-
October 23rd, 2013, 19:21
عضو دائم
پاسخ : درست بنویسیم.
سلام
هر دو بزرگوار از دوستان ما هستید، و بنده قصد جسارت ندارم اما خوب جناب عامری فکر می کنم شما اشتباه متوجه شده اید.
هرچند این تاپیک جای تشریح مسائل فنی نیست ولی اندازه گیری بیت ریت (نرخ داده) یا سرعت اتصال یک سرور به یک شبکه را با پارامتری بنام BandWidth یا به اختصار B.W مطرح می کنند .
واحد اندازه گیری این پارامتر مگابیت بر ثانیه یا Mbps در سرور ها و در مقیاس های کوچک تر کیلو بیت بر ثانیه Kbps هستش - این پهنای باند همون پهنای باندی است که شما هنگام خرید ADSL با آن مواجه می شوید.
سرور با پهنای باند نامحدود نداریم ، یعنی از نظر تئوری هم امکان پذیر نمی باشد ، مثل این است که شما بگید عرض این خیابان نامحدود است!
سرور ها معمولا با پورت یا کانکشن های 100 و 1000 به اجاره واگذار می شوند . حتی روی همین پورت ها هم این پهنای باند است که محدود یا گارانتی می شود.
حال شما یک پهنایی رو از یک باندی در اختیار دارید که می تونید روی اون به جابجایی دیتا ( داده) بپردازید، اما تا کی ، یا چه تعداد؟ یا تا چه حجمی؟
اینجاست که مفهوم ترافیک در شبکه مطرح می شود، و این ترافیک است که در شبکه می تواند نامحدود ( Unlimited OR Unmetered) باشد یا خیر، محدود باشد و اندازه گیری شود.
پهنای باند در شبکه و مخابرات دارای دو معنای متفاوت است
در مخابرات به میزان توانایی یک لینک بر واحد ثانیه در انتقال اطلاعات گفته می شود و در شبکه به مجموع پهنای بایند در طول دوره!
مثلا هردوی این عبارات درست است: پهنای باند 1 mbps است | پهنای باند 1 TB است
فرض کنید یک سرور تهیه کرده اید با پورت 100 mbit unmetered در صورتی که پورت سرور شما اختصاصی باشد مثل این است که پهنای
باند )3600*24*30) مگابیت در ماه دارید!
1- در شبکه : به مجموع پهنای باند در طول دوره ، پهنای باند می گویند؟
2- این چیزی که شما محاسبه فرموده اید میزان ترافیکی است که می تواند از این پهنای باند عبور کند.
حال اگر من ارائه دهنده یک سرویس میزبانی باشد و در پلانی یک ماهه بنویسم 20TB به این معناست که کاربر می تواند 20 تربایت در طول ماه از پهنای باند استفاده کند.
3- در این پلان که شما می فرمایید 20 ترابایت منظور شما ترافیک است و نه پهنای باند
4- 20 ترابایت ترافیک را قرار است با چه سرعتی استفاده کند؟ ( اینجا تفاوت پهنای باند و ترافیک عبوری مشخص می شود)
باز هم عرض می کنم بنده قصد جسارت نداشتم و یا مثل برخی دوستان پر ادعا قصد اثبات یک مطلب یا محکوم کردن طرف مقابل رو ندارم.
توصیه این حقیر به تمامی بزرگواران این است که محیط را صمیمی و دوستان کنیم و صمیمی و دوستانه نگه داریم.
با تشکر
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2013 19:21
# ADS
-
October 23rd, 2013, 20:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
هر دو بزرگوار از دوستان ما هستید، و بنده قصد جسارت ندارم اما خوب جناب عامری فکر می کنم شما اشتباه متوجه شده اید.
هرچند این تاپیک جای تشریح مسائل فنی نیست ولی اندازه گیری بیت ریت (نرخ داده) یا سرعت اتصال یک سرور به یک شبکه را با پارامتری بنام BandWidth یا به اختصار B.W مطرح می کنند .
واحد اندازه گیری این پارامتر مگابیت بر ثانیه یا Mbps در سرور ها و در مقیاس های کوچک تر کیلو بیت بر ثانیه Kbps هستش - این پهنای باند همون پهنای باندی است که شما هنگام خرید ADSL با آن مواجه می شوید.
سرور با پهنای باند نامحدود نداریم ، یعنی از نظر تئوری هم امکان پذیر نمی باشد ، مثل این است که شما بگید عرض این خیابان نامحدود است!
سرور ها معمولا با پورت یا کانکشن های 100 و 1000 به اجاره واگذار می شوند . حتی روی همین پورت ها هم این پهنای باند است که محدود یا گارانتی می شود.
حال شما یک پهنایی رو از یک باندی در اختیار دارید که می تونید روی اون به جابجایی دیتا ( داده) بپردازید، اما تا کی ، یا چه تعداد؟ یا تا چه حجمی؟
اینجاست که مفهوم ترافیک در شبکه مطرح می شود، و این ترافیک است که در شبکه می تواند نامحدود ( Unlimited OR Unmetered) باشد یا خیر، محدود باشد و اندازه گیری شود.
2- این چیزی که شما محاسبه فرموده اید میزان ترافیکی است که می تواند از این پهنای باند عبور کند.
3- در این پلان که شما می فرمایید 20 ترابایت منظور شما ترافیک است و نه پهنای باند
4- 20 ترابایت ترافیک را قرار است با چه سرعتی استفاده کند؟ ( اینجا تفاوت پهنای باند و ترافیک عبوری مشخص می شود)
باز هم عرض می کنم بنده قصد جسارت نداشتم و یا مثل برخی دوستان پر ادعا قصد اثبات یک مطلب یا محکوم کردن طرف مقابل رو ندارم.
توصیه این حقیر به تمامی بزرگواران این است که محیط را صمیمی و دوستان کنیم و صمیمی و دوستانه نگه داریم.
با تشکر
موفق باشید.
تشکر از توضیح دقیق و خوبتون
----------------------------------------------------------
-
تعداد تشکر ها ازcamelian77 به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2013, 21:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
با تشکر
موفق باشید.

نوشته اصلی توسط
camelian77
تشکر از توضیح دقیق و خوبتون

سلام دوستان
ابتدا خدمتتون عرض کنم که قصد من به جا آوردن زکات علم بود و نه اثبات آن!
من آقا احسان و سایر دوستان رو قبول دارم اما متاسفانه دوستان تحلیل خودشون رو با علم شبکه اشتباه میگیرند!
هرچی ما گفتیم قضیه چیه که شما قبول نکردید پس اجازه بدید جور دیگه توضیح بدم:
سه هاستینگ برتر سال 2013 (بنابر گزارش EditorsReview) هاستینگ های زیر هستند:
1- HostGator
2- iPage
3- Fat cow
حالا به وبسایت اون ها یه سری بزنیم:
Web Hosting - Shared cPanel Web Hosting
Hatchling Plan
- • Single Domain
- • UNLIMITED Disk Space
- • UNLIMITED Bandwidth
- • Shared SSL Certificate
Now 20% off!
iPage Web Hosting Plan Features
Web Hosting by FatCow - Get A Discount on Udderly Fantastic Web Hosting
Hosting Facts
Serving Size: One Fat Account
Serving Size Per Account: Unlimited Domains |
Disk Space |
UNLIMITED |
Bandwidth |
UNLIMITED |
POP Mailboxes |
UNLIMITED |
MySQL Databases |
UNLIMITED |
Domains Hosted |
UNLIMITED |
Domain Name |
FREE |
Website Builder |
FREE |
Shopping Cart |
FREE |
Script Barn |
FREE |
WordPress, phpBB, Joomla & More |
SSL Secure Server |
Yes |
FTP Users & SubUsers |
Unlimited |
شما صحبت های بنده رو قبول نکردید اما انتظار دارم نگید این ها هم اشتباه می کنن 
یک توضیح جالبی هم iPage داده:
iPage hosting features : transfer
Transfer
Transfer refers to the amount of data you can transfer to and from your server. In the web hosting industry,
the word "bandwidth" is also used to describe transfer. "Transfer," short for "data transfer," is measured anytime a file is uploaded/downloaded to/from your account.
Every time that file is downloaded/uploaded, the equivalent of the space it takes is subtracted from your remaining transfer. If a file downloaded from your website is 100MB in size, then 100MB of transfer will be deducted from your monthly allowance.
من دیگه حرفی ندارم
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از ameri به دلیل پست مفید
-
October 24th, 2013, 19:32
عضو انجمن
می پرسید چرا اینها اینطوری نوشتند؟
جواب این هست : چون اکثریت مردم عبارت "پهنای باند" رو میشناسند!
چون اگر چیز دیگری اونجا مینوشتند، روزانه صدها نفر تیکت میزدند و سوال میکردند پهنای باند فلان سرویس چقدر هست!!
خب چیزی که مسلّم هست، اینه: استفاده از این عبارت یک اشتباه هست که عمومیت پیدا کرده
(مثل خیلی چیزهای دیگه که ما به اشتباه توی نوشتار و گفتارمون ازش استفاده میکنیم)
از طرف دیگه، وقتی چیزی عمومیت پیدا کرده، لزوما نباید اون رو به هر قیمتی که شده تصحیح کرد!
حتی بنده خودم هم از همین عبارت توی پلن بندی سرویس های خودمون استفاده کردم (به همین دلیلی که توضیح داده شد)
وگرنه همه با معنی دو کلمه ی زیر آشنایی دارند:
Band : باند
Width : پهنا
BandWidth هم یک کلمه ترکیبی هست که از دو کلمه ی بالا تشکیل شده و معنایی جز "پهنای - باند" نداره
-
تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید
-
October 24th, 2013, 19:47
-
تعداد تشکر ها از ameri به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2013, 11:52
بله متاسفانه عبارت پهنای باند در هاستها باعث برداشت اشتباه و نادرست میشود. آیا بهتر نیست بجای پهنای باند از واژهی محدودیت حجم مصرفی یا مقدار ارسال و دریافت داده استفاده شود؟ اینگونه مفهوم اصلی این عبارت در هاستها رسانده میشود. به نظر من بهتر است برای شروع، حداقل هاستهای ایرانی این عبارت را اصلاح کنند.
مشکلی که متاسفانه عمومیت دارد، این است که بسیاری از دانشجویان ما با وجود اینکه سالها درس خواندهاند، اگر بخواهند با صدای بلند یک متن را بخوانند حتّی در روخوانی آن هم دچار وقفه و مشکل هستند. بسیاری از آنها نمیتوانند یک متن را بصورت روان بخوانند. علّت آن هم این است که بجز کتابهای درسی و جزوههایشان معمولاً چیز دیگری مطالعه نکردهاند. بسیاری از دانشجویان ما به همین دلیل قادر به نگارش درست املای کلمات نیستند، باز هم به دلیل مطالعه کم است(منظور از مطالعه، مطالعهی کتب غیر درسی و ادبی و رمان و...) است.
عادت و علاقه بیش از حد به زبان انگلیسی و با کلاس دانستن آن هم مزید بر علّت است. بسیاری از افراد بحای اینکه واقعاً زبان انگلیسی را بخوبی یاد بگیرند، فقط علاقهمند به استفاده از این زبان در هر جایی هستند. مثلاً بسیاری از کودکان و افراد حتّی منوی تلفن همراه خود را روی فارسی قرار نمیدهند، از نوشتن کلمات فارسی در پیامک خودداری میکنند. جالب است که وقتی بسیاری از افراد در فهم منوهای موبایلشان با مشکل مواجه میشوند من به آنها میگویم چرا آن را روی فارسی قرار نمیدهید، میگویند از فارسی بدمان میآید، یا اینکه کلاسمان پایین میآید!!!! در حالی که این افراد حتّی در سطح پایین هم دانش و توان صحبت کردن یا خواندن انگلیسی را ندارند!!!
بیایید انگلیسی را برای فهم بیشتر متون خارجی و ارتباط جهانی بهتر یاد بگیریم، نه برای کلاس بیشتر!!!!
ویرایش توسط mri_6889 : October 25th, 2013 در ساعت 11:59
-
تعداد تشکر ها ازmri_6889 به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2013, 23:50
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازDATAFARM.IR به دلیل پست مفید
-
November 14th, 2013, 01:22
عضو دائم