معمولا روبات ف-ی-ل-ت-ر چی میاد دی ان اس رو نگاه میکنه مگر اینکه برادران راپورت چی با اصرار زیاد کاری کنند که آقا روباته بیاد ای پی را هم ببینه
معمولا روبات ف-ی-ل-ت-ر چی میاد دی ان اس رو نگاه میکنه مگر اینکه برادران راپورت چی با اصرار زیاد کاری کنند که آقا روباته بیاد ای پی را هم ببینه
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
عزیز هر کاری کنی راهی هست اما اگه ای پی . دی ان اس اختصاصی بگیریر بهتره یکم دیرتر می فهمند
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
در مرحله اول داشتن dns اختصاصی
در مرحله بعد داشتن آی پی اختصاصی
آی پی اختصاصی خیلی مناسب هست اما معمولا با whois گرفتن از آی پی های قبل و بعد میشه آمار رو در اورد...مگر اینکه کلا آی پی از رنج دیگه ای باشه که خیلی ضریب اطمینان رو بالا میبره
مرسی از راهنمایی خوبتون من خودم هم نظرم روی آی پی و دی ان اس با همه کسی هست که با استفاده از هردو اینا رد هاستشو زده باشن ؟؟؟
یه سوال دیگه هم دارم من دو تا هاست دارم که یکیش برای دانلود به نظر شما نیازی هست که برای هاست دانلودم هم یه آی پی اختصاصی بگیرم چون آدرس دامین هاشونم فرق داره
ویرایش توسط behnam_rs232 : October 19th, 2013 در ساعت 13:34
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
یه تیکت زدم واسه پشتیبانی میگه ماهی 10 تومن . آی پی اختصاصی رو نمیشه از جای دیگه گرفت؟
زیاد روی این مساله سخت گیزی نکنید. زیار برای سایت موزیک تنها به ***** دامین اکتفا می کنند. مگر اینکه در سایت شما ، در انجمن شما و ... مطالب و محتوای بسیار بسیار مجرمانه : پ - ور ن / ســیــ ـا ســ ی / فراماسونری و .. ) شبیه به این وجود داشته باشد . برای این قبیل محتوا که مثال زدم شدیدا سخت گیر هستند و حتی به هاست و ... نیز ایمیل ارسال می کنند. اما یک سایت موزیک ساده که بازدید بسیار زیادی هم ندارد به ***** دامین اکتفا می شود. به هر حال از نظر بنده ( نظر شخصی) بی دلیل هزینه نکنید برای آیپی اختصاصی و .. !
آی پی اختصاصی بگیرید
بگید مستقیم وصل کنند براتون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)