 00:37
عضو انجمن
سلام مجدد خدمت شما
منابعی که عرض کردم خدمتتون به صورت کاملا اختصاصی در اختیار شما قرار خواهد گرفت
از یاهو پیگیر باشید
آیدی در امضا موجود است.
-
تعداد تشکر ها ازSainaServer به دلیل پست مفید