خبر تون خیلی قدیمی هست.
Facts about Google’s acquisition of Motorola
۱۵ آگوست پارسال!
موتورولا دو بخش داره. mobility که تلفن ها رو تولید می کنه و solutions که راهکار های شبکه و بیسیم ارائه می کنه. گوگل اولی رو در اختیار گرفت. ضمنا در مورد پتنت ها هم این خرید دقیقا به علت پتنت ها بوده. و ضمنا پتنت در آمریکا مثل «من تاچ رو اختراع کردم» نیست. بیشتر این شکلی ئه: «تولید تلفنی که مردم به سادگی با دو انگشت به آن فرمان بدهند و صفخه را لمس نمایند»
ضمنا این دادگاه ها که شما می فرمایید تقریبا سرنوشت یک صنعت رو تعیین می کنه :-) و بسیار مهم هست . و در آخر: چیز هایی که اپل انحصاری می فروشه رو شما به سادگی نمی تونید ازش بگذرید ! یادتون نره که همین فرمت mp3 هم انحصاری هست -- اینکه شما بابت اش پول نمی دید معنیش این نیس که کپی رایت نداره. تمام نرم افزارهای پخش آهنگ باید لایسنس مربوطه رو داشته باشن تا این فرمت رو پخش کنن !
کلا اینجا در آمریکا شما می تونین روی هر چیزی (تجاری یا غیر تجاری) انحصار بگذارید. فقط باید دلیل درستی داشته باشید. کلا جنگ تکنولوژی در آمریکا بر اساس پتنت هاست! یادتون نره که
Microsoft's most profitable mobile operating system: Android | ZDNet
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
دیگه دوره زمونه بستن سورس و فروش لایسنس نرم افزارهای اصلی (همچون سیستم عامل) برای کاربردهای عمومی تموم شده و آینده در دستان توسعه دهندگان متن باز هست...
اگر خاطرتون باشه هم چند سال پیش مایکروسافت اعلام کرد که طی پلن های تجاری خودش قرار هست تا سال 2018 سورس ویندوز رو باز کنه.
در حال حاضر مدل های تجاری و کسب و کار در دنیا داره به سمتی میره که نرم افزار به صورت رایگان در اختیار مشتری قرار بگیره و ار خدمات جانبی و نیاز های سفارشی کسب درآمد انجام بشه. کاری که شرکته ایی همچون Oracle و Java (که توسط Oracle خریداری شده) و خیلی شرکت های بزرگ و کوچک دیگه در حال انجام هست.
Apple هم که در نسخه iOS 7 خودش رسما اندروید رو کپی پیست کرده ...
در حقیقت انحصار در ایده وجود نداره و بالاخره به یک شکلی با تغییراتی کپی برداری میشه و سرامد این داستان هم سامسونگ هست.
=======================
در مورد محتوای تاپیک هم دلیل این داستان ها و واگذاری هایی که در حال انجام هست اینه که مثل قدیم رقبا برابری متوازنی در قدرتشون ندارن همگی و برای بقای سازمان تجاری خودشون مجبور به پیدا کردن شرکایی هستن که بتونن ضعف های هم رو پوشش بدن که در 2 شکل نمود پیدا میکنه
1 - خرید (یا واگذاری) کامل شرکت
2 - بستن قرارداد به منظور تولید محصول یا پلتفرم مشترک
به عنوان مثال یه زمانی هارد دیسک هایی داشتیم به نام Quantom... این شرکت توسط Maxtor خریداری شد....Maxtor توسط Seagate خریداری شد.
به تازگی شرکت Hitachi Storage که زیر مجموعه گروه شرکت های Hitachi و پارتنز LG Storage بود توسط شرکت Western Digital خریداری شده...
نمونه های پارتنزی برای تولید محصول جدید هم میشه به Sony-Ericson اشاره کرد که هر دو شرکت کاملا بازار موبایل رو از دست داده بودند و با این اتحاد تونستن خیلی بهتر عمل کنند و گوشی های تولید شده و ساختار ارتباطی اون توسط Ericson و قسمت های رسانه ای و مالتی مدیا توسط Sony تولید میشد که به تازگی این قرارداد فسخ شد و Sony مستقل شد و Ericson هم مشغول به ادامه تجارت در بخش زیرساختی ارتباطی شد.
یا یه مدت کوتاهی شاهد همکاری BenQ-Simens بودیم که شرایط شبیه وجود داشت.
نمونه دیگه هم خریداری یک شبکه اجتماعی که الان حضور ذهن ندارم توسط facebook بود به ارزش حدود 4 میلیارد دلار بود که این سایت کمتر از حدود 2 سال راه اندازی شده بود و حدود 25 نفر پرسنل داشت...اما به دلیل احساس خطری که توسط فیسبوک شد با پول آینده اون پروژه رو خریداری کردند.
در نهایت اینکه به دلیل شرایط اقصدی دنیا و تجمع سرمایه ها در برخی شرکت های خاص این شرکت ها روزبه روز قدرتمندتر میشن و رقبای خودشون رو با خریدرای کامل از سر راه بر میدارن تا کم کم بازار انحصاری برای خودشون ایجاد کنند.
ویرایش توسط HyperServer : October 22nd, 2013 در ساعت 00:39
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)