-
October 19th, 2013, 20:31
پاسخ : تحریم ریسلر کلاب

نوشته اصلی توسط
e4lyas
الان تا 21 ام زمان دادن و این مسئله که دومین من در نماینده فروش هست : طلاهاست / هاست ایران ( 2 دومین ) خودشون انتقال میدن ؟
تمام کارها رو خودشون انجام میدن. لازم نیست کاری از سمت شما صورت بپذیره!
-
تعداد تشکر ها از MOHAMMAD MOHSEN به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013 20:31
# ADS
-
October 19th, 2013, 20:38

نوشته اصلی توسط
rezahesami
منم نفی نکردم نگفتم چرا ثبت کرده، میگم این ریسلو رو من و شما بزرگش نکنیم! این سایت یا شرکت اگه باشه خیلی معتبر نیست. آمار بازدیدش از خیلی از بلاگ های من و شما پایین تره!بعد ما با این کارها هم به اون پر و بال میدیم هم به خودمون توهین می کنیم که اجازه میدیم ریسلرکلاب ما رو راحت بندازه توی کمپ ایرانی ها و سوریه ها و ..... شما حساب کن افغانی ها حتی توی ریسلرکلاب هستند من و شما ترانسفر میشیم روی ریسلو!
اینکه خودش داره منتقل می کنه یعنی نمی خواد از درآمد که از ایرانی ها داره بگذره! من الان دو هفتس مشغول جستجو هستم برای اینکه ببینم می تونم جایگزینی پیدا کنم یا نه! اروپایی ها که علاوه بر قیمت های بالا سیستم هاشون همه مبتنی بر قرارداد کتبی هست حالا از اون بگذریم قیمت ها تو اروپا اصلا قابل مقایسه نیست. درسته کار ریسلرکلاب آزار دهنده هست اما نباید انتظار داشت که از بازار آمریکا بگذره هیچ شرکتی تو دنیا این فرصت رو از دست نمیده!
عاقلانه ترین کار اینه یه رجسترار جایگزین داشت که در این مواقع کار تعطیل نشه. مثل کاری که شرکت های بزرگ دارن انجام میدن.
-
تعداد تشکر ها از MOHAMMAD MOHSEN به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 22:11

نوشته اصلی توسط
rezahesami
در حالیکه سرویس دهنده های خیلی بهتر از ریسلرکلاب هم هست که هم شرایط بهتری دارند هم قیمت های مناسب تر
لطفا چند تا سرویس دهنده با این شرایط معرفی کنید..
-
تعداد تشکر ها از majid67 به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 22:15
دوستان Whois.com هم قیمت هاش فوق العادست و کنترل پنل هم میده برای دامنه. برای دور زدن تحریم هم که همه استاد هستن.
-
تعداد تشکر ها ازSaati به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 22:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Saati
دوستان Whois.com هم قیمت هاش فوق العادست و کنترل پنل هم میده برای دامنه. برای دور زدن تحریم هم که همه استاد هستن.
دوست عزیز به نظر میاد این سایت خودش نماینده ResellerClub هستش!!!
-
تعداد تشکر ها ازpakradm به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 22:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pakradm
دوست عزیز به نظر میاد این سایت خودش نماینده ResellerClub هستش!!!
بله اینطور که به نظر میاد از همون سوپر سایت هاست
ولی ریسلر کلاب خودش دات کام رو میده 7.99 این داره میده 4.88 این جاست که آدم شک میکنه!!!!!!!!
کسی هست که دامنه گرفته باشه ازش ؟از Whois.com - Domain Names & Identity for Everyone منظورمه
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 23:11
جایگزینی که به شرایط ما بخوره پیدا نمیشه یا اگه هم پیدا بشه اونم جدیده و یا غیرقابل اعتماد
بیشتر نگرانی اینه که اینا(Resello) جدیدا و هیچ سابقه ای ندارن و همه بیشتر منو اذیت میکنه اگه سابقه ای داشتن مثلا 5 یا 6 سال فعالیت میکردن اصلا نگرانی معنی نداشت
برای امنیت دامنه این سابقه مهمه
ریسلرکلاب 1و نیم میلیون دامنه داشت و از این نظر مشکلی نداشت ولی اینجا
نظر شما چیه؟
ویرایش توسط Admin-D : October 19th, 2013 در ساعت 23:19
-
تعداد تشکر ها از Admin-D به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 23:15
عضو دائم
اولین باری که اسمش رو شنیدم توی امیل ریسلر کلاب بود بهم:-
-
-
October 20th, 2013, 01:08

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
من ازشون پرسیدم مثل خیلی شرکت ها گفتن با مشخصات واقعی غیر ایرانی ثبت نام کنید و نام و نشانی از ایران نباشه مشکلی ندارن. اما موردی که نا امیدم کرد این بود که همچنین گفتن این حساسیت ها فقط روی مشخصات و details نیست و دامنه ها نباید به سرورهای داخل ایران متصل باشن!
-
تعداد تشکر ها از Saati به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2013, 01:25
عضو دائم
آقا جواب دادن ظاهراً بله مشکل داریم با ایرانی ها.
نمیدونم کیفیت کاریش به ریسلر کلاب میرسه یا نه ولی در هر صورت پشتیبانیش که 24 ساعته جواب میده خوبه
-