رم 8 گیگ با 6 تربایت هارد ماهیانه چند ؟ با هارد 4 ترا چند ؟
هزینه ی ارتقاء 4 ترا به 6 ترا چند ؟
چون فعلا هارد 4 و رم 8 کفایت میکنه ولی در آینده ای بسیار نزدیک هارد حتما باید بشه 6 رم هم اگه کم بیاره مجبوریم ارتقا بدیم دیگه چاره چیه .
رم 8 گیگ با 6 تربایت هارد ماهیانه چند ؟ با هارد 4 ترا چند ؟
هزینه ی ارتقاء 4 ترا به 6 ترا چند ؟
چون فعلا هارد 4 و رم 8 کفایت میکنه ولی در آینده ای بسیار نزدیک هارد حتما باید بشه 6 رم هم اگه کم بیاره مجبوریم ارتقا بدیم دیگه چاره چیه .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
اقا یه معنی و مفهوم وی پی اس رو لازم است یاد اور بشیم
وقتی میزان مصرف منابع سایت ما بالا هست یعنی میزان مصرف رم و هارد و پهنای باند بالا هست و هاست اشتراکی جواب گوی ما نیست خب مجبوریم از وی پی اس استفاده کنیم چون چیزی که مورد نیاز ما هست تامین میشه و هم هزینه ها کاهش پیدا میکنند
در صورتی که منابع موجود در وی پی اس به اندازه کافی نباشه پس چه فرقی برای صاحب سایت داره که بیاد وی پی اس بخره
اقایانی که با پهنای باند نامحدود مخالف هستند اینو ازشون می پرسم
برادر من شما خودتو بزار جای اون مشتری مدیر سایت این درسته بیاد 70تومن بده به سرور ایرانی با پهنای باند 30 یا 50 گیگ ؟
30 یا 50 گیگ پهنای باند مصرفی 24 ساعته یه سایته ...هر گیگ رو میدن 350 یا 400 ت ...یعنی یکی بیاد سرور ایرانی 2 گیگ بخره باید قدر پول یه سرور اختصاصی خارج از کشور هزینه کنه
طرف در ماه باید کلی هزینه پهنای باند بده این می صرفه بیایی سرور ایرانی بخری؟
خب معلومه نمی صرفه...طرف هم دیوانه نیست بیاد سرور ایرانی بخره
بهتره شرکت های ایرانی پهنای باند رو افزایش بدند (البته اگه بعضی از افراد بزارند)
چرا همه ما باید از خارج کشور با هزارتا تحریم بیاییم سرور بخریم
وقتی سرعت و کیفیت تو داخل ایران هست چرا ما باید کالای خارجی بخریم
دوست عزیز آقای پیله وری توی صحبتی که امروز با بنده داشتند تشکر کردند فرمودند از طریق پلیس فتا شرکت شاتل شکایتی تنظیم کرده است مبنی بر سوء استفاده از نام شاتل
درضمن متن ایمیل ارسالی ایشان را هم پیوست می کنم
pilevary.png
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
دوست عزیز من نمیدونم شما با چه قصد و هدفی دارید زیراب استارتر تاپیک رو میزنید ، من اصلا ایشون رو هم نمیشناسم ولی کارتون اصلا درست نیست
فقط واسه اینکه بعضی چیزا روشن بشه یکم توضیح میدم شاید 2زاری بعضیها بیفته
سیاست جدید وزارت ارتباطات اینه که ترافیک سایت های بزرگ رو بیاره داخل کشور و از اینترانت داخلی استفاده بشه و ترافیک بین الملل افزایش پیدا کنه مثل همه کشورهای دنیا !
حتی آمار دارم که دولت داره به سایت های بزرگ پول هم میده که فقط سرورای دانلودشون رو بیارن داخل کشور و هرچی هم بیشتر پهنای باند مصرف کنند بیشتر بهشون پول میدن و خوشحالتر میشن !
یه حساب کتاب خیلی سادست ! مثلا حساب کنید پهنای باند اینترنت برای 100 ترابایت که مردم دارن ماهیانه ازش دانلود میکنن چقد میشه ! اینترانت چقد میشه ؟ دارن مابه تفاوت رو میدن به صاحبان سایت ها و سرورها تا ترافیک بیاد روی اینترانت و اینفد هزینه ها میاد پایین که بابت اینکار به صاحب سایت پول هم میدن !
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
قبل خوندن چیزی فقط از خبر ها بهتر هست تحقیق کنید کل ترافیک رایگان در ایران 16 گیگابایت هست که در اختیار شرکت های دولتی هست
اگه قرار برای پهنای باند رایگان هست در اختیار شرکت های دولتی قرار می گیره نه من و شما آپارات رو ببنید داهر هزینه سنگین می کنه اگه قرار به رایگان بودن بود به این سایت ها می دادن .
سازمان تنظمیم مقررات برای هر گیگ اینترانت 450 تومان هزینه مشخص کرده اینترانت هم هزینه بر هست برای پیش رفت زیر ساخت اینطوری نیست می گید .
ترافیک رایگان برای سایت های دولتی و سایت های پر تافیک در نظر گرفته می شه نه برای فروش سرور مجازی شاتل اعلام کرده چیزی به این اسم نداره .
دوست من چرا در نمی کنید شما ؟ ایشون رفته از شاتل سرور بگیره برای فروش سرور مجازی با پهنای باند نامحدود شاتل اعلام کرده همچین سرویسی نداره ایشون مثال زده فلان شخص داره می فروشه .
ایشون به قصد زیر آب زنی نرفته قصد دادن همچین سرویسی داشته این باعث شده شاتل بدونه این طرف برای سایت سرویس گرفته ولی داره استفاده دیگه ای می کنه .
خوشت میات کارو کاسب خراب کنی نه ؟
عجب آدمهای بخیلی پیدا میشن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)