دوست گرامی آنی که مینویسه ثبت شده فقط عضو شدی شما.حدود 1 ماه طول میکشه بررسی بشه.آدرس و تلفن و کارت ملی و... رو چک میکنند و بعد ایمیل میدند بهتون. باید با آدرس ایمیل info خود دومین سایتتون بهشون جواب بدی.بعد چند روز ثبت میشی.
من یک شماره شناسنامه رو اشتباه وارد کرده بودم بهم زنگ زدند گفتند درست نیست.دوباره وارد کردم درستشو.همچین خر تو خر هم نیست.پیگیری میکنند اساسی.بعد آن جرعت داری تو سایتت آلبوم موزیک و یا نرم افزارهای جدیدی کپی رایت ایرانی بزار.دیگه سایتت رو فیلتر نمیکنن.تشریف میارند دم منزل حال اساسی بهت میدن.در صورت شکایت طرف هم راحت در دسترس هستید و جریمه میشید میلیونی!! به این میگن کنترل کامل. با این کار کلی فروشگاه اینترنتی کلاه بردار یا سایتهایی که حقوق مردم رو پایمال میکردند از بین میرن.دیگه کسی جرعت نداره تو فروشگاه اینترنتی راه بندازه و به اسم جنس خوب آشغال بخره...خود من قبلنا میرفتم فیلم میخریدم به نام کیفیت hd اما برام کیفیت سی دی هم نبود میفرستادند.تلفن رو هم برنمیداشتند جواب بدند و راحت کلاه برداری..اما الان دیگه از این خبرا نیست.همه باید ساماندهی شرکت کنند.اگر ثبت نکنی فیلتر میشی.
هر چی هست درسته سخت شده اما خودم قبول دارم این طرح رو و دیگر کسی حرعت کلاه برداری نمیکنه.با یک شکایت میتونی آدرسش رو پیدا کنی.