شما هم زود قضاوت کردید
پاسخ http://www.webhostingtalk.ir/f41/948...tml#post896348 را که همین الان فرستادم بخونید در کل پاک میکنم مشکلی نیست نمیدونستم هشدار دادن در یک زمینه به یک همکار این همه دردسر داره (تا امروز نداشته، این 1 مورد ...).
بنده هیچ قضاوتی نکردم یک قانونی هست فروش سرور مجازی ممنوعه فقط به ایشون اطلاع دادم و دوستانی که میخوانند تاپیک را.
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : October 16th, 2013 در ساعت 22:03
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
شما فروشنده سرور مجازی هستید و سرور مجازی ممنوع شده فقط ذکر کردم اگر این طرح اجباری بشه و 100% پیگیری بشه باید فروش سرور مجازی جمع بشه 100%
هر موقع مطلبی باشه چه برای بنده چه برای همکاران به همدیگر اطلاع میدیم و اشتباه کردم کلا تو این تاپیک ذکر کردم -
حتی هم ذکر کردم باعث تاسفه که جمع بشه سرور مجازی - در کل مهم نیست.
پست پاک شد.
امیدوارم به انحراف نره تاپیک.
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : October 16th, 2013 در ساعت 21:48
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
این خبر رو کپی نکردم بنده حظورا رفتم چون خودشون تماس گرفتند خواستند تا برم این همان ساماندهی هست که دارند انجام میدهند برخی از همکاران رفتند و دیگر کسانی هم که نرفتند باهاشون تماس میگیرند
مدارک ثبت شرکت و مشخصات شخصی و ... + ( ریز فعالیت کاری ) رو میخوان خلاصه باید قانونی و ثبت شده باشند افرادی که دارند کار میکنند
گفتند به کسانی که میشناسید بگید خودشون بیان خودشونو معرفی کنند اگر نیان خودمون باهاشون تماس میگیریم که بیان !
خلاصه بنده به شخصه از این حرکتشون خیلی راضی هستم و بهشون خسته نباشید میگم
سرور یکی از هاستینگ هارو زدم با خاک یکسان کردم طرف رفت شکایات کرد پیدام کرد بم گفتن به کلانتری شماره ... خودتو معرفی کن ازت یک سری سوال داریم
واسم وقت دادگاه گذاشتن الان ۳ بار نامه اومده دم در خونه هیچ کی به هیچ کی نیست منم اصلا نرفتم جلسه دادگاه رو جالبیش اینجاست این اتفاق مال یک سال و نیم پیشه یعنی طرف بعد یک سال و نیم نتونسته کاری کنه حالا پلیس میخاد با کسایی که هیچ شکایتی ازشون نیست برخورد کنه؟![]()
واقعا خندم میگره از کسایی که همچین پست هایی میزنند!
ساماندهی! میشه مثل جریان وی پی ان قانونی
دوست عزیز استارتر عزیز و بقیه دوستانی که الان روشن فکر شدید
خود شما هستید که به
فروشندگان متفرقه به حرف استارتر نمایندگی میدید
مگر غیر از اینه؟
مگر خودتون روز اول غیر از این بودید؟
مشکل از خود فروشنده ها هست که به هرکسی نمایندگی میدند و به هر کسی سرور می فروشند
![]()
و هی دارید میگید ساماندهی و خوشحالی می کنید 80% کسایی که سرور مجازی و هاستینگ می فروشند در امدشون از همین فروشندگان متفرقه و کسایی که برای عبور از فی___ استفاده میکنند هست
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
دوستان الان بحث خریدار نیست بحث فروشنده هست
شمایی که میگید این پست اشتباه هست به نظر شما فروشندگان متفرقه که باعث نابسمانی این حرفه و خیلی موارد بالا کشیدن پول چند تا کاربر بیچاره باید به کارشان ادامه بدند ؟؟؟
در هر کاری بی منظمی باشد پیشرفت نخواهد کرد . بی نظمی در این کار نیز فراوان هست و باید ساماندهی گردد.
این یک امر طبیعی هست که کسانی که اقدام به فروش سرور و هاست می کنند باید شبانه روزی پشتیبانی کنند یعنی 24 ساعته آماده پاسخگویی به مشکلات مشتریان باشند .
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)