-
October 18th, 2013, 17:53
اجاره سرور از دیتاسنتر ایرانی
سلام دوستان عزیز
با توجه به فعالیت وب سایتمان ( وب سایت خدماتی ) روی این سرور فقط یک وب سایت ران میشه ، سرور برای هاست و مجازی سازی نمیخوایم
اول قصد داشتم سرور خارج از ایران باشه ولی به خاطر پینگ تصمیم گرفتم سرور از داخل ایران تهیه کنم
این وب سایت وب سایت خدماتیست به طور دقیق نمیتونم بگم به چقدر پهنای باند نیاز دارم ولی فکر میکنم حداکثر 5TB در ضمن وب سایت از پایه برنامه نویسی و دیزاین شده پس اول راه هستیم و به سرور خیلی قوی نیاز نداریم ولی دیتاسنتر امکان ارتقا و تعویض قطعات را داشته باشد
چند ساعتی هست در حال سرچ هستم ولی کاملا گیج شدم!
در هر تاپیکی نظری متفاوت
راجع به هر کدومش کلی نظر
یکی شبا دانلودش میشه X kb
یکی جواب پشتیبانی نمیده
یکی دیگه برخورد گروه فروش مناسب نیست
کلی تاپیک هست که چند صفحه کل کل و دعواست دوستان گلم لطفا با دلیل و مدرک حرفی رو بزنید و من از این سردرگمی نجات بدین
در یکی از تاپیکها لیستی از دیتاسنترهای ایرانی پیدا کردم البته همشون دیتاسنتر نیستن و بیشترشون server room هستن
افرانت
پارس آنلاین
آریا رسانه تدبیر
سروش رسانه
تبیان
فراسو سامانه پاسارگاد
آسیا تک
سپنتا
مبنا
جایگاه
شهراد
نگاه روشن پارس
ایران هاست
آتانت
روند تازه
در سرچ هایی که داشتم اسمهای روند تازه ، آتانت ،جایگاه ، مبنا ،
تبیان ، افرانت ، سروش رسانه زیاد به چشم میخورد
به طور مثال سرورهای cloob.com mihanblog.com از مبنا ( GOSTARESH ERTEBATAT MABNA :: شرکت گسترش ارتباطات مبنا ) هست ولی فقط کولو ارائه میشه
سرور بلاگفا از روند تازه ( Iran Web Hosting, Dedicated Server, SSL and Merchant Service Provider ) هست لایسنس ویندوزخیلی بالاست ! Windows 2008 Web R2 92000
ظاهرا دیتاسنترهای ایرانی توانایی ساپورت SSD را ندارن درسته؟ چون من SSD ندیدم
برام پینگ ، پشتیبانی ، امکان دسترسی به سرور ( شاید بخوام برم سرورم در هر ساعتی ببینم باید اجازه داشته باشم ) و از همه مهمتر پینگ ثبات داشته باشه
به نظرتون میشه با 350 تا 400 هزار تومان در ماه سرور از ایران گرفت
هزینه ای که برای ماه های اول میتونم پرداخت کنم این مقدار است ولی در ماه های آینده هزینه افزایش پیدا خواهد کرد
منتظر پاسخ شما عزیزان هستم
خواهشا تاپیک منحرف نکنید
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از afshinaz به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2013 17:53
# ADS
-
October 18th, 2013, 18:13
پاسخ : اجاره سرور از دیتاسنتر ایرانی
تا اونجا که خودم دنبال دیتاسنتز داخل ایران بودم با چنین قیمتی و پنین پهنای باندی فکر نکنم پیدا کنید (اما آسیاتک اگر یک سرچ کنید قبلا من یک تاپیکی ایجاد کرده که دلیل دادن پهنا باند زیاد و ارزان چیه اونم مطالعه کنید چون اونم پهنا باند زیاد و ارزان میداد ) ما بقی دیتاسنتز ها معروف مثل افرا نت پارس آنلاین و تبیان چنین قیمت 400 در ماهی بتوانید 5ترابایت پهنا بگرید ندیدم و فکر نکنم چنین چیزی بشود چون هر 100 گیگ 35 هزار تومان هست پلکانی که در نظر نگیریم و معمولی حساب کنیم یک ترابایت 350 هزار میشه 5 ترابایت 1750000 یک و نیم به بالا میشه
اما بازم من مبتدی هستم و فقط در سطح دانش خودم که اطلاع داشتم گفتم دوستان بهتر و دقیق تر میتونند جواب بدهند
ویرایش توسط JATHIYA : October 19th, 2013 در ساعت 13:16
-
تعداد تشکر ها ازJATHIYA به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2013, 18:35
دوست عزیز با پهنای باندی که شما نیاز دارید آسیاتک گزینه مناسبیه براتون. فقط برق دیتاسنتر مشکل پیدا کرده بود که در موقع قطعی برق مشکل ساز میشد که قرار بود رفع کنند. در کل پیشنهاد و نظر شخصی من از بین این گزینه ها به ترتیب آسیاتک ، افرانت و تبیان هستن.
-
تعداد تشکر ها ازSaati به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 03:35
عضو انجمن
با این پهنای باند آیساتک مناسبتر هست
-
تعداد تشکر ها ازfanous_m به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 10:45
عضو انجمن
پیام خصوصی شد .
موفق باشید
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
-
تعداد تشکر ها از mgp.co.ir به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 11:55
عضو جدید
دیتاسنتر ایرانی 5 ترابایتش کجا بود !
-
تعداد تشکر ها از qqww به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 13:16
از HostDL تهیه کنید.
پورت ۱ گیگابیت هم ارایه میدند.
هر ترابایت پهنای باند هم ۴۵.۰۰۰ تومان
کیفیت مناسبی هم دارند.
-
تعداد تشکر ها ازMr(s).Anonymous به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 16:51

نوشته اصلی توسط
qqww
چند ملیون تومن ؟!
هاست دی ال سرور با ۲۰ ترابایت پهنای باند اولیه ارایه میکنه.
هر ترابایت اضافه هم ۴۵.۰۰۰ تومان روی پورت ۱ گیگابیت
آسیاتک در حال حاظر ۴۰ گیگابیت ظرفیت داره.
-
تعداد تشکر ها ازMr(s).Anonymous به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 20:30
دوستان عزیز در نظر داشته باشید این تاپیک جهت همفکری و تبادل تجریبات شما ایجاد شده
بنده درخواست آفر نکردم!
لطفا قبل از ارائه آفر محل ایجاد تاپیک چک کنید
اون دوستانی که به صورت پ خ آفر دادن یا در اینجا آفر دادن گزارش شد
بنده عرض کردن فکر کنم حداکثر 5tb پهنای باند نیاز داشته باشیم
قیمت پهنای باند مهم نیست
در درجه اول کیفیت مهمه
-
تعداد تشکر ها از afshinaz به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 21:16
عضو انجمن
سلام دوست عزیز.
اگر تازه به فعالیت شروع کردید فکر نمی کنم 5 ترابایت ترافیک نیاز داشته باشید. مخصوصاً با اینکه میگید 1 سایت هستش. البته اگر دانلود سنتر باشه ماجرا چیز دیگست. کلاً پیشنهاد نمی کنم دانلود سنتر رو بیارین تو ایران ، من سایت های پر بازدید مثل صرافی المپیک با حدود 30 میلیون هیت در روز یا تابلو اعلانات آتی سکه بورس کالا و انواع فروم های مختلف رو طراحی و هاست کردم تا حالا بیشتر از 1.2 ترابایت در ماه برای یک سرور! عادی داده جابجا نشده. البته تکنولوژی و پلتفرمی هم که برای ابزار استفاده می کنید مهمه که چطور در استفاده از منابع صرفه جویی کنید. انتخابتون برای سرور ایران انتخاب درستیه. حدوداً 6 ماه هست که سرویس هامون رو آوردیم ایران و فوق العاده راضی هستم. از لحاظ کیفیت من شخصاً با مراکز داده روند تازه ، تبیان و پارس آنلاین کار کردم. هر سه در یک سطح کیفیت سرویس و قابل قبول هستن. هرکدوم مشکلات خودشون رو دارن البته. مثلاً پارس گرد و خاک تو دیتا سنتر داشت و خود دیتا سنتر از تهران دوره ، یا تبیان در زمینه سرمایش یکم خصاصت به خرج می داد و برای رسیدگی به مشکلات فوری شما رو با سیستم تیکتینگش دق میده. روند تازه هم در ماه حدوداً 10 تا 20 دقیقه قطعی داره معمولاً که از همش میشه چشم پوشی کرد. همه این دیتا سنترها سرویس قابل قبول و خیلی خوبی به داخل ایران میدن اما بیرون ایران خیلی خوب نیست. اگر تا 70 درصد بازار هدف شما ایران هست انتخاب منطقی اینه از سرویس دهنده های ایرانی استفاده کنید. اگر سرور متعلق به خودتون باشه هم کلی هزینه هاتون پایین میاد. به عنوان مثال هزینه یه سرور خوب تو دیتا سنترهای امریکایی ماهیانه 300 دلاره که تقریباً میشه 1 میلیون تومن، با توجه به هزینه های مراکز داده ایرانی اگر سرور متعلق به خودتون باشه با حدود 300 هزار تومن هزینه کولو و 150 هزارتومن هزینه ترافیک میتونید سرویس خوبی رو ارائه بدید. در بلند مدت هم بازگشت سرمایه دارید و سرور هم همیشه دم دستتونه.
پایدار باشید.
-
تعداد تشکر ها ازSixthElement به دلیل پست مفید