نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: ثبت سایت فقط تو ساماندهی هست ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : ثبت سایت فقط تو ساماندهی هست ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط kale-asb نمایش پست ها
    نه بابا شایعه هست همش کار 5 دقیق است ایمیلت رو می دی هر سایتی رو که وارد میکنی یه ایمیل فعال سازی بهت ارسال میکنه...روش کلیک میکنی سایتت ثبت شد...
    همین...زنگ هم نمیزنن یعنی تا الان که من یک ماهی هست که ثبت نام کردم زنگ نزدن...فکر کنم وقتی که سایتت قوانین رو رعایت نکنه و در شرف فیلتر شدن باشه زنگ بزنن تذکر بدن...نترس من ثبت کردم الان هم توی خونمون نه تو اوین////
    دوست گرامی آنی که مینویسه ثبت شده فقط عضو شدی شما.حدود 1 ماه طول میکشه بررسی بشه.آدرس و تلفن و کارت ملی و... رو چک میکنند و بعد ایمیل میدند بهتون. باید با آدرس ایمیل info خود دومین سایتتون بهشون جواب بدی.بعد چند روز ثبت میشی.
    من یک شماره شناسنامه رو اشتباه وارد کرده بودم بهم زنگ زدند گفتند درست نیست.دوباره وارد کردم درستشو.همچین خر تو خر هم نیست.پیگیری میکنند اساسی.بعد آن جرعت داری تو سایتت آلبوم موزیک و یا نرم افزارهای جدیدی کپی رایت ایرانی بزار.دیگه سایتت رو فیلتر نمیکنن.تشریف میارند دم منزل حال اساسی بهت میدن.در صورت شکایت طرف هم راحت در دسترس هستید و جریمه میشید میلیونی!! به این میگن کنترل کامل. با این کار کلی فروشگاه اینترنتی کلاه بردار یا سایتهایی که حقوق مردم رو پایمال میکردند از بین میرن.دیگه کسی جرعت نداره تو فروشگاه اینترنتی راه بندازه و به اسم جنس خوب آشغال بخره...خود من قبلنا میرفتم فیلم میخریدم به نام کیفیت hd اما برام کیفیت سی دی هم نبود میفرستادند.تلفن رو هم برنمیداشتند جواب بدند و راحت کلاه برداری..اما الان دیگه از این خبرا نیست.همه باید ساماندهی شرکت کنند.اگر ثبت نکنی فیلتر میشی.
    هر چی هست درسته سخت شده اما خودم قبول دارم این طرح رو و دیگر کسی حرعت کلاه برداری نمیکنه.با یک شکایت میتونی آدرسش رو پیدا کنی.
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)