-
October 21st, 2013, 22:35
گوگل موتورولا را خرید! و ...
خبری رو شنیدم که بهتر دیدم با شما هم در میان بگذارم؛ هر چند برخی از شما ممکن است آن را از پیش شنیده باشید.
به هر صورت امروز متوجه شدم که گوگل موتورولا (یا بخشی) را خریده و این اتفاق به نظر من بد نیست... چون قدرت و کیفیت موتورولا در دستان شرکت معروف گوگل قرار می گیره و با ایده های جدید در طراحی و مسائل نرم افزاری، شاهد گوشی های بهتری از موتورلا خواهیم بود. اولین گوشی هم که بعد از این اتفاق تولید شده، Moto X هستش که قابلیت های بسیار خوبی را داره و از نظر منتقدان با iPhone 5 به خوبی رقابت می کنه...
طی چند سال اخیر به دلایل تجاری و یا فنی، شرکت های بزرگ تر مشغول خریدن شرکت ها و ایده ها بوده اند تا با چنین همکاری های تجاری، به تجارت و تکنولوژی خود رونق ببخشند... همچون:
- خرید reCAPTCHA توسط گوگل
- خرید YouTube توسط گوگل
- خرید Picasa توسط گوگل
- خرید اندروید توسط گوگل
- خرید MySpace توسط گوگل و چندی بعد فروختن مجدد آن (شاید هم پس دادن!)
- خرید VirusTotal توسط گوگل
- خرید Ludicorp توسط یاهو و تبدیل آن به Flickr
- خرید Tumblr توسط یاهو
- خرید نوکیا توسط مایکروسافت
- خرید Instagram توسط Facebook
-------------------
منابع:
1. اخبار جست و گریخته طی این چند سال
2. ویکیپدیا:
List of mergers and acquisitions by Google - Wikipedia, the free encyclopedia
List of mergers and acquisitions by Yahoo! - Wikipedia, the free encyclopedia
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...s_by_Microsoft
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ns_by_Facebook
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ons_by_Twitter
List of mergers and acquisitions by Apple - Wikipedia, the free encyclopedia
ویرایش توسط ≡ ALEX ≡ : October 21st, 2013 در ساعت 22:45
-
تعداد تشکر ها از ≡ ALEX ≡ به دلیل پست مفید
-
October 21st, 2013 22:35
# ADS
-
October 21st, 2013, 22:43
عضو انجمن
پاسخ : گوگل موتورولا را خرید! و ...
فکر کنم که شایعه است
اخبار مربوطه نه در سایت زومیت و نه در سایت Cnet یافت نشد
فکر نمیکنم که هنوز اقدام به خرید همگی یا بخشی از موتورولا کرده باشه گوگل .
فعلا به خاطر اتفاقات دیروزی که برای شرکت اپل افتاد و برای همه شرکت های اندروید بد تموم شده است دست کشیده از خرید و باید به فکر حل این مشکل باشه .
-
-
October 21st, 2013, 22:46

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
فکر کنم که شایعه است
اخبار مربوطه نه در سایت زومیت و نه در سایت Cnet یافت نشد
فکر نمیکنم که هنوز اقدام به خرید همگی یا بخشی از موتورولا کرده باشه گوگل .
فعلا به خاطر اتفاقات دیروزی که برای شرکت اپل افتاد و برای همه شرکت های اندروید بد تموم شده است دست کشیده از خرید و باید به فکر حل این مشکل باشه .
لینک های زیرش رو که بیخودی نگذاشتم دوست عزیز!
تشریف ببرید هم جزئیات هست، هم لینک به منابع رسمی...
-
-
October 21st, 2013, 22:52
بهتره سریعا فاصله یکساله خود با دنیا را جبران کنید 
ویرایش توسط amirdj : October 21st, 2013 در ساعت 22:55
-
-
October 21st, 2013, 22:57
ضمنا این شایعه ای که در مورد مالکیت پتنت ها شنیده اید، از نظر حقوقی به جایی نخواهد رسید و اگر برسد هم محدوده اجرایی کوچکی خواهد داشت... شما تشریف ببرید قانون های مربوط به مالکیت و انحصار ایالات متحده آمریکا را مطالعه کنید، متوجه عرض بنده خواهید شد...
چنین دادگاه هایی فقط وقت کشی و آسیب های روانی روی بازار را در پی خواهد داشت و در نهایت نیز راه به جایی نخواهند برد... فناوری چند لمسی، توسط اپل اختراع نشده که بخواهد آن را انحصاری کند... از نظر نرم افزاری نیز کلا و اساسا قدرت انحصار را ندارد... ضمنا مدت انحصار نیز محدود است و شرایط خاص خود را دارد که در نهایت، این دادگاه را به جایی نخواهد رساند... این نیز حائز اهمیت است که شرکت های زیادی از نرم افزار اندروید و نیز سخت افزار شرکت های مختلف استفاده کرده و می کنند و به دلایل بسیار زیاد، اپل کاری در این مورد نمی تواند انجام دهد... بدترین حالت اش هم اینه که اپل مقداری غرامت میگیره و نیز تگنولوژی انحصاری خودش رو در دوره های زمانی خاصی به فروش می رسونه، ولی مطمئن باشید هرگز همچین چیزی نخواهد شد... حتی اگر دادگاه رای به سود اپل دهد، باز نیز چنین چیزی پیش نخواهد آمد... به دلایل بسیار که دیگه اینجا جاش نیست بحث کنم...
موفق باشید
-
-
October 21st, 2013, 22:58

نوشته اصلی توسط
amirdj
بهتره سریعا فاصله یکساله خود با دنیا را جبران کنید
بله، دیده بودم که قبلا خریداری شده، ولی روی سایت موتورولا همین اواخر مشاهده کردم... احتمالا دلیلش بر میگرده به نوع همکاری این دو شرکت که حالا قوی تر شده...
-
-
October 21st, 2013, 22:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
ضمنا این شایعه ای که در مورد مالکیت پتنت ها شنیده اید، از نظر حقوقی به جایی نخواهد رسید و اگر برسد هم محدوده اجرایی کوچکی خواهد داشت... شما تشریف ببرید قانون های مربوط به مالکیت و انحصار ایالات متحده آمریکا را مطالعه کنید، متوجه عرض بنده خواهید شد...
چنین دادگاه هایی فقط وقت کشی و آسیب های روانی روی بازار را در پی خواهد داشت و در نهایت نیز راه به جایی نخواهند برد... فناوری چند لمسی، توسط اپل اختراع نشده که بخواهد آن را انحصاری کند... از نظر نرم افزاری نیز کلا و اساسا قدرت انحصار را ندارد... ضمنا مدت انحصار نیز محدود است و شرایط خاص خود را دارد که در نهایت، این دادگاه را به جایی نخواهد رساند... این نیز حائز اهمیت است که شرکت های زیادی از نرم افزار اندروید و نیز سخت افزار شرکت های مختلف استفاده کرده و می کنند و به دلایل بسیار زیاد، اپل کاری در این مورد نمی تواند انجام دهد... بدترین حالت اش هم اینه که اپل مقداری غرامت میگیره و نیز تگنولوژی انحصاری خودش رو در دوره های زمانی خاصی به فروش می رسونه، ولی مطمئن باشید هرگز همچین چیزی نخواهد شد... حتی اگر دادگاه رای به سود اپل دهد، باز نیز چنین چیزی پیش نخواهد آمد... به دلایل بسیار که دیگه اینجا جاش نیست بحث کنم...
موفق باشید
با بنده هستین عزیز ؟
-
-
October 21st, 2013, 23:01

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
با بنده هستین عزیز ؟
مگر شما این رو نگفتید:
تازه فرمایش شما ربطی به اندروید نداشت! مسئله در اصل سخت افزاری بود تا جایی که بنده اطلاع دارم...
-
-
October 21st, 2013, 23:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
مگر شما این رو نگفتید:
تازه فرمایش شما ربطی به اندروید نداشت! مسئله در اصل سخت افزاری بود تا جایی که بنده اطلاع دارم...
شما هم بهتر است که کمی اخبار را کامل تر مطالعه می کردین .
موفق باشین
-
-
October 21st, 2013, 23:13

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
شما هم بهتر است که کمی اخبار را کامل تر مطالعه می کردین .
موفق باشین
اتفاقا همیشه پیگیر هستم و آن چیزی را که شما مطالعه کردید را هم خوانده ام... به هر صورت بنده نظرم رو گفتم، شما هم... بحث دیگری نداریم با هم... 
موفق باشید
-