-
October 19th, 2013, 00:39
مشکل در نصب یادآوری تمدید اکانت
سلام دوستان
چند وقت پیش بنده از یکی از دوستان که ادعا کرد نماینده فریر هستش اسکریپت ارسال ایمیل یاداوری را از ایشان + اموزش نصب گرفتم که متاسفانه بعدا فعمیدم ریپ شده هستش
آیا اگر الان از خود فریر سفارش بدم مشکلی برام پیش نمیاد ؟
و میتونم اسکریپت را اوکی کنم ؟
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
تعداد تشکر ها از ghachaghi به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013 00:39
# ADS
-
October 19th, 2013, 00:50
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در نصب یادآوری تمدید اکانت

نوشته اصلی توسط
ghachaghi
سلام دوستان
چند وقت پیش بنده از یکی از دوستان که ادعا کرد نماینده فریر هستش اسکریپت ارسال ایمیل یاداوری را از ایشان + اموزش نصب گرفتم که متاسفانه بعدا فعمیدم ریپ شده هستش
آیا اگر الان از خود فریر سفارش بدم مشکلی برام پیش نمیاد ؟
و میتونم اسکریپت را اوکی کنم ؟
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
ریپ شده از اصلی باشه باید کار کنه//کلا دوست عزیز این پلاگین نصبش مشکل داره و روی خیلی از هاست ها جواب نمیده /جز اینکه از smtp جیمیل استفاده کنید/- اگر نمونه اونی که کاربر cooper در همین سایت ساختن رو خریدین یه کم مشکل داره و از هاست میفرسته/ولی اونی که فریر خودشون نوستن از جیمیل هم میفرسته
-
-
October 19th, 2013, 01:01

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
ریپ شده از اصلی باشه باید کار کنه//کلا دوست عزیز این پلاگین نصبش مشکل داره و روی خیلی از هاست ها جواب نمیده /جز اینکه از smtp جیمیل استفاده کنید/- اگر نمونه اونی که کاربر cooper در همین سایت ساختن رو خریدین یه کم مشکل داره و از هاست میفرسته/ولی اونی که فریر خودشون نوستن از جیمیل هم میفرسته
ممنون داش
اما من نمیدونم کدوم اسکپریت هستش
فقط میخواستم بدونم اگر سفارش از خود فریر بدم در صورتی که الان یه دونه روی هاستم هستش مشکلی پیش نمیاد ؟ و پول من به باد نمیره !
-
-
October 19th, 2013, 01:09

نوشته اصلی توسط
ghachaghi
ممنون داش
فقط میخواستم بدونم اگر سفارش از خود فریر بدم در صورتی که الان یه دونه روی هاستم هستش مشکلی پیش نمیاد ؟ و پول من به باد نمیره !
به خودشون ایمیل بزنید و مشکل رو نوضیحی بدید هم راهنمایی میکنند هم بعد خرید اصلاعت هاست رو بدید خودشون نصب و همه تنظیمات رو انجام میدن
-
-
October 19th, 2013, 01:11

نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
به خودشون ایمیل بزنید و مشکل رو نوضیحی بدید هم راهنمایی میکنند هم بعد خرید اصلاعت هاست رو بدید خودشون نصب و همه تنظیمات رو انجام میدن
آخه چندین بار ایمیل زدم
اما .....
هیچی جوابی نرسید به دستم به خاطر همین تصمیم به طرح مسائله در فروم کردم
تشکر از شما
-
تعداد تشکر ها از ghachaghi به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 01:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ghachaghi
ممنون داش
از خود فریر بگیرین فکر نکنم مشکل داشته باشه/ من مازولای دیگه رو سفارش دادم تا الان مشکلی نداشتن//فقط بعضی وقتا سرشون شلوغه دیر جواب میدن
-
تعداد تشکر ها از mo_mohit1 به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 22:46
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
سلام
یه مورد امنیتی برام پیش اومده
تو هاست یدونه فابل و پوشه ایجاد شده که من ایجاد نکردم . یک بار پاک کردم دوباره ایجاد شده . اگه کسی اطلاهاتی داره لطف کنه راهنمایی کنه
یکی فایل .wysiwygPro_preview_eacf331f0ffc35d4b482f1d15a887d 3b.php و یکی دیگه پوشه .smileys حاوی شکلک ها
به هاست اطلا دادم گفت مشکل از اسکریپت هستش
فقط ماژول سامان و اس م اس پی اف سی نصب هستش دیگه هیچ . فریر رو هم از خود سایت فریر گرفتم.
-
-
October 19th, 2013, 23:06
آقا کسی میدونه رفع مشکل نصب وی local چیچوریاست?
-
-
October 21st, 2013, 10:19
ماژول درگاه بانک ملی و سپه برای فریر موجود هست یا نه ؟ کسی نیست که توضیح بده این مشکل امنیتی مربوط به چیه ؟
ویرایش توسط doctorportable : October 22nd, 2013 در ساعت 19:55
-
-
October 21st, 2013, 18:05
آقا کسی میدونه رفع مشکل نصب وی local چیچوریاست?
-