█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
ویرایش توسط majidisaloo1 : October 24th, 2013 در ساعت 22:39
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام
راستش چند صفحه اول رو که خوندم گفتم یه دامین برا این بنده خدا بخرم از یه جا هم براش یه هاست چند ماهه بگیرم سرش گرم بشه .
اما وقتی دیدم که میگه چند میلیون خرج کرده فهمیدم اشتباه کردم
اما دوستانی که میگن این تاپیک حذف بشه به نظر من که خیلی هم خوب هست این تاپیک
من کلا معتقدم در کنار هر کار هر چقدر هم جدی نیاز به تفریح هست و برای همینن تشکر می کنم از مدیر یت بابت سعه صدر و حذف نکردن تاپیک
دوستان هم می دونم که به این موضوع به عنوان یه مقوله کاری نگاه می کنن اما باز هم میگم در کنار کار کمی خنده و شوخی و تفریح هم لازمه
ضمن اینکه اگر کمی دقت کرد در پاسخ های دوستان میشه اطلاعات خوبی بدست اورد مثلا اینکه کدوم یکی ادم با حوصله ایه و کدوم یکی در صورت لزوم کمک و راهنمایی می کنه
این برای من که یه مصرف کننده هستم و اطلاعاتم هم شاید در حد همین فرد باشه در باره سایت و سرور و .... می تونه مفید باشه
مطالب فوق صرفا نظر شخصی نگارنده می باشد و هیچ محاطب خاصی نداره
از اینکه جسارت کردم و در جمع اساتید حرف زدم عذر می خوام
در یک کلام عالی بودی
منتظر تایپیک های بعدی هستیم![]()
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
اگر تایپک فروش وی پی اس رایگان بود تو چند روز به 15 صفحه نمیرسید!!!!
یا خدا! چه تاپیکی!
من سه سال پیش وقتی 12-13 سالم بود سایت دانلود داشتم الان عاقل شدم از دانلود کشیدم بیرون رفتم یه موضوع خاص و خوب ولی خدایی دانلود بازارش داغتر از اینی هست که الان دارم!
اون موقع 1000 تا عضو داشتم
الان بعد از 4 ماه ده تا عضو بیشتر ندارم
سایت دانلود همش کپی کاری بود
تا الان نزدیک به 60 هزار کلمه در سایت جدیدم تایپ کردم
نه درامدی نه اسپانسری نه توجهی
به هر کی هم میگم انتقال تجربیات و نقد و بررسی بهم میخنده![]()
تنها وب سایت مرجع نقد و بررسی کالا و خدمات ایرانی
سایت pc-cc.irdoneload.ir و crossha.ir و and-apk.ir(رنک 1) و seokar.ir و mm-shop.ir (رنک 1)برای فروش موجود است
چه جواب دندان شکنی واقعاجیگر
آیا میدانستید دانشگاه های بدون کنکوری هستن که سرپایی از ادم مهندس میسازند ؟ همین جور مهندسشم اینجا پیدا نمیشه !به منظور تقویت زبان فارسی شما
متاسفانه مهندسان ما به جای اینکه اولویت را به درس خود بدهند فقط به فکر درآمد هستند
و اظهار تاسف بیشتر برای کسانی که ابتدایی ترین دستورات و لغات زبان فارسی را بلد نیستند ولی ادعای زبان انگلیسی دارند
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
این جیگر طلا مهندس نیست
1 میلیون هم واسه سایتش خرج نکره , 1 میلیون یکجا ندیده این جیگر
یه بچه 17-18 ساله
سال اول هنرستان
ولش کنین :دی
(مدارک جمع اوری شده از تاپیک های قبلی این جیگر)![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)