-
October 17th, 2013, 20:47
لایسنس دایرکت ادمین
سلام میخواستیم لایسنس دایرمت ادمین سایتمون رو عوض کنیم و با قیمت 20 هزار تومان تهیه کنم . برای سفارش جدید باید قبلی کنسل بشود و جدید سفارش داده شود که این خودش حدود چند روز زمان میبرد ! با این کار سیستم دایرکت از کار میافتد و سایت پایین میآید . این مشکل واقعا هست ؟
-
-
October 17th, 2013 20:47
# ADS
-
October 17th, 2013, 20:50
عضو دائم
پاسخ : لایسنس دایرکت ادمین
سلام .
منظورتون رو درست متوجه نشدم .
اگر منظورتون اینکه لایسنس قبلی هنوز فعاله و می خوایین رو همون سرور ( آی پی ) لایسنس بگیرین امکانش نیست و باید لایسنس قبلی تغییر آی پی پیدا کنه و یا اینکه لایسنس قبلی مقنضی بشه .
-
-
October 17th, 2013, 20:53
ما 2 روز به تمدید لایسنس قبلی مهلت داریم که هزینه 40 تومان میدیم برای این لایسنس . میخواستیم لایسنس 20 هزار تهیه کنیم که برای این کار باید قبلی رو غیر فعال کنیم و سایت روی سرور هست میخواستم برای تعویض اطلاعات کسب کنم واقا اینطور هست یا نه اگه این لایسنس رو تعویض کنیم مشکل ساز نمیشود
-
-
October 18th, 2013, 00:58
عضو انجمن
سلام
خهیر دوست عزیز مشکلی نخواهید داشت شما تنها لایسنس را تغییر کد میدهید و اپدیت نهایتا 1 دقیقه هم نمیشود
موفق باشید
-
-
October 18th, 2013, 05:40

نوشته اصلی توسط
bepad
سلام
خهیر دوست عزیز مشکلی نخواهید داشت شما تنها لایسنس را تغییر کد میدهید و اپدیت نهایتا 1 دقیقه هم نمیشود
موفق باشید
ژمانی که ما باید لایسنسی که داریم رو روی سرور خودمان کنسل کنیم ! و بعد یک لایسنس دیگه سفارش بدهیم ! این کنسل و مجدد زمان بر هست ! و حدود 2 - 3 روز دایرکت بدون لایسنس سر میکند ! این مشکل برای دیتا بیس و هاست مکشل ساز نمیشود ؟
-
-
October 18th, 2013, 11:07
عضو انجمن
خیر مشکل ایجاد نمیکند البته صدور لایسنس برخی شرکت ها کمتر از 1 دقیقه است
-
-
October 19th, 2013, 11:51
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
bepad
خیر مشکل ایجاد نمیکند البته صدور لایسنس برخی شرکت ها کمتر از 1 دقیقه است
مثلا کجا ؟ چون من می خوام الان یکی تهیه کنم
-
-
October 19th, 2013, 12:09
عضو انجمن
در خدمت هستیم.
فعالسازی لایسنس آنی پس از پرداخت
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
-
-
October 19th, 2013, 16:24
بنده هم اینطور فکر میکردم استارتر عزیز ولی لایسنس جدید با همون ای پی گرفتم ابتدا گفتن ای پی لایسنس روش هست منم گفت که بله لایسنس قبلی در حال اکسپایر هست و میخواهم این لایسنس جدید رو ست کنم البته ماله من یک ماهه بود با همون مشخصات یک لایف تایم گرفتم
-