کیفیت و پشتیبانی عالی
ارایه سرویس هایی که برای اولین بار در کشور ارایه میشه
سئو
تبلیغات بنری
ایمیل تبلیغاتی
ارسال پیامک انبوه
بازار یابی حضوری
نمایشگاه ها
ارایه سرویس های رایگان با شرایط خاص
تشویق کاربران و مشتری هاتون برای گذاشتن بنرتون در سایت هاشون که نت افزار این کار رو برای اولین بار انجام دادند
الان به نظر من بهترین روش برای تبلیغات بنری این هست که خودتون یک سایت معروف داشته باشید
مثلا میهن وب هاست
یا سایت رادکام که سایت های زیر مجموعه زیادی داره که معروف هستند مثلا time.ir
این ها به نظر من راه های اسم باز کردن بین شرکت های رقیب هست
موفق باشید
به نظر من سراغ سایت های دانلود نرم افزار و انجمن هاشون نرید. همین انجمن هم میتونست گزینه خوبی باشه ولی واقعا گرونه. سایت های اسکریپت با قیمت مناسب اگه پیدا بشه خیلی خوبه. کسی که بازدید کننده سایتی مثل اسکریپته 100٪ به هاست نیاز داره یا لااقل چشمش به اسم شما میخوره. شاید عجیب بیاد ولی تبادل لینک کنید اگه فکر نمیکنید به کلاس سایتتون برنمیخوره. توی صفحه اصلی یا یک صفحه فرعی site.com/link میتونه خوب باشه برای این کار. حداقلش اینه احتمال دیده شدن اسم شما تو سایت های لینک کننده هست. فعالیت و بحث و کمک در تاپیک های این انجمن، شاپکیپر و پرشین تولز هم برای دیده شدن خوبه.
البته ما مثل شما استاد نیستیم تو وب هاستینگ ولی اینا چیزایی بود که به ذهنم اومد. یعنی من نوعی جای شما بودم این کارهارو میکردم.![]()
ما با ایمیل مارکتینگ اصولی بین شرکتها و موسسات بازدهی خوبی دریافت کردیم
اما ساعتها وقت صرف مرتب سازی لیستها و طراحی، متن و طراحی آفرهای چشمگیر! برای هر دسته شد تا حدی که برای بسیاری از سایتها ما امکانات و نیازهای احتمالی رو تشخیص دادیم و در ایمیلها اشاره مستقیم شد
اختصاص چند خط تلفن در ساعات اداری و پاسخگویی تخصصی و سعی بر بیرون کشیدن نیاز اصلی افرادی که تماس گرفتند از صحبتهای فی مابین.
نمونه های بسیار مثبت این بود برای مثال مدیر انفورماتیک شرکتی برای نرم افزار crm از سرورهای درون شرکت استفاده میکرد و با صحب راجه به کم کردن چشمگیر هزینه های پشتیبانی، پهنای باند و رفع مشکلاتی مانند پورت و کیفیت ارتباطی سرور در ایران به خصوص تهران سرور ایشان به دیتاسنتر دولتی منتقل شد و درامد زایی برا ما جهت مدیریت و پشتیبانی سرور ایشان و رضایتمندی 2 طرفه و کسب درآمد دایمی با رقم مناسب
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
با سلام و احترام
اگر برای برند شدن میخواهید هزینه کنید وب سایت تفریحی زیرمیزی.نت رو پیشنهاد میدم بهتون حدودا هفته ای 550 هزار بازدید از صفحات داره
عکس از امار 6 روز گدشته:
هزینه تبلیغات هم منسفانه هست در وب سایت ما
موفق باشید
اون 12 هزار اولی هم به خاطر این بوده که کد رو ساعت 8 شب گذاشتیم
پرتال سرگرمی تفریحی زیر میزی
ایمیل:seofa@live.com
سمت وی بی ایران نرید سه بار تبلیغ دادم در ماه 10 کلیک شد و هیچ فروش
وبهاستینگ تالک خوب بود مخصوصا برای افزایش شهرت و شناخت دوماه پشت هم تبلیغ دادم الانم منتظرم جا خالی بشه
پارس تولز رو تعریفشو شنیدم
وی بی پرو هم خیلی خوب بود قیمتش کمه اما تو یک ماه تونستم فروش خوبی از اونجا داشته باشم
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
هر دو
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
البته قصد جسارت نیست، ولی فکر کنم بهتره کل بودجه تبلیغات رو خرج طراحی و ریدیزاین وب سایتتون کنید.
ظاهر سایتتون اعتماد بعضی از بازدیدکننده ها رو جلب نمیکنه !
در ضمن کیفیت و سرویس دهی مناسب بهترین تبلیغه برای کار هاستینگ .
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)