-
October 13th, 2013, 12:12
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازSixthElement به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2013 12:12
# ADS
-
October 14th, 2013, 16:26
عضو دائم
پاسخ : معرفی نرم افزار فارسی کنترل vm و ترافیک اتوماتیک فارسی به زبان ساده
فقط کافیه 20 نفر از شما سرویس و تهیه کنن و هر کدام 20 سرور مجازی داشته باشن
1 میلیون تومان!
عجب خیرات پرسودی
دیروز در حال بررسی جهت تهیه سرویس بودیم
نظرم نسبت به شما عوض شد
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2013, 21:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
فقط کافیه 20 نفر از شما سرویس و تهیه کنن و هر کدام 20 سرور مجازی داشته باشن
1 میلیون تومان!
عجب خیرات پرسودی
دیروز در حال بررسی جهت تهیه سرویس بودیم
نظرم نسبت به شما عوض شد
موفق باشید
سلام دوست عزیز ، ماجرای ما هم شده ماجرای یارانه و 50، 60 میلیون تومان !
دوست عزیز من ، شما از هزینه ترافیک ، هزینه پروسسور و منابع درگیر خبر دارید؟ بعد 1 میلیون تومان اگر برای شما خیلی پول زیادی هستش واقعاً مبلغی نیست برای ما ، هزینه انجام این پروژه خیلی بیشتر از این اعداده. حقوق ساعتی برنامه نویس حرفه ای تیم پشتیبانی و ... رو در نظر بگیرید به نظرتون 1 میلیون تومن جاییش رو می گیره؟
من واقعاً نه کل کل دارم نه هیچی واقعاً متاسفم که تلاش و زحمتی که برای انجام این پروژه کشیده شده در نظر گرفته نمیشه و ماهی 1 میلیون تومن به چشم میاد ! خودتون فکر کنید اگر امثال همین نرم افزارهایی که قفل شکسته استفاده می کنید رو قرار بود پرداخت کنید ماهیانه چند برابر باید پرداخت می کردید؟ SolarWinds یا Prtg یا WHMCS یا ابزارهایی از این دست قیمتشون چقدره ؟
کنترل 400 !!!! تا ماشین مجازی میدونید چه منابعی لازم داره ؟ ذره ذره رو هر سرور شاید برای مشتری هزینه ترافیک دیده نشه اما برای سروری که ما باید هزینه ترافیکش رو تقبل کنیم چطور ؟ هزینه Co-Location سرور در مرکز داده چطور ؟ هزینه اپراتور پشتیبانی چطور ؟ این سروری که باید سرویس مطمئن بده رو که نمیشه گذاشت زیر میز کنار تخت خواب و ارتباط اینترنت 256k مخابرات بهش وصل کرد و یا علی. لطفاً همینطوری نیایین زحمت و ارزش یک کاری که براش کلی وقت و انرژی رفته رو با یک پست بدون دو ، دوتا چهار تا کردن نابود کنید.
در ضمن واقعاً از ته دل آرزو می کنم که روزی برسه که ما بتونیم به 400 تا ماشین مجازی سرویس بدیم. چون به عنوان عضو تیم طراح سایت مطمئنم اگر روزی برسه که اینقدر ماشین مجازی نیاز بشه ، مشتری وب سایت هم به همون نسبت بالا میره و مشتری بیشتری هم سمت ما میاد.
پ.ن : بنده خدایی یه ظرف ماست دستش بود ، قاشق قاشق می ریخت تو آب و میگفت " اگه دوغ بشه ... نمیشه ، ولی اگه بشه چی میشه ! (ماجرای ما و 20 تا شرکت و 400 تا VM )
پیروز باشید.
ویرایش توسط SixthElement : October 14th, 2013 در ساعت 21:47
-
-
October 14th, 2013, 21:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
SixthElement
بیست ضرب در دو هزار و پانصد تومان برابر است با پنجاه !!!! هزار تومان نه یک میلیون تومان ! لطفاً دقت کنید.
اصلا من همین الان می تونم تهیه کنم؟
در حد تو سرور مجازی هم باشه کفایت میکنه
بفرمایید که پرداخت به چه صورت هست؟
این 2500 فقط یکبار هست یا ماهیانه؟
من خودم ببینم پلن چه جوریه بهتر می تونم ارزیابی منم
ممنون
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
October 14th, 2013, 21:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
SixthElement
بیست ضرب در دو هزار و پانصد تومان برابر است با پنجاه !!!! هزار تومان نه یک میلیون تومان ! لطفاً دقت کنید.
بنده عرض کردم اگر 20 نفر از همین 50 هزار تومانی های که شما می فرمایید داشته باشید 1 میلیون میشه
20 سرور که هر سرور 20 سرور مجازی داشته باشه
-
-
October 14th, 2013, 22:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
اصلا من همین الان می تونم تهیه کنم؟
در حد تو سرور مجازی هم باشه کفایت میکنه
بفرمایید که پرداخت به چه صورت هست؟
این 2500 فقط یکبار هست یا ماهیانه؟
من خودم ببینم پلن چه جوریه بهتر می تونم ارزیابی منم
ممنون
سلام دوست عزیز ، اول شرمنده متن رو بد خوندم و جواب غلط دادم ، متن رو اصلاح کردم دوباره فرستادم. راستش خیلی حالم گرفته شد جواب اونهمه زحمت تیم با سودی که واقعی نیست مقایسه شد.
پرداخت به صورت ماهیانه هستش و پلن خاصی نداره. بازم من در خدمت هستم. اگر به قول خودتون 20 سرور داشته باشید هزینه ماهیانه میشه 50 هزار تومن در ماه.
-
-
October 14th, 2013, 22:30
عضو انجمن
معمولاً با همه تنظیمات 2 ساعته تحویل میدیم خدمتتون .
-
-
October 16th, 2013, 15:38
عضو دائم
ای ول رضا جان گل کاشتی بلاخره قضیه نحایی کردین ولی با تاخیر 2 ساله
احتمالا مگید من رضا نیستم ولی خوب بازهم مهم نیست مهم کاری هست که انجام دادین
(قضیه رضا سکرت هستش جای نگرانی نیست)
برات ارزوی موفقیت میکنم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2013, 03:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
ای ول رضا جان گل کاشتی بلاخره قضیه نحایی کردین ولی با تاخیر 2 ساله
احتمالا مگید من رضا نیستم ولی خوب بازهم مهم نیست مهم کاری هست که انجام دادین
(قضیه رضا سکرت هستش جای نگرانی نیست)
برات ارزوی موفقیت میکنم
سلام . من دقیقاً رضا هستم. والا نگران نیستم :دی امیدوارم بتونم با این سرویس گره کار دوستان رو باز کنیم.
همینطور ممنونم بابت دلگرمی. راستی من یادم نمیاد جایی اسمم رو توی این فروم نوشته باشم :دی
-
-
October 17th, 2013, 15:15
سلام
کارتون قابل تحسینه و هزینه ای که دریافت می کنید کاملا منصفانه هست با توجه به اینکه سرور اصلی شما با روشی که از اون استفاده می کنید ، ترافیک و منابع بسیار زیادی رو مصرف می کنه تا بتونه میزان خطا در محاسبه رو پایین بیاره .
موفق باشید .
-
تعداد تشکر ها ازmohsened به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 20:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohsened
سلام
کارتون قابل تحسینه و هزینه ای که دریافت می کنید کاملا منصفانه هست با توجه به اینکه سرور اصلی شما با روشی که از اون استفاده می کنید ، ترافیک و منابع بسیار زیادی رو مصرف می کنه تا بتونه میزان خطا در محاسبه رو پایین بیاره .
موفق باشید .
با سلام.
ممنونم از اینکه لطف دارید. در مورد منابع برعکس چیزی که فکر می کنید مقدار بسیار ناچیزی در حد 50 مگاهرتز در هر پیک 1 دقیقه ای در ساعت ازسرور مشتری استفاده می کنه و در هر بار تبادل اطلاعات 79 کیلوبایت (برای یک سرور با 14 ماشین مجازی) داده جابجا میشه که در شبانه روز و با در نظر گرفتن بازه های یک ساعته در حدود 1.8 مگابایت در روز و در یک بازه یک ماهه حدوداً 57 مگابایت داده میشه که فکر نمی کنم عدد زیادی باشه. از سرور ما هم حدود 700 مگاهرتز پردازنده و 1 گیگا بایت رم در هر ساعت در یک پیک 1 دقیقه ای استفاده می کنه. بازهم تاکید می کنم، ابزار ما از نرم افزار هایی که برپایه SNMP فعالیت می کنند دقیق تره چون مستقیم از خود ESXi اطلاعات رو میگیره و بازه های زمانی بجای 5 دقیقه ، 20 ثانیه است.
پایدار باشید.
-