-
October 18th, 2013, 17:39
عضو انجمن
پاسخ : هرگز گول اینترنت پرسرعت adsl مخابرات را نخورید (مخصوصا خراسانی های عزیز)
اینترنت شهرک صنعتی گلگون هم قطع هست واقع در تهران!
-
تعداد تشکر ها از SamaN DL به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2013 17:39
# ADS
-
October 18th, 2013, 17:48
عضو انجمن
منم یک ماهه اومدم مخابرات همش قطعی داره . زنگ زدم 2020 میگه نویز داره برو خط تلفن رو بکش . میگم ما یه خط داریم میگه نویز گیر وصل کن . میگم وصله میگه نویز گیر رو دربیار نویزگیرت خرابه مستقیم وصل کن به مودم . خلاصه گفت ننم در خدمتت اشکالو گردن نمی گیرم . (مخابرات اذربایجان غربی) - ( دلیل اینکه رفتم مخابرات کم بودن سرعت دانلود ماکس نت بود که یک مگ نامحدود 80 دنلود میکرد ولی مخابرات 140 دانلود میکنه )
با تقلا شخصیت خود را میسازید !
و
با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !

-
تعداد تشکر ها از hossein7441 به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2013, 18:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
[/LIST]
دوست عزیز من قبلا تو مخابرات کار کردم// قانون اینه که خود مخابرات نمیتونه خط شما رو بدون اجازه pcm بزنه. حتما باید از شما اجازه نصب pcm گرفته شود وگرنه به این دیل میتونید ازشون شکایت کنید.
به کی ؟خداااااااااااااااااااااا اااا
والا از موقعی س پ ا ه این مخابرات رو گرفته تو دست دیگه نمیدونیم به کی شکایت کنیم
من هم از یه شرکت خصوصی نت داشتم خط تلفن من رو هم فیبر نوری کردند و مجبور شدم از مخابرات بخرم . از من اجازه تغییر از مسی به فیبر نوری رو هم نگرفتن . رفتم شکایت به خود مخابرات رئیس خراب شدش با پر رویی تمام گفت همینه که هست می خوای بخواه نمی خواه نخواه ! الان مجبورم از مخابران adsl بخرم !
ویرایش توسط dertgtr : October 18th, 2013 در ساعت 18:20
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها ازdertgtr به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2013, 18:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
من هم از یه شرکت خصوصی نت داشتم خط تلفن من رو هم فیبر نوری کردند و مجبور شدم از مخابرات بخرم . از من اجازه تغییر از مسی به فیبر نوری رو هم نگرفتن . رفتم شکایت به خود مخاربرات رئیس خراب شدش با پر رویی تمام گفت همینه که هست می خوای بخواه نمی خواه نخواه ! الان مجبورم از مخابران adsl بخرم !
خراب بشه این ر*ژ*م که باید این بدی بختی رو تحمل کنیم ! حالا چه تو نت و چه تو همه چیز.....................
-
تعداد تشکر ها از SamaN DL به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2013, 18:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hossein7441
منم یک ماهه اومدم مخابرات همش قطعی داره . زنگ زدم 2020 میگه نویز داره برو خط تلفن رو بکش . میگم ما یه خط داریم میگه نویز گیر وصل کن . میگم وصله میگه نویز گیر رو دربیار نویزگیرت خرابه مستقیم وصل کن به مودم . خلاصه گفت ننم در خدمتت اشکالو گردن نمی گیرم . (مخابرات اذربایجان غربی) - ( دلیل اینکه رفتم مخابرات کم بودن سرعت دانلود ماکس نت بود که یک مگ نامحدود 80 دنلود میکرد ولی مخابرات 140 دانلود میکنه )
خوب اشتباه کردید ! 128 مکس نت حتی ارزش بیشتر داره از 2 مگ مخابرات اشغال .
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 00:19
ماله من که وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم سرعتش عالی میشه سرعت از سرورهای خارج از کشور 10 گرم اصلا سرعت افتضاح دوستان میخوام از آسیاتک بگیرم نامحدود تایید میکنین؟
-
-
October 19th, 2013, 00:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
elmizina
ماله من که وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم سرعتش عالی میشه سرعت از سرورهای خارج از کشور 10 گرم اصلا سرعت افتضاح دوستان میخوام از آسیاتک بگیرم نامحدود تایید میکنین؟
آسیاتک تا الان خدایی عالی بوده///البته من نامحدود دارم و شبا از 1 تا 8 نیم بها گرفتم که افت اصلا نداره/ نامحدود هم یه بار کلا گرفتم اونم 128 بود که دانلود 30بهم میداد/// ولی محدودش بهم راحت 200میده/
محدود بگیر با 45 گیگ یه ساله خیلی ارزون در میاد/هر گیگی 2300 پات میفته/
-
-
October 19th, 2013, 00:33

نوشته اصلی توسط
dertgtr
من هم از یه شرکت خصوصی نت داشتم خط تلفن من رو هم فیبر نوری کردند و مجبور شدم از مخابرات بخرم . از من اجازه تغییر از مسی به فیبر نوری رو هم نگرفتن . رفتم شکایت به خود مخابرات رئیس خراب شدش با پر رویی تمام گفت همینه که هست می خوای بخواه نمی خواه نخواه ! الان مجبورم از مخابران adsl بخرم !
هنوزم مجبورید؟!
-
تعداد تشکر ها از Mr(s).Anonymous به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 01:22
مخابرات قزوین هم بدتر!من مجبور شدم خط دیگه بخرم!
-
تعداد تشکر ها از قزوین هاست به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 01:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr(s).Anonymous
هنوزم مجبورید؟!
بله از مخابرات نخرم از کدوم شرکت بخرم ؟ به شرکت های خصوصی که اجازه فروش روی بستر فیبر نوری رو نمیدن . خط من هم که فیبر نوری هست پس به جز مخابرات راه دیگه ای دارم ؟!
مبین نت که شانسی هست
صبا نت که ...
رایتل که همه جا آنتن نمیده و خیلی گرونه
گزینه دیگه ای هست ؟!
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید