-
March 19th, 2010, 21:25
-
تعداد تشکر ها از PDhost.net به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2010 21:25
# ADS
-
March 19th, 2010, 21:34
عضو جدید
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی از giga-international.com
من هم همچنان به سرور اختصاصي از ديتاسنتر گيگا نياز دارم لطفاً پيشنهاد تون رو بگيد
-
تعداد تشکر ها از Final Hoster به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2010, 21:35

نوشته اصلی توسط
lazer
سلام کسانی که می توانند از giga-international.com سرور اختصاصی core-i7 رو بخرن بدون هزینه setup پیشنهاد قیمت بدهند تا 10 روز آینده باید سرور خریده باشم و انتقال اطلاعات رو هم انحام داده باشم ...
در ضمن می خواهم در صورت امکان سرور رو با ایمیل خودم بخرید که بتونم با ساپورت تماس داشته باشم .
لینک سایت و شماره تماستون رو هم لطفا قرار بدید ممنون میشم ...
یا اگر سرور مشابه در سایر دیتا سنتر ها با همین سخت افزار و قیمت و پهنای باند نامحدود سراغ دارید معرفی کنید ...
چرا از این دیتاسنتر؟
باید ماهی حدود 190 تا 200 هزارتومان بدین و یک سرور با کیفیت نسبتا پایین گیرتون بیاد
در ضمن روی این پهنای باند نامحدودش اصلا حساب باز نکنید! سخت افزار و شبکه هم .....
به خاطر تحریم قصد خرید از این دیتاسنتر رو دارین؟
-
تعداد تشکر ها ازgoldstar به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2010, 22:04

نوشته اصلی توسط
lazer
یا اگر سرور مشابه در سایر دیتا سنتر ها با همین سخت افزار و قیمت و پهنای باند نامحدود سراغ دارید معرفی کنید ...
با سلام خدمت شما،
۱. با توجه به تجربیات، میتونم بگم که این دیتا سنتر اصلا توصیه نمیشود. ما هم دیگر با این دیتا سنتر کار نمیکنیم.
۲. پهنای باند، نامحدود نیست، بلکه بد از ۵ ترا بایت به پورت ۱۰ سویچ خواهد شد، پس به درد شما نخواهد خورد، تازه با توجه به اینکه پورت اختصاصی نیست، دیگه فکر نکنم چیزی به شما برسد.
۳. برای چه کاری این سرور رو نیاز دارید؟ و تا چه حدود میخواهید هزینه کنید؟
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2010, 22:05
عضو انجمن
تک وب (تک تارنما)
شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما
تنکابن
ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
تاسیس 1386
-
تعداد تشکر ها از takweb.ir به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2010, 22:41
عضو جدید
پس از كدوم ديتاسنتر بگيريم بهتره؟ البته من براي هاستينگ ميخوام
-
تعداد تشکر ها از Final Hoster به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2010, 22:48
اگر برای کار هاستینگ میخواین من سرورهای xeon رو پیشنهاد میدم
البته i7 QC هم خوب هست
جواب من و دوستان رو ندادین
بودجه شما در حد همون ماهی 200 تومان هست؟
آیا از تحریم ترس دارین یا براتون مهم نیست؟
اروپا و آمریکا و کانادا بودن مهم هست؟
-
تعداد تشکر ها ازgoldstar به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2010, 23:21
عضو انجمن
از تحریم که خوب ترس هست تازه سایت های من leech , warez هم دارن . در مورد پهنای باند هم با توجه به مصرف پهنای باند بالا این دیتا سنتر رو انتخاب کردم . بعد از این میرسه به ovh france اما مثل اینکه اونها سر وارز و ایرانی ها اذیت می کنند . البته ovh برای این سرور core i7 15 tb محدود می کنه .
در حدود همین ماهی 200 تومن یه دیتا سنتری که بتونم ازشون ساپورت بگیرم و پهنای باند نا محدود داشته باشه چی پیشنهاد میکنید ؟
-
تعداد تشکر ها از PDhost.net به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2010, 23:25
جایی که پهتای نامحدود رو پورت بالا بده شک نکنید شیر اسن و نتورک خوبی نداره!
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2010, 23:30

نوشته اصلی توسط
LAZer
از تحریم که خوب ترس هست تازه سایت های من leech , warez هم دارن . در مورد پهنای باند هم با توجه به مصرف پهنای باند بالا این دیتا سنتر رو انتخاب کردم . بعد از این میرسه به ovh france اما مثل اینکه اونها سر وارز و ایرانی ها اذیت می کنند . البته ovh برای این سرور core i7 15 tb محدود می کنه .
در حدود همین ماهی 200 تومن یه دیتا سنتری که بتونم ازشون ساپورت بگیرم و پهنای باند نا محدود داشته باشه چی پیشنهاد میکنید ؟
حالا بحث OVH شد، و اینکه شما گفتین OVH سرور i۷ رو روی پورت به ۱۵tb محدود میکنه. باید عرض کنم خیر، روی ۱۵tb نیست، از هرکی شنیدید اشتباه بهتون اطلاع داده است. پهنای باند سرورهای i۷ که از OVH تامین میشود، به صورت معمول ۳/tb میباشد البته روی پورت اختصاصی و نه مانند گیگا پورتهای اشتراکی. در مورد اینکه ovh به warez file و یا به ایرانیان عزیز حساس هست، باز هم اشتباه به عرضتون رسوندن هرکی که به شما اطلاعات رو داده است.
شما بهتر هست که مصرف پهنای باند سرور خودتون رو بین کنید، و بفرمایید که چه مقدار پهنای باند روی سرور نیاز دارید؟
-
تعداد تشکر ها از HugeServer به دلیل پست مفید