-
October 17th, 2013, 18:03
پاسخ : صدور ویزا کارت مجازی دارای سوییفت کد و حساب بانکی -وریفای پی پال-بی نام -قابل شارز-فقط 45 هزار تومان
با سلام
آرش عزيز ميشه سريع تر كاراي منو انجام بدي؟. ٥ روز گذشت !!
هيچي نشده!!
-
-
October 17th, 2013 18:03
# ADS
-
October 17th, 2013, 20:02
پاسخ : صدور ویزا کارت مجازی دارای سوییفت کد و حساب بانکی -وریفای پی پال-بی نام -قابل شارز-فقط 45 هزار تومان
با سلام، خدمت شما دوست عزیز
لطفا مراحل سفارش و اطلاعات تماس را بفرماید
-
-
October 17th, 2013, 21:25

نوشته اصلی توسط
sos77
با سلام
آرش عزيز ميشه سريع تر كاراي منو انجام بدي؟. ٥ روز گذشت !!
هيچي نشده!!
دوست من اطلاعات ویزا کات رو که همون روز اول دادم بهتون
برای وریفای پی پال صورت حساب خواستی که اونم پی پال باید بریزه به من ربطی نداره
البته
پیپال واریز کرده بود پریروز من بهتون pm دادم تو یاهو دو مرتبه جواب ندادید الان هم باز جواب ندادید من اینجا پیام میدم که دفعه بعد نگید نگفتی
ویرایش توسط irtk : October 17th, 2013 در ساعت 21:28
-
-
October 17th, 2013, 21:27

نوشته اصلی توسط
Milad-H
با سلام، خدمت شما دوست عزیز
لطفا مراحل سفارش و اطلاعات تماس را بفرماید
پیام دادم بهتون
-
-
October 17th, 2013, 22:10
عضو انجمن
برای باز کردن Paypal از لهستان حتما باید آیپی لهستان داشته باشیم؟؟؟...چگونه میتوانیم این آیپی را داشته باشیم؟؟؟... اصلا الزاما Paypal باز شده می بایست از لهستان باشد؟؟؟
متشکرم
-
-
October 17th, 2013, 22:17

نوشته اصلی توسط
pakradm
برای باز کردن Paypal از لهستان حتما باید آیپی لهستان داشته باشیم؟؟؟...چگونه میتوانیم این آیپی را داشته باشیم؟؟؟... اصلا الزاما Paypal باز شده می بایست از لهستان باشد؟؟؟
متشکرم
قوانین پی پال رو در اینترنت سرچ کنید اطلاعات جامعی بهتون میده من در حد اینکه بهتون بگم به چه صورتی باز کنید و وریفای کنید بلد هستم چون کارم با پی پال نیست
برای ای پی لهستان اگر اشتباه نکنم میتونید vps لهستان بگیرید (دوستان با تجربه اگر اشتباه میگم راهنمایی کنند)
بله باید از لهستان باز کنید تا حساب بانکی رو به پی پال متصل کنید و بتونید بدون کارمزد موجودی پی پال رو انتقال بدید به حساب ویزا کارت و شارز شه
تشکر از شما
-
-
October 19th, 2013, 22:39
فروش ادامه دارد
دو عدد ویزا کارت دیگر هم تحویل کاربران penguinsjr وmilad-h شد
-
-
October 23rd, 2013, 12:54
دوستانی که قصد خرید یا خواهان دریافت صورت حساب هستند همینجا پیام بدن
متاسفانه بدلیل مشکل در یاهو امروز نمیتونم انلاین باشم
-
-
October 23rd, 2013, 13:18
با این کارت میشه تو رد استیشن پرداخت انجام داد؟ چون رد استیشن برای کارتهای مجازی کمی سختگیر هست و اطلاعات حساب بانکی رو هم میخواد شما در صورت لزوم مدارک دال بر اینکه ثابت کنیم حساب مال ماست ارائه میکنید؟
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
-
-
October 23rd, 2013, 13:39

نوشته اصلی توسط
omidppm
با این کارت میشه تو رد استیشن پرداخت انجام داد؟ چون رد استیشن برای کارتهای مجازی کمی سختگیر هست و اطلاعات حساب بانکی رو هم میخواد شما در صورت لزوم مدارک دال بر اینکه ثابت کنیم حساب مال ماست ارائه میکنید؟
پیام شد
-