نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 551

موضوع: تحریم ریسلر کلاب

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن m3hdi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    105
    تشکر تشکر شده 
    819
    تشکر شده در
    563 پست

پیش فرض پاسخ : تحریم ریسلر کلاب

نقل قول نوشته اصلی توسط alis12 نمایش پست ها
    من از حق و حقوق صحبت میکنم. از این که این شرکت چکونه باید عمل کند. نه این که شرکت های مشابه چگونه عمل میکنند که بعدش کلاب را با آن ها مقایسه کنید و بگویید چه قدر منصف بود. بله منصف است نسبت به بقیه شرکت ها . اما جدا از مقایسه ، آیا حقیقتا منصف است. یعنی حق مشتری را آنگونه که باید و شاید میدهد یا نه.

اگر از ابتدا این شرکت اعلام کرده که روزی ممکن است عذر ایرانی ها رو بخاد، خب حرف شما متینه. و لطف هم میکنه که محترمانه و با پاسخگویی و مسئولیت دامنه ها رو منتقل میکنه.

اما اگر اعلام نکرده بوده. و افرادی که ثبت نام کردند و نمایندگی گرفتند و برای دیگران دامنه ثبت کردند، احتمال این کوچ رو نمیدادند، شرکت کلاب حق نداره هویت خودش رو تغییر بده که بعدش هم شرمنده تعداد زیادی از مشتری هاش بشه. مشتری هایی که نمیدونستند روزی قرار هست که این اتفاق بیفته.
    دوست گرامی
    بسیاری از خود ما چون در ایران زندگی می کنیم و مردم اینجا اکثرا سعی می کنند حق به جانب باشند ، در برخوردهای بین المللی به مشکل می خوریم
    تنها در ایران ما مواردی نظیر رد شدن چراغ قرمز رو داریم ، شما فرض کنید در حال حاضر با شرکت هلندی همکاری می کنید ، دو روز دیگه کشور ایران توسط اتحادیه اروپا تحریم بشه شرکت هلند حق تحریم نداره چون از قبل اطلاع نداده ؟ اگر تحریم نکنه در شرکت پلمپ میشه
    من متوجه منظور شما هستم ولی شما باید از روز اول در نظر میگرفتید که این شرکت کاملا هویت هندی نداره ، در ثانی این شرکت نمی تونه چون مشتری از ایران داره به خاطر حفظ منافع ایرانی ها برنامه های کاریش رو برهم بزنه
    به هر حال این اولین باز نیست که چنین اتفاقاتی میفته ، شخصا از شرکت ریسلر کلاب ممنون هستم (جهت حفظ مشتریان و دامنه های خودمان) چون امکان داشت اتفاقات تلخ تری رخ بده و از دست ایرانیان هم کاری ساخته نبود (حتی پیگیری قضایی)
    یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...

2. تعداد تشکر ها از m3hdi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)