سلام
هاست دی ال از شهراد میگیره دوستان که هر ترا رو 100 تومن حساب میکنه 72 ساعتم حداقل زمان تحویله
سلام
هاست دی ال از شهراد میگیره دوستان که هر ترا رو 100 تومن حساب میکنه 72 ساعتم حداقل زمان تحویله
آپ
خبر جدید اینکه به قطغ بعد از کنترل مجدد حرارت مرکز داده از پایین ترین سرور رک 18 درجه شروع و بالای رک به 25 درجه ختم می شد. جایی با دوستان صحبت تبیان بود امروز ، بسیار بسیار شاکی بودن از پشتیبانی و اینکه برای حل یک مشکل ساده از ساعت 6 عصر تا 8 صبح فردا کسی جواب گو نبوده و هی پیچوندن ! تبیان اگر با خود مرکز داده کاری نداشته باشید مرکز داده خوبیه که البته معمولاً به ماهی یک بار تماس هم شاید نرسه. سرویس ارتباط اینترنتی خیلی خوبی دارن و داون تایم ها حداقله.
سایت بایک! دروازه ورود به دنیای مجازی
ابزار طراحی سایت ، نرم افزار ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی ||| واکاو » سنجش سرعت سایت از سرور ایران - http://www.wakav.ir
سلام
خیلی ببخشید من معمولا با کسی زیاد مستقیم صحبت نمیکنم که فکر نکنه به دست و پاش میخوام بپیچم شما هم چنین فکری نکنید که چون تبیان خطابه هی سوال میکنم.
اما برام سوال شده که اگر امکانش هست از دوستتون بپرسید موضوع مشکلشون چی بوده که این همه طول کشیده و چه روزی بوده البته اگر امکانش هست.
ارادتمند
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام . مخلصم. مشکل هفته پیش بوده و قطع شدن لینک اختصاصی به مدت 14 ساعت. البته این ماجرا هیچ ارتباطی به اینترنت نداشته و کانال اختصاصی قطع بوده. با یک ریست ساده هم قابل رفع بوده اما این کار با تاخیر انجام شده و کلی درد سر درست کرده. یا مثلاً موضوع فایروال یا بازهم مشکلات زیرساختی و ... البته این مشکلات مطلقاً اشکالی برای کسی که سرور عادی داره مشکل ساز نیست چون اندازه پروژه ما خیلی بزرگه. مشکل دیگه ای که شخصاً با تبیان داشتم این بود که ترافیک رو رو 20 مگ بسته بودن و ما پوستمون کنده شد تا با 1000 تا سند بعد 1 روز قبول کردن که مشکل دارن. اما برای یکی دو تا سرور و تو اون رده سرویس عادی خوب جواب میدن چون سیاست اونها فکر می کنم برای اون اسکیل بوده.
ابزار طراحی سایت ، نرم افزار ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی ||| واکاو » سنجش سرعت سایت از سرور ایران - http://www.wakav.ir
شاید راهی باشه برای شما.
این مواردی که گفتید همه عدم اعتماد هست از سمت دیتاسنتر به مشتری برای همین پورت را باز نمیگذاره چون شدید میخواد کیفیت را حفظ بکنه و اگر پورت را باز بگذاره با یه دیداس کل دیتاسنتر میخوابه و به نظر من که میشه گفت مشکلاتشون را به چشم دیدم موقع دیداس کارشون در این زمینه خوبه و حساسیتشون چون الان با شما اینگونه هستند با مشتری دیگر هم به همین صورته در نتیجه تمام این موارد برای نگه داشتن کیفیت بالا هست که به کیفیت خدمات دهی شما و بنده هم بر میگرده در تبیان. (خوبیش و کیفیتش برای ماست)
در مورد ریست هم زوده بخوام بگم کدام سمت مقصر بوده که دیر ریست بشه برای همین نظر نمیدم چون اطلاعی ندارم.
در کل اسم شریفتون چیه ؟ شما خودتون با تبیان حقیقی قرار داد بستین ؟ یا با نام شرکتی قرار داد بستین ؟ نمونه آیپیتون چیه ؟
این موارد را برای بنده اگر خواستید پیغام خصوصی بکنید.
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : October 22nd, 2013 در ساعت 13:57
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
ارائه سرویس به یک ارگان دولتی با پیک 40 میلیون ویزیت در روز یک امر بسیار عادیه . خدمات درخواستی هم نه ایمیل بوده ، نه به قول دوستان عزیز میکروتیک و گیم سرور و پایین آوردن پینگ بوده نه هیچی ! فقط وب خالص ! در مورد دیداس هم عرض کنم هیچ نوع پروتکشن درست حسابی وجود نداره در این مرکز داده ! اگر IPS IDS منظورتون باشه خود دوستان به دلیل ترافیک و PPS سرویس ما اعلام کردن نمی تونن ترافیک مانیتورینگ کنن و .... بعد دوست عزیز ارگان دولتی مگه بیکاره یا نیروی اضافی داره خودش رو دیداس کنه؟ بعد هم شما میدونید تبیان وابسته به کدوم ارگان دولتیه ؟ مسلماً میدونید و فکر می کنم سناریو پیشنهادی شما درست نیست. من در مورد کیفیت سرویس عادی برای شرکت های کوچیک و متوسط ادعایی نکردم اما خوب برای سطح enterprise واقعاً ضعیف عمل کردن. در مورد اطلاعات درخواستی هم به دلیل اینکه مجاز نیستم در جاهای عمومی اطلاعات دقیق منتشر کنم دعوت می کنم ازتون بیایید دفتر ما تا بیشتر حضوری در خدمت باشیم. شماره تماس هم از طریق آیدی پشتیبانی شما در یاهو براتون ارسال شد.
بازهم تاکید می کنم اینها تجربیات شخص بنده هست و اتفاقی هم که برای ما افتاده ممکنه برای هر کس دیگه بیفته یا نیفته. نه قصد خوبی گفتن یا بدی گفتن دارم. تمام صحبت های من هم سند و مدرک داره. اگر مرکز داده تبیان 10000000000 تا مشتری داشته باشه ( امیدوارم و از ته دل آرزو می کنم به این مرز برسیم در ایران عزیزمون) نه یک ریال به من میدن و نه اگر تعطیل شه. باز هم تاکید می کنم. بزرگانی که مسوولیت مرکز داده رو بر عهده دارند مانند خانم .... شاید روزی اینجور جاها رو نگاه کنن و با خوندن این مطالب نگاهی هم به مرکز داده بندازن. همه این موارد یک شکلی از درخواست همکاری هستش و پیشنهاد واقع بینانه برای سرویس بهتر که هم مرکز داده سرویس بهتری بده هم ما و همکاران مثل شما امکان داشته باشیم سرویس بهتری ارائه کنیم. من شخصاً به عنوان مدیر یک شرکت طراحی وب آرزومه که بجای درگیری و سر و کله زدن با شرکت های امریکایی بیام تو مراکز داده ایرانی سرمایه گذاری کنم و تمام سرویس رو از ایران بدم که کیفیت بهتر و سریع تری داشته باشه. الان هم بد نیست اما برای سرویس های بزرگ و بروز در لحظه هنوز ضعیف عمل می کنیم. باید دید بازار هدف مرکز داده کجا بوده و ممکنه اشتباه از ما بوده که جایی رو انتخاب کردیم که شرایط ما رو نتونستن براورده کنند.
بک مطلب فراموش نشه، این انجمن اینجاست که بتونیم پیشرفت کنیم و اطلاعات رو Share کنیم باهم. باز هم تاکید می کنم! قصد کوبیدن یا بالابردن یا تعریف و تمجید الکی نیست ، قصد پیشرفته و همین و همین. ماها همه استفاده کننده هستیم و برای استفاده از سرویس ها هزینه می کنیم. پس لازمه حداقل حد و حدود رو بدونیم و تیم مدیریت اونطرف هم از روی شکم سیری ما رو نگاه نکنه و هر زوری که دلش میخواد به ما بگه. شاید مشکل ما در ایران عدم امکان رقابت باشه ...
آخرین حرفم اینه که تبیان اگر کاری با پشتیبانی نداشته باشید و همه چیز با خودتون باشه واقعاً مرکز داده خوبیه. اما وای به روزی که کار به پاسخگویی باشه شما رو با سیستم تیکتینگ! دق میدن.
موفق باشید.
با عرض سلام خدمت دوست عزیز، من چند وقتی است که ازین مرکز داده سرویس میگیرم و تاحالا مشکل خاصی ندیدم. همون طور که خودتان فرمودید اینحا قصد پیشرفت داریم برای شفافیت بیشتر امکان داره یکی از سندهایی که دارین مبنی بر بسته شدن پهنای باند از سوی تبیان را اینجا بذارید؟ و اینکه موضوع اختلالی که برای لینک اختصاصی بوده، خود شرکت بهتون گفت با یک ریست ساده قابل حل بوده یا خودتون به این نکته پی بردید؟ در مورد بحث سرمایش هم تا اونجا که خاطرم هست دما تا 27 درجه بر اساس tia استاندارد است. اگر اشتباه میکنم اصلاح بفرمایید
با تشکر
سلام دوست عزیز. با کمال میل حاضر هستم اطلاعات رو در اختیارتون بذارم اما بر حسب امانت اجازه ندارم اطلاعات رو اینجا قرار بدم. قدم روی چشم ما بگذارید و تشریف بیارید دفتر ما اطلاعات رو تقدیم کنم. تمام نتایج تست ها و لاگ ها مستند و قابل ارائه هستش.
در مورد ریست هم اگر متن رو بخونید نقل قول بوده. البته مثل چشمم به اون افراد اعتماد دارم و حرفشون برای بنده سند هستش.
ANSI/TIA-569-C-1 هم میگه بین 5 تا 35 حق با شماست ، اما در کنارش تا جایی که من میدونم میگه حد اکثر اختلاف مجاز حرارت 5 درجه فارنهایت هستش.
ASHRAE Class 1, Class 2, Class 3, and Class 4 spaces defined
Temperature and humidity specifications provided for distributor rooms, distributor enclosures, entrance rooms or spaces, access provider spaces, service provider spaces, and common distributor rooms as follows:
Temperature: 5 – 35°C (41 – 95°F) dry bulb
Relative humidity (RH): 8 – 80%
Maximum dew point: 528°C (41 – 82°F)
با همه این حرفها اگر پست های بنده رو بخونید من نخواستم بگم تبیان خوبه یا بده. البته اینکه صحبت به تبیان ختم شد نتیجه اینه که بالاخره گوش میدن یه جورایی به اینجور جاها که مراکز داده دیگه نمیدن همین آیدی با اولین پست هم نشون میده از بچه های تبیان هستن. خود شما بهتر میدونید هیچ صاحب سروری که با خون جگر سرور خریده و در مرکز داده قرار داده دوست نداره بچه عزیزش گرما بخوره تا عمرش کم بشه. 27 درجه هم خدایی گرمه واسه سرور.
در نهایت اگر پست های قبلی رو بخونید گفتم مرکز داده تبیان به نظر من اگر کاری با سیستم تیکتینگ نداشته باشید مرکز داده خوبیه. تمام مطالبی هم که از سمت بنده نوشته شده نتیجه تجارب شخصی بنده بوده و ممکنه اتفاقاتی که برای ما افتاده برای کس دیگه پیش نیاد.
آسیاتک فعلا بهترین گزینه است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)