ببینید دوستان من هم مشتری قدیمی رسلر کلاب هستم ولی با این ایمیلی که برامون فرستادن اینجوری به نظر میرسه که مشتریهاشون بیشتر ما ایرانیها و ( کوبا، کره شمالی ، سودان و سوریه ) هستند . و جدیدن برای ارتقاء درجاتشون آمریکا به این شرکت گیر داده و اگر کاسب باشید باید این را هم مد نظر داشته باشید که هیچ شرکتی نمیاد مشتریهای خودشو فراری بده مگر این که بهش پیشنهادی بشه که سود عالی توی پیشنهاد جدید باشه و متاسفانه همچین مشکلی برای رسلرکلاب پیش آمده و اینها صد در صد میلیارد دلار توی این معامله متضرر میشوند و برای این که این ضرر کمتر بشود .
به نظر من با شرکت دیگه ای به توافق میرسند که تمام کنترل پنلها را ما به شما انتقال میدهیم به شرط این که 50 درصد سود را به ما بدهید و شرکت مقابل به خاطر سود زیاد قبول میکنه ، پس جای هیچ نگرانی نیست اینها خودشون انتقال میدهند و شرکت مقصد هم به کارهای ما رسیدگی میکنه .
فقط موردی که شما نباید فراموش کنید . اینه که پایگاهی را مثل همین جا تشکیل بدهید که اگر احیانا مشکلی پیش اومد برای دامنه ها اطلاع رسانی کنیم و با گرفتن یک وکیل توی آمریکا یا هند به مشکلاتمون رسیدگی کنیم .
که انشاا.. مشکلی پیش نخواهد آمد .