صفحه 15 از 56 نخستنخست ... 511121314151617181925 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 551

موضوع: تحریم ریسلر کلاب

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    87
    تشکر تشکر شده 
    1,061
    تشکر شده در
    788 پست

پیش فرض پاسخ : تحریم ریسلر کلاب

طبق صحبتهایی که بنده با افراد با تجربه که خیلی وقته توی ریسلر کلاب هستند انجام دادم فعلا میگن باید صبر کنیم تا خودشون انتقال رو به شرکت پیشنهادی انجام بدهند تا ببینیم چی میشه

2. تعداد تشکر ها از lived به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید e4lyas آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    66 پست

جایی برای انتقال معرفی شد ؟

K nowledge IS P ower

5. تعداد تشکر ها از e4lyas به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    131
    تشکر تشکر شده 
    629
    تشکر شده در
    365 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط e4lyas نمایش پست ها
    جایی برای انتقال معرفی شد ؟
    از طرف چه کسی؟ ریسلرکلاب که همون ریسلو رو معرفی کرده. مرحله اولش هم شروع کرده دامین هایی که اطلاعات دارنده دامین Privacy بود برداشته شد و اطلاعات قابل مشاهده است. مرحله دوم کارش انتقال دامین هایی هست که آدرس و مشخصات صاحب دامین یکی از کشورهای تحریم شده است!
    اگر خودتون می خواین به غیر از ریسلرکلاب یا ریسلو منتقل کنید هم که تصمیم خودتونه.

7. تعداد تشکر ها از rezahesami به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    156 پست

در پاسخ به ایمیل درخواست من، شرکت resello اعلام کرد که در حال کار بر روی سیستمهایشان برای پذیرش WebMoney هستند. برای اطّلاعات بیشتر درباره این پروژه به تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f172/92167/ مراجعه فرمایید.
    Dear sir, madam,
    We are working on an implementation of Webmoney. We will add the information about this as it becomes available.
    Kind regards,
    Thomas van Erven
    Resello

9. تعداد تشکر ها از mri_6889 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    139 پست

دوستان من توی ریسلر کلاب ثبت نام کردم

چند تایی برام ایمیل اومدش بعد از چند روز یکی از امریکا زنگ زدش که کد اولش 1+ بودش من بهش گفتم شما با ایران مشکلی دارید گفتن که نه اصلا یک هفته ای نمی شه هنوزم ایمیل میادش از طرفشون که هزینه رو واریز کنم تا ریسلرم فعال شه

11. تعداد تشکر ها از saman-00 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    131
    تشکر تشکر شده 
    629
    تشکر شده در
    365 پست

احترام به حرف نیست به عمل و رفتاره! دوستانی که گفتن احترام گذاشته همون هایی هستند که قبل از ریسلرکلاب خودشون رفتن قبلش ثبت نام کردن ریسلو یا سریع رفتن دامین دات آی آرش رو خریدن که ازش چیزی عایدشون بشه! متاسفانه خود ما اجازه میدیم این رفتار باهامون بشه!بحث بی فایده است واقعا. هر چقدر هم من و شما و بقیه بگیم باز یه سری سریع افسار خودشون رو میدن به ریسلرکلاب میگن بفرما شما بتازون!!! در حالیکه سرویس دهنده های خیلی بهتر از ریسلرکلاب هم هست که هم شرایط بهتری دارند هم قیمت های مناسب تر
    ویرایش توسط rezahesami : October 19th, 2013 در ساعت 04:50

13. تعداد تشکر ها از rezahesami به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,151
    تشکر تشکر شده 
    1,040
    تشکر شده در
    702 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezahesami نمایش پست ها
    احترام به حرف نیست به عمل و رفتاره! دوستانی که گفتن احترام گذاشته همون هایی هستند که قبل از ریسلرکلاب خودشون رفتن قبلش ثبت نام کردن ریسلو یا سریع رفتن دامین دات آی آرش رو خریدن که ازش چیزی عایدشون بشه! متاسفانه خود ما اجازه میدیم این رفتار باهامون بشه!بحث بی فایده است واقعا. هر چقدر هم من و شما و بقیه بگیم باز یه سری سریع افسار خودشون رو میدن به ریسلرکلاب میگن بفرما شما بتازون!!! در حالیکه سرویس دهنده های خیلی بهتر از ریسلرکلاب هم هست که هم شرایط بهتری دارند هم قیمت های مناسب تر
    من نمیدونم این بحث چه ارتباطی به ثبت کردن پسوند آی-آر ریسلرکلاب یا ریسلو داره؟! اتفاقا این کار هم یک نوع تجارت محسوب میشه. میشه ازش سود برد. نمونش Site5.ir که چند وقت پیش ثبت کردم، دات کامش یک شرکت معروف هاستینگه. Domain Squatting یک چیز کاملا عادیه هر چند برای خیلی برندهای و شرکت های معروف خوش نمیاد.

15. تعداد تشکر ها از Saati به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    131
    تشکر تشکر شده 
    629
    تشکر شده در
    365 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Saati نمایش پست ها
    من نمیدونم این بحث چه ارتباطی به ثبت کردن پسوند آی-آر ریسلرکلاب یا ریسلو داره؟! اتفاقا این کار هم یک نوع تجارت محسوب میشه. میشه ازش سود برد. نمونش Site5.ir که چند وقت پیش ثبت کردم، دات کامش یک شرکت معروف هاستینگه. Domain Squatting یک چیز کاملا عادیه هر چند برای خیلی برندهای و شرکت های معروف خوش نمیاد.
    منم نفی نکردم نگفتم چرا ثبت کرده، میگم این ریسلو رو من و شما بزرگش نکنیم! این سایت یا شرکت اگه باشه خیلی معتبر نیست. آمار بازدیدش از خیلی از بلاگ های من و شما پایین تره!بعد ما با این کارها هم به اون پر و بال میدیم هم به خودمون توهین می کنیم که اجازه میدیم ریسلرکلاب ما رو راحت بندازه توی کمپ ایرانی ها و سوریه ها و ..... شما حساب کن افغانی ها حتی توی ریسلرکلاب هستند من و شما ترانسفر میشیم روی ریسلو!

17. تعداد تشکر ها ازrezahesami به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    24
    تشکر شده در
    17 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezahesami نمایش پست ها
    منم نفی نکردم نگفتم چرا ثبت کرده، میگم این ریسلو رو من و شما بزرگش نکنیم! این سایت یا شرکت اگه باشه خیلی معتبر نیست. آمار بازدیدش از خیلی از بلاگ های من و شما پایین تره!بعد ما با این کارها هم به اون پر و بال میدیم هم به خودمون توهین می کنیم که اجازه میدیم ریسلرکلاب ما رو راحت بندازه توی کمپ ایرانی ها و سوریه ها و ..... شما حساب کن افغانی ها حتی توی ریسلرکلاب هستند من و شما ترانسفر میشیم روی ریسلو!
    خوب حالا با این بحث های شما اصلا نتیجه گرفتیم که بهمون توهین شده، بی احترامی شده و اینا آدمهایی خیلی .... هستن
    این مدل فکر کردم مشکلی رو از ما حل می کنه به نظرتون؟ با ثابت کردن اینکه ریسلرکلاب شرکت خیلی غیرقابل اعتمادی است الان مشکلی از ایرانی ها حل می شه؟

شما یک نکته رو فراموش کردید و اینکه کشور عزیزمون ایران الان در تحریم است و این تحریم نه فقط برروی ثبت دامنه اثر گذاشته بلکه برروی خیلی بخشهای دیگه ای از زندگی ما ایرانی ها اثر گذاشته. شما برو تو جامعه ببین چقدر کارخونه و تولیدی به خاطر این تحریم ها از کار افتادن. حالا نمی خوام بحث کنم که چرا اینجوری شده چون اینجا جاش نیست.

ما اگر حتی ریسلرکلاب رو انتخاب نمی کردیم و شرکت x رو مثلا از مالزی انتخاب می کردیم باز ممکن بود این اتفاق روزی برامون بیافته و اون شرکت به خاطر تحریم عذر ایرانی ها رو بخواد. باید عادت کنیم به این مدل زندگی کردن و یا اینکه این تحریم های لعنتی از روی سرو ایرانی ها برداشته بشه تا راحت بتونیم کار و زندگی کنیم.

19. تعداد تشکر ها از zfarhad2000 به دلیل پست مفید

عضو جدید e4lyas آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    66 پست

الان تا 21 ام زمان دادن و این مسئله که دومین من در نماینده فروش هست : طلاهاست / هاست ایران ( 2 دومین ) خودشون انتقال میدن ؟

K nowledge IS P ower

21. تعداد تشکر ها از e4lyas به دلیل پست مفید

صفحه 15 از 56 نخستنخست ... 511121314151617181925 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)