خب بذارید یه توضیح کلی بدم
در سایت من کاربران هم میتونن بصورت رایگان فایل دانلود کنند و هم vip
ولی خب تصمیم داشتم برا کاربران رایگان یه سرور دیگه تهیه کنم و محدودش کنم رو سرعت 30 کیلوبایت
پس اگه این سروری که پیشنهاد میدید برا هر دوش با هم جواب بده هزینه بین 300الی 500 برا شروع ( بعدا که سایت درامد زایی کرد میتونم بیشتر هم هزینه کنم )
ولی نه اگه این کار درست نیست و همون بهتر که برا کاربران فری یه سرور دیگه مثلا وی پی اس تهیه کنم اون موقع برا سرور کاربران vip بین 300 تا 400 میخوام هزینه کنم
ترافیک هم فعلا 10 الی 20 ترابایت کفایت میکنه
هارد هم 8 ترابایت برا شروع کار لازم دارم و نیز قابلیت ارتقا تا 16یا 24 ترابایت رو هم داشته باشه و نیز دیتاسنتر زیاد گیر نده برا دانلود فیلم و سریال
خلاصه طوری باشه که کم نیاره
البته میدونم اگه کاربران زیاد شد باید به فکر سرور جدید یا نقل مکان به یک سرور ابر قدرت باشم
ولی فعلا نسبت به بودجم میخوام برم جلو
البته گفتم دلیل اصلی زدن این تاپیک این بود که بدنم چه مشخصاتی باید باشه و جوابگو هست
چون رم رو در پست اول مثال زدم که قبلا 32 گیگ بود ولی هر موقع نگاه میکردم بیش از 3 گیگ رم مصرف نمیشد و با اینکه کلی کاربر بصورت رایگان و بدون هیچ محدودیتی داشتن دانلود میکرد سی پی یو هم بیشتر از 10 درصد مصرف نمیشد
سرور هم از رد استیشن بود ولی خب نمیدونم هاردهاش چه مشکلی داشت و نمیذاشت از نهایت سرعت هارد استفاده بشه! چون پورتم 1 گیگابیت بود و از پورت کم نمیاوردیم ولی این معضل سرعت هارد باعث میشه سرعت برا خیلی از کاربران کم باشه
فکر کنم پلن d7-40 بود و ...