باسلام
من می خوام یه سایت هاستینگ راه اندازی کنم . یه کم مشاوره نیاز دارم .
لطفا آیدی یاهو منو ادد کنین و یه کم به ما مشاوره بدید .
remigolian
با تشکر
باسلام
من می خوام یه سایت هاستینگ راه اندازی کنم . یه کم مشاوره نیاز دارم .
لطفا آیدی یاهو منو ادد کنین و یه کم به ما مشاوره بدید .
remigolian
با تشکر
در همینجا سوالات رو بفرمایید . شاید سوالتون سوال دیگر کاربارن هم باشه
خوب من از نمایندگی دامنه هیچی سر در نمیارم .
مثلا اینطوریه که 10 دامنه com بخری و بعد اینا رو بفروشی ! جریانش به صورت کل چطوره .
آیا باید بکاپ روزانه و هفتگی به صورت دستی انجام داد یا برنامه برای این کار داره ؟
با تشکر
شما باید نمایندگی دامنه تهیه بفرمایید و ان را شارژ کنید مثلا هر دامنه .کام 10 دلار محاسبه می شود و وقتی که شما پنل خود را 30 دلار شارژ کنید می تونید 3 دامنه .کام بفروشید برای قیمت هم باید محاسبه کنید که هر دلار برای شما چقدر محاسبه شده است مثلا اگر 3100 محاسبه شده باشد دامن.کام برای شما 31000 تومان می باشو مثلا می تونید 37000 تومان بفروشید .
اگر نمایندگی تهیه بفرمایید ممکنه اون هاستینگ این امکان رو داشته باشه و خودش هر روز از کلیه سایت های روی سرور بک آپ بگیره. ولی اگر خودتون می خواید سرور بگیرید کنارل پنل ها (کثل سی پنل یا دایرکت ادیمن) این امکان رو دارند که براشون تعریف کنید که توی یک زمان مشخص از کلیه سایت ها بک آپ بگیره
درود
آی دی بنده رو ادد کنید
ID:info_flexhost
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
برای راه انداخنت سایت فروش هاستینگ اسکریپ whmcs رو پیشنهاد می کنم از سایت خارجی خواستی بگیری بابت پرداختش در خدمتم
انجام پرداخت های اینترنتی با پی پال و کردیت کارت ، فروش اکانت های آماده و وریفای شده پی پال
YM: metalancer
در مورد نمایندگی دامنه باید عرض کنم که شما از شرکت ها و مراکز های ثبت دامنه مانند ریسلرکلاب (که الان دیگه تحریم کرده است ) یک پنل ثبت دامنه تهیه مینمایید ،ثبت نام و دریافت این پنل رایگان است .
سپس می بایست پنل ثبت دامنه خود را شارژ پولی نمایید تا هروقت از شما دامنه ای خریداری کرد هزینه ثبت دامنه به طور خدکار کسر شود تا فرآیند ثبت دامنه به طور خودکار انجام گیرد .
در غیر اینصورت در صورت سفارش دامنه ،دامنه ای ثبت نخواهد شد تا زمانی که شما پنل را شارژ نمایید .
درباره بک آپ هم باید عرض شود که در بیشتر شرکت ها بک آپ به صورت روزانه و یا هر دو روز یک بار انجام می گیرد .
دوست عزیز پیشنهاد بنده خدمت شما بزرگوار این هست که کلا برین دنبال کار دیگه
در مورد 10دامنه منظور این نیست که دامنه بخرید با اسم مشخص بعد بفروشید؛منظور ان است ک شارژ کنید پنل رو تا بتونید هر وقت خواستید با هر اسمی دامنه ثبت کنید
پیشنهاد :
اگه می خوای زندگی کنی
همین الان پاور کامپیوترو بزونو برو
هاستینگ : وقت میزاری ... از دنیا عقب میوفتی ... از بقیه دور میشی ...
مخاطب خاصتو از دست میدی ...
هر روز باید استرسه اینو داشته باشی وقتی خارج از خونه و محله کاری
الان اگه کسی هک شده باشه چ خاکی بریزم؟!
اگه سرورمو زدن .. واااااای ببدبخت شدم
واقعا بعد از چند سال فعالیت در این زیمنه این حرف رو میزنم
پولی که از هاستینگ به دست میاد ارزش اینو نداره که از همه دور شی یا ....
هر چقدر هم برنامه ریزی کنی برای این کار باز کم میاری
الان هستند از هم کارایی که تا 2 صبح تو شرکتشون دارن به مشتریاشون میرسن
این پست فقط جنبه نشون داده راهی که میریو داره
کلی این شغل اصلا شغوله خوبی نیست
خودرو نجات بده
90 % از کسایی که تو این کارن پشیمونن از روزه اول وارد این راه شدن
در هر صورت کمک بیشتر خواستی ای دی یاهوم تو امضا هست
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)