نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: فروش فوری سایت موزیک با تمام امکانات و آرشیو فوق العاده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض پاسخ : فروش فوری سایت موزیک با تمام امکانات و آرشیو فوق العاده

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    دوست عزیز شما اولین و آخرین فردی نیستی که در اینجا سایتی را برای فروش قرار داده ای. در این انجمن همه تجربه دار هستند و به قولی نیاز نبود اقدر پیاز داغ را زیاد کنید و تصویر کنید با این همه تعریف و تمجید الان کسی 850 تومان پول بابت این سایت به شما پرداخت کرد ! چرا؟
    چون این سایت یک سایت چند روزه بدون هیچ گونه سابقه فعالیت و بدون هیچ گونه درامدی در حال حاضر می باشد ! پس دلیلی وجود ندارد که این مبلغ را خرج کند. کافی هستش همین الان سرچ کنید اگر اشتباه نکنم 2 یا 3 تاپیک فروش سایت فیلم با آرشیو های خوب و درامد معمولی و سیستم vip برای فروش قرار داده اند که هزینه یی مابین 500 تا 700 برای این سایت ها در نظر گرفته شده است ! بنده قصد راهنمایی شما را داشتم. منتظر مشتری با این قیمت ها نباشید. سایت شما چون صفر کیلومتر است بیش از 100 هزار تومان قیمت ندارد ! هزینه هایی که فرمودید از جمله هزینه هاست و vps و .... که بر عهده خریدار است و این ارقام جزو هزینه های خرج شده توسط شما محسوب نمی شود . پنل sms هم که اصلا برای سایت موزیک کاربردی ندارد چون در این صورت مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت زیرا اصل سایت موزیک غیر قانونی است در ایران ( به هر شکلی) !
    دوست من میدونم سایت فروشی زیاد موجوده - ولی از نظر پیاز داغ باهاتون مخالفم . چون همه تجربه دار نیستند - نت همیشه دارای کاربران حرفه ای و معمولی و عادی هستش - دائم در حال اضافه شدن هستش - فرض هم بگیریم تمامی اعضا حرفه ای و تجربه دار باشند که بعید میدونم همیشه تعداد زیادی مهمان در انجمن ها وجود دارد . آیا آنها هم تجربه دار هستند . پس توضیحاتی که نوشتم اگه توجه کنی بعضی هاشونو نوشتم برای کسانی که نمیدونن . بگذریم . اون سایت هایی هم که گفتین دیدم . زیاد هم دیدم - اما قیمتشون چندین میلیونه - منم خودم سایت هایی دیدم که با درآمد ماهیانه 400-500 هزار تومن تقریبا 8-10 میلیون فروش میره - خب با یه 500 هزار تومن تبلیغات گوگلی و ایمیلی و سئو سازی طرف میتونه سایتو به درآمد برسونه دیگه چرا 8 میلیون بده سایتی که درآمدش 400 هزار تومنه - عجب !!!!!!!!! ... دوست من هرکسی مایله سایتی رو واسه فروش بزاره به هر قیمتی . من سایت 10 - 15 میلیونی و قیمت های بالاتر هم دیدم . دامنه هایی دیدم با قیمت 100 الی 150 میلیون - اما مگر قرار است حتما 100 میلیون فروش بره . هر فردی قیمت پیشنهادی خودشو میزاره کسی رو مجبور نمی کنه که خرید کنه - ما به دلایلی که نوشتم قادر به فعالیت نیستیم - پس تصمیم به فروش گرفتیم - پنل اسمس هم حق با شماست - اما چون خودمان نمایندگی اسمس داریم و همچنین نمایندگی ارائه میدهیم ترجیح دادیم یک پنل برای خودمان به ثبت برسانیم و هدفمان تبلیغات با اسمس نبود بلکه ارتباط با مشتری بود
    تشکر بابت توضیحاتتون - امری دیگه نیست ؟
    ویرایش توسط saeed&hossein : October 19th, 2013 در ساعت 12:35

2. تعداد تشکر ها از saeed&hossein به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)