نقل قول نوشته اصلی توسط sixthelement نمایش پست ها
سلام . مخلصم. مشکل هفته پیش بوده و قطع شدن لینک اختصاصی به مدت 14 ساعت. البته این ماجرا هیچ ارتباطی به اینترنت نداشته و کانال اختصاصی قطع بوده. با یک ریست ساده هم قابل رفع بوده اما این کار با تاخیر انجام شده و کلی درد سر درست کرده. یا مثلاً موضوع فایروال یا بازهم مشکلات زیرساختی و ... البته این مشکلات مطلقاً اشکالی برای کسی که سرور عادی داره مشکل ساز نیست چون اندازه پروژه ما خیلی بزرگه. مشکل دیگه ای که شخصاً با تبیان داشتم این بود که ترافیک رو رو 20 مگ بسته بودن و ما پوستمون کنده شد تا با 1000 تا سند بعد 1 روز قبول کردن که مشکل دارن. اما برای یکی دو تا سرور و تو اون رده سرویس عادی خوب جواب میدن چون سیاست اونها فکر می کنم برای اون اسکیل بوده.
با عرض سلام خدمت دوست عزیز، من چند وقتی است که ازین مرکز داده سرویس میگیرم و تاحالا مشکل خاصی ندیدم. همون طور که خودتان فرمودید اینحا قصد پیشرفت داریم برای شفافیت بیشتر امکان داره یکی از سندهایی که دارین مبنی بر بسته شدن پهنای باند از سوی تبیان را اینجا بذارید؟ و اینکه موضوع اختلالی که برای لینک اختصاصی بوده، خود شرکت بهتون گفت با یک ریست ساده قابل حل بوده یا خودتون به این نکته پی بردید؟ در مورد بحث سرمایش هم تا اونجا که خاطرم هست دما تا 27 درجه بر اساس tia استاندارد است. اگر اشتباه میکنم اصلاح بفرمایید

با تشکر