نقل قول نوشته اصلی توسط hamid_n_64 نمایش پست ها
با عرض سلام خدمت دوست عزیز، من چند وقتی است که ازین مرکز داده سرویس میگیرم و تاحالا مشکل خاصی ندیدم. همون طور که خودتان فرمودید اینحا قصد پیشرفت داریم برای شفافیت بیشتر امکان داره یکی از سندهایی که دارین مبنی بر بسته شدن پهنای باند از سوی تبیان را اینجا بذارید؟ و اینکه موضوع اختلالی که برای لینک اختصاصی بوده، خود شرکت بهتون گفت با یک ریست ساده قابل حل بوده یا خودتون به این نکته پی بردید؟ در مورد بحث سرمایش هم تا اونجا که خاطرم هست دما تا 27 درجه بر اساس tia استاندارد است. اگر اشتباه میکنم اصلاح بفرمایید

با تشکر

سلام دوست عزیز. با کمال میل حاضر هستم اطلاعات رو در اختیارتون بذارم اما بر حسب امانت اجازه ندارم اطلاعات رو اینجا قرار بدم. قدم روی چشم ما بگذارید و تشریف بیارید دفتر ما اطلاعات رو تقدیم کنم. تمام نتایج تست ها و لاگ ها مستند و قابل ارائه هستش.

در مورد ریست هم اگر متن رو بخونید نقل قول بوده. البته مثل چشمم به اون افراد اعتماد دارم و حرفشون برای بنده سند هستش.

ANSI/TIA-569-C-1 هم میگه بین 5 تا 35 حق با شماست ، اما در کنارش تا جایی که من میدونم میگه حد اکثر اختلاف مجاز حرارت 5 درجه فارنهایت هستش.

ASHRAE Class 1, Class 2, Class 3, and Class 4 spaces defined
Temperature and humidity specifications provided for distributor rooms, distributor enclosures, entrance rooms or spaces, access provider spaces, service provider spaces, and common distributor rooms as follows:
Temperature: 5 – 35°C (41 – 95°F) dry bulb
Relative humidity (RH): 8 – 80%
Maximum dew point: 528°C (41 – 82°F)

با همه این حرفها اگر پست های بنده رو بخونید من نخواستم بگم تبیان خوبه یا بده. البته اینکه صحبت به تبیان ختم شد نتیجه اینه که بالاخره گوش میدن یه جورایی به اینجور جاها که مراکز داده دیگه نمیدن همین آیدی با اولین پست هم نشون میده از بچه های تبیان هستن. خود شما بهتر میدونید هیچ صاحب سروری که با خون جگر سرور خریده و در مرکز داده قرار داده دوست نداره بچه عزیزش گرما بخوره تا عمرش کم بشه. 27 درجه هم خدایی گرمه واسه سرور.

در نهایت اگر پست های قبلی رو بخونید گفتم مرکز داده تبیان به نظر من اگر کاری با سیستم تیکتینگ نداشته باشید مرکز داده خوبیه. تمام مطالبی هم که از سمت بنده نوشته شده نتیجه تجارب شخصی بنده بوده و ممکنه اتفاقاتی که برای ما افتاده برای کس دیگه پیش نیاد.